Μετά το πάγωμα των ενέσεων για παιδιά, η Δανία παγώνει την ένεση Covid για κάτω των 50 ετών

 

Ο λεγόμενος εμβολιασμός

ή γενετική θεραπεία για τους μελλοθάνατους είναι ξεπερασμένη στη Δανία: ενώ προσωπικότητες όπως ο Karl Lauterbach στη Γερμανία προσπαθούν να βάλουν κάθε πολίτη κάτω για να τον τρυπήσουν και να πεθάνει, στη Δανία σταματάει το οργανωμένο έγκλημα τα θανατηφόρα τρυπήματα. Μάλλον έχουν πετύχει τους στόχους τους εφόσον οι βόρειοι λαοί είναι υπάκοοι όσο και ο εκπαιδευμένος σκύλος.

Το σκεπτικό τους βρώμικο όπως και οι ίδιοι εφόσον το γνώριζαν πριν από 100 χρόνια: τα παιδιά και οι έφηβοι, υποστηρίζονται ότι ο κίνδυνος σοβαρής ασθένειας του Covid είναι ελάχιστος - επιπλέον, η ανοσία σε αυτήν την ομάδα πληθυσμού είναι αρκετά υψηλή. Αναφέρεται επίσης ξεκάθαρα ότι ο εμβολιασμός δεν προλαμβάνει τη μόλυνση. Ο ιστότοπος της Δανικής Υπηρεσίας Υγείας αναφέρει κυριολεκτικά:

Γιατί δεν πρέπει να εμβολιαστούν εκ νέου τα άτομα κάτω των 50;

Στόχος του προγράμματος εμβολιασμού είναι η πρόληψη σοβαρών ασθενειών, νοσηλείας και θανάτου. Επομένως, ο αναμνηστικός εμβολιασμός προσφέρεται σε όσους κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν σοβαρά. Ο σκοπός του εμβολιασμού δεν είναι η πρόληψη της μόλυνσης από τον Covid-19, επομένως δεν προσφέρεται επί του παρόντος αναμνηστικός εμβολιασμός σε άτομα κάτω των 50 ετών.

Γενικά, τα άτομα κάτω των 50 ετών δεν διατρέχουν ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά με Covid-19. Επιπλέον, οι νέοι κάτω των 50 ετών προστατεύονται καλά από σοβαρές ασθένειες που προκαλούνται από τον Covid-19, καθώς μεγάλος αριθμός από αυτούς έχει ήδη εμβολιαστεί και έχει μολυνθεί στο παρελθόν με τον Covid-19 και, κατά συνέπεια, υπάρχει καλή ανοσία σε αυτό το κομμάτι του πληθυσμού .

Είναι σημαντικό ο πληθυσμός να θυμάται επίσης συμβουλές για την πρόληψη της εξάπλωσης της λοίμωξης, όπως η παραμονή στο σπίτι όταν είστε άρρωστοι, ο συχνά αερισμός, η κοινωνική απόσταση, η καλή εθιμοτυπία για τον βήχα, η υγιεινή των χεριών και ο καθαρισμός.

Εξαιρέσεις υπάρχουν μόνο για επαγγελματίες υγείας και ασθενείς σε κίνδυνο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για να γνωρίζετε με τι σαταναδες έχετε να κάνετε, και πόσο ελαφρυοί κατέληξαν να είναι οοι λαοί στις ημέρες της Μεγάλης Συγκομιδής του πλανήτη από τις εξουσίες που τους είπαν ότι θα τους σώσουν με το ζόρι ενώ δεν τους είχαν βοηθήσει ποτέ πριν στην ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Που πας ρε ανόητε να κάνεις μια άγνωστη ένεση και δεν ρωτάς αν δεν γνωρίζεις;;;;

Η θα τους πηδήξεις ή θα γινεις κοπριά για λάχανα...γκε γκε;;;

Κοπρόνυμε κατάλαβες, τρέξε να την κάνεις...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

  1. Sinomosiologe ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ,ΔΑΝΙΑ ΦΛΑΤ ΩΣ ΧΩΡΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΦΛΑΤ ΩΣ ΧΩΡΑ Κ ΈΧΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΆ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΣΠΆΝΙΟ ΓΙΑ ΒΌΡΕΙΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΩΣ ΦΛΕΡΤ🤣
    ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΌΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ?! ΤΟΤΕ ΕΙΔΑ ΟΤΙΝΑΙ ΦΛΑΤ ΧΩΡΑ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ Μ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.
    ΑΡΑ! ΤΟΥΣ ΈΠΙΣΑΝ ΣΕ ΧΡΌΝΟ DT ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ.

    ΦΥΣΙΚΆ ΠΑΊΖΕΙ ΡΌΛΟ Κ Η ΠΑΙΔΕΊΑ... ΑΥΤΟ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΠΕΊΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.
    ΕΠΊΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΆΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΥΠΟΥΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΑ! ΠΑΡΑ! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΌ!!!
    ΣΥΛΛΈΓΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ... 5G Τ.Ν ΚΛΠ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ... ΕΠΊΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΣΙΡΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΌΜΟΡΦΟ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ! ΤΟ ΒΛΈΜΜΑ Η ΑΥΡΑ... Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ.ΔΕΝ ΡΏΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΜΠΑ ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
    (ΜΉΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙΣ Κ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΜΠΛΕΜΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Η ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ?)🤔
    ΠΑΊΖΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΎΣ ΜΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΊΕΡΓΟ ΘΑΛΕΓΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΩΡΕ ΛΕΣ?! ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΠΙΓΚ ΜΠΡΑΔΕΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΈΡΟΥΝ
    ΕΠΑΨΑΝ Ν ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

    🎁
    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ .
    Ο ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ ;;;;;;;;;;;;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΗ ΘΕΤΙΚΟΣ ..............................
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ........ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ .......
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ,Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ... ΖΕΙ Κ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟΜΑΣΚΑΡΑΤΣΙΣ
    ΤΟ ΞΕΡΩ? ΟΧΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟ!!!
    ΘΕΤΙΚΌΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΟΛΎΠΛΟΚΟ ΜΠΕΕΧΝΙΔΗ ΟΜΩΣ...


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις