ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 14/09/22


Η ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (ΜΕ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΣΗΜΑΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ) ΜΕ [[ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ]] ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Ruptly News Watch 01:07 will notbevas notb us 'I want to make it very clear, that sanctions are here to stay'- Von der Leyen QuantumLig... QuantumLight1111 ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ 3 QuantumLig..."
 
*Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ…
 
*ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ…
 
*ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… 
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. 
 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΕ, Το εκτελεστικό σκέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχεδιάζει να προτείνει περικοπή της χρηματοδότησης για την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν λόγω ανησυχιών για εκτεταμένη διαφθορά στην Ουγγαρία, σύμφωνα με ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Ο ΟΡΜΠΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ…
 
>>Οι συγκρούσεις στα σύνορα Αρμενίας Αζερμπαϊτζάν συνεχίζονται, με τους Αζέρους να έχουν προωθηθεί 10 τετρ. χιλιόμετρα στην επικράτεια της Αρμενίας. Σοβαρή είναι η είδηση πως οι Αζέροι πυροβόλησαν ρωσική περίπολο και το ρωσικό παρατηρητήριο στην περιοχή. 
 
>>Σύμφωνα με το άρθρο 4 του οργανισμού CSTO (μέλη του CSTO υποχρεούνται να συνδράμουν στρατιωτικά όταν κάποιο μέλος δέχεται επίθεση), στον οποίο συμμετέχει η Ρωσία, η Αρμενία, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, Κιργισία και Τατζικιστάν, η Αρμενία ζήτησε επίσημα την στρατιωτική συνδρομή από την Ρωσία.
 
>>Η Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε την επίσημη αναστολή του TikTok στη χώρα για λόγους κρατικής ασφάλειας, στοιχείο που δείχνει πως το Αζερμπαϊτζάν επιταχύνει τη μεταφορά του στρατού του στα σύνορα της Αρμενίας και προσπαθεί να κρύψει τη σύνθεση των δυνάμεων και των μέσων που εμπλέκονται από τα αδιάκριτα βλέμματα του ντόπιου πληθυσμού. Επίσης, τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφέρουν οπλισμό στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ με drones παρακολουθεί την κατάσταση στα σύνορα Ιραν-Τουρκίας. Το Αζερμπαϊτζάν δεν θα έκανε καμία κίνηση εάν δεν ήταν εις γνώση της Τουρκίας. Επίσης το Αζερμπαϊτζάν ελέγχεται από τις ΗΠΑ. Επίσης, όπως αναφέραμε χθες, μια σημαντική ποσότητα φυσικού αερίου τροφοδοτεί την ΕΕ από τους αγωγούς του Αζερμπαϊτζάν, κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: TikTok suspended in Azerbaijan State Security Service Follow @insider @insiderpaper 2 QuantumLig...,5:06 QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z The State Security Service of Azerbaijar announced the official suspension of TikTok in the country for the purpose of state security. This step can only mean one thing Azerbaijan is speeding up the transfer of its army to the Armenian border and is trying to hide the composition of forces and means involved from the prying eyes of the local population. 33 QuantumLig. 5:06PM" από το Twitter
 
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά. Ο βρετανικός independent γράφει σε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση: Οι ΗΠΑ είπαν ότι η Ρωσία δεν πρέπει να ανακατεύει την κατσαρόλα. Αυτό σημαίνει ότι το Μπακού έχει ή πιστεύει ότι έχει πλήρη υποστήριξη από την Ουάσιγκτον, ενώ η Ρωσία είναι πολύ τεταμένη. Η Ρωσία έχει στρατό ως ρεζέρβα (ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ).
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: TikTok suspended in Azerbaijan State Security Service Follow @insider @insiderpaper 2 QuantumLig...,5:06 QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z The State Security Service of Azerbaijar announced the official suspension of TikTok in the country for the purpose of state security. This step can only mean one thing Azerbaijan is speeding up the transfer of its army to the Armenian border and is trying to hide the composition of forces and means involved from the prying eyes of the local population. 33 QuantumLig. 5:06PM" από το Twitter
 
 Πράγματι, ο Πούτιν - ασύνετα κατά τη γνώμη μου - συγκρατούσε αυτές τις ρεζέρβες από την Ουκρανία ακριβώς σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε. Η Ρωσία έχει επιλογές. Αλλά μην αμφιβάλλετε ότι αυτό μπορεί να γίνει πολύ άσχημο. Στον τελευταίο πόλεμο σκοτώθηκαν 3.000 Αζέροι και 4.000 Αρμένιοι. Όταν σκέφτεστε το γεγονός ότι η σύγκρουση διήρκεσε μόνο 44 ημέρες και το μέγεθος των πληθυσμών και των δύο χωρών, κάνει τις πολεμικές εντολές μεγέθους του 2020 πιο αιματηρές από αυτό που συνέβη στην Ουκρανία. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ άσχημο. Αλλά η Αρμενία έχει φίλους και όχι μόνο τη Ρωσία. Το Ιράν έχει δηλώσει ότι δεν θα αντιμετωπίσει με αδιαφορία την πλήρη εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία. Με άλλα λόγια, η Ρωσία δεν στέκεται μόνη της, έχει φίλους και η συμπεριφορά της στην Ουκρανία έχει εξασφαλίσει αυτούς τους φίλους.
 
>>ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΣΑΝ: ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΜΕΝΙΑΣ/ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ/ΙΡΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 پاسداران انقلاب طلا سازمان IRG(Islamic Revolutionary Guard Corps): A serious war that could happen in the Caucasus is war directed against Iran. But we are ready! 2 QuantumLi 5:12PM QuantumLight1111 ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΜΕΝΙΑΣ/ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ/ΙΡΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ IPAN, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! 5:14PM‎"‎
 
>>ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ –ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ--, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΤΑΙΒΑΝ; ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΟΧΙ.. ΑΚΟΜΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 Confirmed. Putin and Xi will discuss the Special Military Operation IN DETAIL during their bilateral in Samarkand. QuantumLig."
 
>>Για την Ταιβάν οι ΗΠΑ σκοπεύουν να επιβάλλουν [[[ΠΡΟΟΛΗΠΤΙΚΑ]]] κυρώσεις για να την αποθαρρύνουν να εισβάλει στην Ταιβάν. Τώρα τίθεται το ερώτημα: Αφού είναι να επιβληθούν κυρώσεις πριν από την επέμβαση, γιατί η Κίνα να μην κάνει την επέμβαση αφού οι κυρώσεις ήδη έχουν επιβληθεί;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper Breaking News IP US considers sanctioning China to deter it from invading Taiwan, Reuters reported insiderpaper.com Follow @insiderpaper @theins @theinsiderpaper iderpaper @insiderpaper o QuantumLi. QuantumLight1111 Αφού είναι να επιβληθούν κυρώσεις πριν από την επέμβαση, αση, γιατί η Κίνα να μην κάνει την επέμβαση αφού οι κυρώσεις ήδη έχουν επιβληθεί; QuantumLi"
 
>>ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: Εάν αυτοί οι ανόητοι συνεχίσουν την ασυγκράτητη άντληση του καθεστώτος του Κιέβου με τους πιο επικίνδυνους τύπους όπλων, τότε αργά ή γρήγορα η στρατιωτική εκστρατεία θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Τα ορατά σύνορα και η πιθανή προβλεψιμότητα των ενεργειών των μερών στη σύγκρουση θα εξαφανιστούν από αυτήν (τη στρατιωτική εκστρατεία). Θα ακολουθήσει το δικό της στρατιωτικό σενάριο, που θα περιλαμβάνει νέους συμμετέχοντες σε αυτό. Όλα θα πάρουν φωτιά γύρω τους. Οι άνθρωποί τους θα αρπάξουν φωτιά. Θα έχουν κυριολεκτικά τη γη να καίει και το σκυρόδεμα να λιώνει.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>> Το Κοσσυφοπέδιο σκοπεύει να υποβάλει αίτηση για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι το τέλος του έτους δήλωσε ο Υπ.Εξ. του Κοσσόβου…. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΕ…
 
Χθες ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάντερ Βούτσιτς προειδοποίησε πως το Κόσσοβο αμφισβητεί την ασφάλεια της Σερβίας και δημιουργεί τον κίνδυνο βίαιων συγκρούσεων στην περιοχή, με την κατάσταση να είναι σοβαρή.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και κείμενο
 
>>Αξιοσημείωτες είναι οι συναντήσεις ου προέδρου του Καζακστάν το τελευταίο διάστημα:
20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ
13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑ
14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΖΙ.
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ; ΤΥΧΑΙΟ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και κείμενο που λέει "Events Nur Sultan, ,Kazakhstan Kassym-Jomart Tokayev and Pope Francis held a meeting with representatives of civil society and the diplomatic corps September13, 2022"
 
>>ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ (ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΤΟ FBI ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ… Σε μια αποκάλυψη βόμβα, ο ειδικός εισαγγελέας Τζον Ντούραμ αποκάλυψε την Τρίτη σε δικαστικές καταθέσεις ότι το FBI ΠΛΗΡΩΣΕ έναν Ρώσο επιχειρηματία ως εμπιστευτική ανθρώπινη πηγή στην έρευνα της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, παρόλο που προηγουμένως είχε ανησυχίες ότι ο επιχειρηματίας ήταν συνδεδεμένος με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Μόσχας. Ο Ντούραμ έπεισε τον ομοσπονδιακό δικαστή στην επερχόμενη δίκη του Igor Danchenko να αποσφραγίσει μια πρόταση που αποκάλυπτε ότι ο Danchenko, η κύρια πηγή του πλέον απαξιωμένου φακέλου Steele, πληρωνόταν από το FBI ως εμπιστευτική ανθρώπινη πηγή για περισσότερα από τρία χρόνια μέχρι την πτώση του 2020 όταν απολύθηκε επειδή είπε ψέματα σε πράκτορες!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GOVERNMENT POLITICS Just the News. ACCOUNTABILITY AMERICA Log PODCASTS New Durham bombshell: FBI paid Russian accused of lying as a confidential informant against Trump Prosecutor says Igor Danchenko. the primary source for he discredited Steele dossier, was paid by BI prior concerns he was tied Russian intelligence services. confidential human source for three years despite"
 
>>ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ, Ο ΦΛΥΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ TRUTH: ΣΤΟ FBI ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΕΪ ΚΑΙ ΜΙΛΛΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Q The Storm Rider μερκές ημέρες πριν; Ο Φλυν θα τα καταθέσει όλα στο στρατιωτικό δικαστήριο…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
Ενδιαφέρον έχει ένα σχόλιο που πόσταρε το κανάλι GEORGE NEWS στο telegram και αξίζει μεγάλης προσοχής:
Μην αφήσετε την «εξοικείωση μας με τον Flynn» να υποβαθμίσει το ΠΟΣΟ τρομακτικά είναι αυτό για την κοινότητα των πληροφοριών. Ο πρώην επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών λέει ότι οι Comey & Mueller πρέπει να κατηγορηθούν για ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Σκεφτείτε μόνο πόσα ξέρει ότι δεν μπορεί να πει. Ο Τραμπ φλερτάρει ανοιχτά με τα μηνύματα Q...
 
Ο Flynn λέγοντας η ομάδα Q μάλλον ξεκίνησε από την κυβέρνησή μας... (κάνει τον κόσμο να τολμήσει και να ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ).
 
Τώρα ο Flynn κατηγορεί τους ηγέτες των πολιτικών πληροφοριών για προδοσία χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ερευνών του FBI εναντίον του αρχηγού του κράτους τους (Trump, κ.λπ.).
Πρέπει να ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ... [💥ΝΤΟΥΡΑΜ💥]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις