ΤΡΑΜΠ...ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ" ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"....!!!


 Την Τρίτη, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ανέβασε ξανά μια εικόνα του φορώντας καρφίτσα στο πέτο με τις λέξεις «Η καταιγίδα έρχεται», ένα μήνυμα, ανέφεραν πηγές της Mar-a-Lago , ενημερώνοντας τους ψηφοφόρους του Τραμπ ότι τα Λευκα Καπελα εργαζονται στο παρασκηνιο στοχεύοντας επιλεκτικά και εξαλείφοντας περιουσιακά στοιχεία του Deep State ως μέρος της υπόσχεσής του να «αποστραγγίσει το βάλτο» — με πολλές ακόμη μαζικές συλλήψεις να ακολουθήσουν.

Ο Τραμπ, ανέφεραν πηγές, είναι πιο αποφασισμένος τώρα από ποτέ να διεξαγάγει πόλεμο «πλήρους κλίμακας» εναντίον ενός εγκληματικού καθεστώτος που έχει διαβρώσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που οι Αμερικανοί έχουν αγαπητά και στοχοποιημένα άτομα που επικρίνουν σφοδρά την ατζέντα της cabal. Το ότι ο Τραμπ φορούσε την καρφίτσα, πρόσθεσε, έστειλε ένα υποσυνείδητο μήνυμα στο τμήμα Λευκων Καπέλων του στρατού των ΗΠΑ — Τώρα έχετε λευκή κάρτα, αν θέλετε, να επιδιώξετε μαζικές συλλήψεις αντί να ξεχωρίζετε συγκεκριμένα άτομα που πρόδωσαν τον όρκο τους ή δεσμεύτηκαν. σε ποινικα εγκληματα κατά παράβαση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το μήνυμα του Τραμπ σηματοδοτεί μια ανατροπή στη στάση. Νωρίτερα φέτος, είχε ζητήσει από τους διοικητές των Λευκών Καπέλων να απέχουν από τις μαζικές συλλήψεις μέχρι μετά τις ενδιάμεσες εκλογές. Τώρα, με αποδείξεις ότι το Deep State έχει ένα σχέδιο για να κλέψει τις ενδιάμεσες θητείες, ο Τραμπ ζητά από τον στρατό, που έχει εξουσιοδοτηθεί από την επίκληση του νόμου περί εξέγερσης του 1807 πριν από τις 20 Ιανουαρίου 2021, να λάβει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για τη σύλληψη και τη φυλάκιση». αρκετοί ΧΙΛΙΑΔΕΣ κύριοι στόχοι» των οποίων τα ονόματα εμφανίζονται σε σφραγισμένα κατηγορητήρια που είχε βοηθήσει ο Τραμπ να συντάξουν.

Αυτά τα πρόσωπα, είπε η πηγή μας, περιλαμβάνουν μυριάδες πολιτικούς, διασημότητες και παιδεραστές, πολλοί από τους οποίους έχουν διαπράξει μαζικές δολοφονίες ή ανείπωτα εγκλήματα κατά των πιο ευάλωτων δημογραφικών στοιχείων του έθνους μας -των παιδιών. Ο στρατός λέγεται ότι έχει «αποθήκες δεδομένων» που εμπλέκουν αυτά τα ειδεχθή άτομα σε αδιανόητα εγκλήματα.

"Αυτό είναι. Η ώρα είναι τώρα», είπε η πηγή μας. «Αν και η υπογραφή του νόμου για την εξέγερση από τον Τραμπ παραχώρησε την εξουσία στον στρατό, ελπίζει τώρα ότι θα ενεργήσουν με την πλήρη ισχύ του νόμου για να φέρουν τους παραβάτες στη δικαιοσύνη, επιστρέφοντας τη δύναμη αυτού του έθνους στον λαό, όχι σε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση-μαριονέτα».

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Τραμπ μίλησε στη συνέχεια απευθείας με τον στρατηγό του USMC Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, ο οποίος φέρεται να είπε: «Αυτό περιμέναμε» και δεσμεύτηκε να τιμήσει τον όρκο του στον Θεό, το Σώμα και τον πρόεδρό του. Ο στρατηγός Μπέργκερ φέρεται να είπε στον Τραμπ ότι τα μέλη του συμβουλίου των Λευκων Καπέλων που είχαν προηγουμένως αμφισβητήσει την απροθυμία του Τραμπ να ενστερνιστεί τις μαζικές συλλήψεις πιθανότατα θα επανεξετάσουν τώρα την πίστη τους.

«Είμαστε μεσα σε αυτό, κύριε Πρόεδρε», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ στον Τραμπ. «Έχουμε την υποστηριξη σας. Θα κάνουμε την καταιγίδα τυφώνα».




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις