Ο ΤΡΑΜΠ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ FBI

 

Ένας δυναμικος Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

 υπεδειξε την Πέμπτη σε βοηθούς, συμμάχους και στελέχη του μια προφορική πρόταση: αγνοηστε αμέσως κάθε κλήτευση που επιδόθηκε από το FBI ή άλλα στρατιωτικοποιημένα τμήματα του υπουργείου Δικαιοσύνης, είπε μια πηγή του Mar-a-Lago .


Η διακήρυξη του Τραμπ έρχεται μέρες αφότου οι ομοσπονδίες εξέδωσαν παράνομες κλητεύσεις ή/και εντάλματα έρευνας σε 40 από τους μακροχρόνιους συνεργάτες ή φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου του My Pillow, Μάικ Λίντελ, του οποίου το όχημα περικύκλωσε το FBI αφού είχε μόλις τελειώσει ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο του Arby. Σε όλες τις περιπτώσεις, το FBI κατέσχεσε αντισυνταγματικά κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ως μέρος μιας ευρύτερης επιχείρησης - κυνηγιού μαγισσών - για να αποτρέψει τον Τραμπ να μπει στην κούρσα του 2024 ενώ ταυτόχρονα διεξάγει έναν πόλεμο φθοράς ενάντια στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, είπε η πηγή μας, λέει τώρα ότι το καθεστώς δεν είναι νόμιμο όργανο διακυβέρνησης και, ως εκ τούτου, τα παραρτήματα του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν έχουν την εξουσία να κλητεύσουν τους συμμάχους του Τραμπ, ή οποιονδήποτε Αμερικανό, για αυτό το θέμα. Οι κλητεύσεις δεν φέρουν το βάρος του νόμου και είναι ανεφάρμοστες, πρόσθεσε.

«Πρόκειται για μια κακούργηματικη διοίκηση. Ο πρόεδρος Τραμπ θέλει οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται να τηρούν αντισυνταγματικές εντολές», συνέχισε.

Ο Τραμπ το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποίησε μια σωρεια τηλεφωνημάτων, επικοινωνώντας με περισσότερα από 100 άτομα που είπε ότι μπορεί να είναι τα επόμενα στη λίστα ερευνων του FBI. Τους είπε ότι οποιοσδήποτε συμμορφωνόταν με κλήτευση του DOJ το έκανε οικειοθελώς, αν και πιθανότατα άθελά του. Αποδοκίμασε το καρτέλ Μπάιντεν για την κατάφωρη περιφρόνηση του Συντάγματος, λέγοντας ότι το διευθαρμενο Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει κανένα ενδοιασμό να καταστείλει την ελευθερία του λόγου και να παραβιάσει την 4η Τροπολογία.

«Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά αν συμμορφωθείς με αυτούς, αναγνωρίζεις και νομιμοποιείς μερικούς πολύ κακούς ανθρώπους», φέρεται να είπε ο Τραμπ.

Σε ορισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, ο Τραμπ είπε μια ιστορία για το πώς ο προσωπικός του πιλότος, Τζον Ντάνκιν, παρενοχλήθηκε από το FBI στο διεθνές αεροδρόμιο Ντάλας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ενώ ο Τραμπ επισκεπτόταν το γήπεδο του γκολφ στη Βιρτζίνια, πράκτορες του FBI στρίμωξαν τον Ντάνκιν σε ένα εστιατόριο του αεροδρομίου, του έδωσαν κλήτευση και του ζήτησαν να παραδώσει το κινητό του. Αντί να παραδώσει τυφλά την ιδιωτική του περιουσία, ο Ντάνκιν τηλεφώνησε στον Τραμπ για συμβουλές. «Σε παρενοχλούν, Τζον;» είπε ο Τραμπ. «Αυτό είναι εξωφρενικό. Η χώρα δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, Τζον, αλλά αν ήμουν στη θέση σου, θα τους το ετριβα στα μούτρα».

Και αυτό, είπε η πηγή μας, είναι ακριβώς αυτό που έκανε ο Dunkin, και το FBI, αν και ταραγμένο, άφησε χωρίς το κινητό του κ. Dunkin.

«Το ότι στόχευσαν τον πιλότο του προέδρου δείχνει ότι δεν πρόκειται για τις 6 Ιανουαρίου. Κυνηγούν οποιονδήποτε κοντά στον Τραμπ, προσπαθώντας να τον τρομάξουν, να απομονώσουν τον Τραμπ. Δεν ήταν όλοι με τους οποίους μίλησε ο Τραμπ τόσο θρασύς όσο ο Τζον Ντάνκιν. Μερικοί, και δεν κατονομάζω ονόματα, είπαν ότι φοβήθηκαν», είπε η πηγή μας.

Μερικοί άνθρωποι με τους οποίους μίλησε ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, αμφισβήτησαν την αντίληψή του ότι το FBI ήταν ανίσχυρο να τους διώξει. Είχαν την οικογένεια να σκεφτούν και τις καριέρες τους. Δεν είχαν στρατιωτική προστασία, υποστήριξαν, και ήθελαν απόλυτη διαβεβαίωση ότι ο Τραμπ θα τους προστατεύσει από αντίποινα του Deep State.

Μερικοί θρήνησαν για την αδυναμία του Τραμπ να απελευθερώσει τους ατρόμητους πατριώτες τους οποίους το Υπουργείο Δικαιοσύνης φυλάκισε άδικα επειδή επισκέφτηκαν το Καπιτώλιο - το Λαϊκό Σπίτι - στις 6 Ιανουαρίου.

Αν δεν μπορέσατε να τους προστατέψετε, πώς μπορείτε να μας προστατέψετε; ήταν το μήνυμα. Ο Τραμπ απάντησε ότι οι πραγματικά πατριώτες Αμερικανοί -σε αντίθεση με τους ακτιβιστές του Antifa που συμμετείχαν στις 6 Ιανουαρίου- θα δικαιωθούν τελικά και θα λάβουν πλήρη χάρη.

«Όλα όσα συμβαίνουν με το καθεστώς Μπάιντεν είναι πλασματικά, ο Τραμπ ήθελε να μάθουν. Το Deep State προκαλεί εύκολα - αυτό είναι αλήθεια. Ο Τραμπ θέλει μια συνεκτική στάση εναντίον του. Το Deep State κυριαρχειται από τυφλή συμμόρφωση. Όσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση, τόσο ισχυρότεροι είμαστε», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις