Η Οκτωβριανή Επανάσταση πλησιάζει στη Δύση καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ Β' εφυγε απο τη ζωη

 

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β'

είναι ένα από τα πολλά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιου είδους μέγα γεγονός του μαύρου κύκνου έρχεται στη Δύση αυτόν τον Οκτώβριο. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν αυτό θα είναι μια αιματηρή επανάσταση, αναρχία ή μια ειρηνική μετάβαση.

Πρώτα απ 'όλα, ο θάνατος του QEII(βασιλισσα) σημαίνει και τον θάνατο του επικεφαλής της επιτροπής των 300, γνωστή σε πολλούς ως η μυστική ηγεσία του δυτικού κόσμου. Αυτό ακολουθεί την απομάκρυνση όλων των κορυφαίων τάξεων των Ιπποτών της Μάλτας: της στρατιωτικής ηγεσίας της Δύσης. Πηγές των Γνωστικών Illuminati αναφέρουν ότι οι τρεις αιγυπτιακοι οβελίσκοι της δυτικής δύναμης είναι όλοι προγραμματισμένοι να "κατέβουν". Ο πρώτος οβελίσκος -που βρίσκεται στην πόλη του Λονδίνου- είναι όπου εδρεύει η οικονομική δύναμη. Με τον θάνατο του QEII έπεσε, λένε. Ο δεύτερος οβελίσκος -στην Ουάσιγκτον DC- είναι όπου βρίσκεται η στρατιωτική δύναμη. Έχει πέσει με την αντικατάσταση από την αξιοκρατία της αριστοκρατικής ηγεσίας των Ιπποτών της Μάλτας. Ο τρίτος οβελίσκος, που συμβολίζει την πνευματική δύναμη, βρίσκεται στη Ρώμη. Έτσι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πλέον στον παπισμό. Πηγές των Illuminati υπόσχονται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα απομακρυνθεί με θεαματικό και δημόσιο τρόπο τις επόμενες ημέρες.

Οι μεγάλες αλλαγές δεν περιορίζονται ούτε στη Δύση. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας έχει προχωρήσει το μεγάλο, κάθε 5ετές εθνικό συνέδριό του για τον Οκτώβριο από τον Νοέμβριο. Εκεί θα γίνουν τροποποιήσεις στο σύνταγμα που θα οδηγήσουν σε «νέες στρατηγικές διακυβέρνησης». 

https://english.news.cn/20220910/ba7f7502953142e5b1303cd54dd47176/c.html

Πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας λένε ότι η συγχώνευση με την Ταϊβάν και η μετονομασία του κομμουνιστικού κόμματος είναι θέματα που θα τεθούν στη συνάντηση.

Υπάρχει επίσης μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση παγκόσμιων ηγετών και μεσιτών εξουσίας που λαμβάνει χώρα τον Σεπτέμβριο.

Αυτή την εβδομάδα, για παράδειγμα, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, ο Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ της Κίνας και ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι της Ινδίας θα συναντηθούν στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει η κηδεία της Βασίλισσας στις 19 Σεπτεμβρίου. Αυτή θα είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις παγκόσμιων δυνάμεων στην πρόσφατη παγκόσμια ιστορία. Για παράδειγμα, ο λεγόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας είναι μεταξύ των πολλών που θα παρευρεθούν.

Πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι όλα αυτά συμβαίνουν καθώς πλησιάζει η προθεσμία πληρωμών της 30ης Σεπτεμβρίου για τις οικογένειες που κατέχουν την UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION, τα Ηνωμένα Έθνη, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και άλλους πυλώνες της δυτικής εξουσίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να κριθεί η τύχη της οικογένειας Ροκφέλερ. Μέλη αυτής της φυλής είναι η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο Τζον Ποντέστα, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ και πολλοί άλλοι.


Μπορεί να υποστηριχθεί ότι με την καταστολή πολλών τύπων ενεργειακής τεχνολογίας, αυτή η οικογένεια έκανε περισσότερα για να καθυστερήσει την ανθρωπότητα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην παγκόσμια ιστορία. Ο ηθοποιός Μπάιντεν με τη μάσκα από καουτσούκ είναι ο υπηρέτης τους, όπως είναι πιθανότατα ο απατεώνας με τη μάσκα από καουτσούκ που προσποιείται τώρα τον Πάπα Φραγκίσκο.


Η τύχη του γαλλικού και του ελβετικού κλάδου της οικογένειας Rothschild -με επικεφαλής τον Klaus Schwab (Rothschild) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ- είναι επίσης πιθανό να κριθεί αυτό το φθινόπωρο.

Υπάρχει ένα παγκόσμιο μποϊκοτάζ εναντίον των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και των απατηλών χρημάτων τους, έτσι, σίγουρα θα πέσει κάτω. Το γεγονός ότι η τράπεζα του Βατικανού διακόπτει όλες τις σχέσεις μαζί τους από τις 30 Σεπτεμβρίου είναι το πιο ξεκάθαρο σημάδι αυτού. Το ερώτημα είναι τι ή ποιος θα τους αντικαταστήσει;

Υπάρχει επίσης η μεγαλύτερη μάχη μεταξύ των γνωστικών Illuminati και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις