Οι επαναλήψεις στο πρόγραμμα είναι πολλές και τον Σεπτέμβριο 2023 ο ΓΠΠ...?

 
 
Στο επόμενο βίντεο θα ακούσετε μεγάλες ιστορικές αποκαλύψεις που μέχρι στιγμής συμβαδίζουν με τις δικές μας ιστορικές στιγμές αλλά και με τα άστρα του ουρανού το 1938, πριν τον ΒΠΠ που άρχισαν τα όργανα με τους Ναζί στην Γερμανία. Μπορεί να υπάρχει η επανάληψη αλλά υπάρχει και η κατεύθυνση του εργολάβου. 
Οι επαναλήψεις όμως κατευθύνονται όπως και οι Εξοσέτ..που θα σκάσει…που θα σκάσει και θα περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023;

Εμείς έχουμε κάποιες αμφιβολίες ότι θα καθυστερίσει τόσο πολύ μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν ο ξεφτιλισμος του ανθρώπου και η παραβίαση του γενετικού κώδικα είναι εδώ και τώρα…σας παραβίασαν τον κώδικα της ύπαρξης σας και σας μεταλλαξαν γιατί βιάζονται πάρα πολύ...γι αυτό θα συμβεί μάλλον πιο νωρίς η Συγκομιδή της ανθρωπότητας εφόσον κανείς από τους επιστήμονες της καρπαζιάς δεν έχει αντιληφθεί ότι έγιναν Μονοδοσικοί σπόροι Μονσατο και να δούμε αν θα δώσουν σπόρο ή αν θα προλάβουν να μπουν σε αναπαραγωγή.

Στο τέλος του βίντεο θα δείτε ότι τον Νοέμβριο φέτος έχουν κανονίσει να συναντηθούν οι εργολάβοι και να πάρουν νέα μέτρα για την αλλαγή του κλίματος και ίσως εκεί εμφανιστεί ο παγκόσμιος ηγέτης που θέλουν να φέρουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις