ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 16/09/22


Συνάντηση Πούτιν Μόντι σήμερα στην σύνοδο στην Σαμαρκάνδη. Ο Πούτιν δήλωσε πως επλίζει ο πόλεμος να τελειώσει σύντομα, ΑΛΛΑ η Ουκρανία (και οι πατρόνοι της) δεν δείχνουν τέτοιες προθέσεις…
Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου δήλωσε πι συγκεκριμένα δήλωσε:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Azmilitary1 00:34 mиHyT I know your positions about Ukraine conflict and your concern about the situation in Ukraine Putin to Modi-l know position and concern about the conflict in Ukraine and we do our best to end it the conflict as soon as possible,but Ukraine refuse to negotiate and they will achieve their goals on the battlefield" as they say 50 14 3 3"
 
*Ο Ζελένσκι είπε ότι δεν είναι έτοιμος για συνομιλίες με τη Ρωσία - Αν δεν είναι έτοιμος, τότε τι μπορείς να κάνεις;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
 
*Η ειδική επιχείρηση θα συνεχιστεί και οι επιθέσεις στο Ντονμπάς δεν θα σταματήσουν ανεξάρτητα από την αντεπίθεση της Ουκρανίας – [[[[η Ρωσία μέχρι στιγμής έχει δείξει αυτοσυγκράτηση στις απαντήσεις της στις επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές από τις ουκρανικές δυνάμεις]]]] (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ- ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ).
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "RT News Forwarded from RT India 00:11 President on Europe's Cold Snap for Energy Europe is shifting blame for energy crisis Gazprom and Russia will continue to fulfill gas obligations under contracts Putin told RT's Correspondent that Europe's energy crisis is due to its excessive push to go green not the conflict ın Ukraine Warming to news yet? @RT India official 21"
 
*Είναι λυπηρό που η Δύση είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει την Ουκρανία για να προσπαθήσει να καταρρεύσει τη Ρωσία.
 
*Το ρωσικό λίπασμα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά λιμάνια, μπορούμε να το δώσουμε δωρεάν σε φτωχότερες χώρες, αλλά ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες «έχουν αυτό το παράδειγμα της αποικιακής φιλοσοφίας. έχουν συνηθίσει να ζουν σε βάρος κάποιου άλλου».
 
*Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ «ΠΡΑΣΙΝΗ(ΕΝΕΡΓΕΙΑ)».
 
>>Πράγματι, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη στο BBC δήλωσε: «Η αντεπίθεση της Ουκρανίας ήταν πολύ αποτελεσματική, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του πολέμου, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα μακρύ ταξίδι». Ο ΡΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z Ukraine's counterattack was very effective but his is not the end of the war, you need to be prepared for a long journey NATO Secretary General Stoltenberg in an interview with the BBC 70 QuantumLi." από το Twitter
 
>>Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ και ο Δημοκρατικός Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ ανακοίνωσαν το νομοσχέδιο «Ρωσία - Κράτος Χορηγός της Τρομοκρατίας» την Τετάρτη, κατηγορώντας τη Μόσχα για «εγκλήματα πολέμου», ακόμη και «γενοκτονία» στην Ουκρανία. Δήλωσαν ότι «Οι Ουκρανοί ζήτησαν αυτόν τον χαρακτηρισμό και εμείς ακούμε». Η κίνηση ήρθε παρά την αντίθεση του Προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν σε μια τέτοια πρόταση νωρίτερα αυτό το μήνα. Η Μόσχα είπε ότι η τοποθέτηση της Ρωσίας στη μαύρη λίστα ως υποστηρικτής της τρομοκρατίας θα σήμαινε ένα «σημείο χωρίς επιστροφή» στις σχέσεις με τις ΗΠΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
 
>>Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΛΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ, ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ, ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ZeroHedge Von der Leyen Rebukes German decision In Ukraine: Given Them The Weapons Needed' / @ngamensongenenaeo ZeroHedge Von der eyen Rebukes German Indecision In Ukraine: 'Given Them All The Weapons Needed' Europear Commission chief said while Kiev: Putin should face international criminal court for war crimes... QuantumLight1111 Forwarded from Azmilitary1 ©74Quantumig...,1:43PM Zelensky awarded Ursula von der Leyen with the Order of of Yare Wise"
 
>>Σε συνέχεια του σχολίου που κάναμε χθες για την συζήτηση Ρωσίας, Κίνας, Μογγολίας για δημιουργία νέων αγωγών Φ.Α και αυτό σηματοδοτεί την ταφόπλακα της Γερμανίας και ΕΕ , ο Υπ. Ενέργειας της Ρωσίας Νόβακ, επιβεβαιώνει πως η νέο αγωγός θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ στον Nord Stream , που θα προμήθευε άφθονο και πάμφθηνο Φ.Α. για την βιομηχανία της Γερμανίας και της ΕΕ… ΤΩΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper Norway Sweden Finland Nord Stream1 VYBORG UST-LUGA Estonia Russia Nord Stream Latvia Denmark Lithuania Poland Belarus GREIFSWALD Germany NEW Russia says pipeline to China will replace the Nord Stream 2 gas link to Europe READ: tp will-replace-nord-stream-2 QuantumLi.. 12:06PM QuantumLi..., 12:06 PM"
 
>> Πούτιν στην σύνοδο: «Οι θεμελιώδεις μετασχηματισμοί έχουν περιγραφεί στην παγκόσμια πολιτική και οικονομία και είναι [[[μη αναστρέψιμοι]]]».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India poccиR 优罗斯 Putin: "Fundamental transformations have been outlined in world politics and economics, and they are irreversible." BREAKING @RT India official 2 QuantumLig...,1:14 QuantumLight1111 Πούτιν: <<Οι θεμελιώδεις μετασχηματισμοί έχουν περιγραφεί στην παγκόσμια πολιτική και οικονομία και είναι μη αναστρέψιμοι QuantumLig..."
 
>> ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ! Ο ΟΗΕ ΖΗΤΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: UN nuclear agency resolution seeks Russian retreat from Ukraine atomic plant More: https://cutt.ly/oC7VXI2 Follow @insiderpaper Ûnr QuantumLi.. 12:02PM QuantumLight1111 ΖΗΤΩ Î ΤΡΕΛΑ! o OHE ΖΗΤΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ!! 69"
 
>> ΠΑΠΑΣ: ΗΘΙΚΑ ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΛΩΝ; ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΕΡΔΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ >>ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ<< ΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper JUST IN: Pope Francis on Thursday said it was morally legitimate for nations to supply weapons to Ukraine to help the country defend itself from Russian aggression. Follow @insiderpaper QuantumLi QuantumLight1111 " ΠΑΠΑΣ: ΗΘΙΚΑ ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΔΗΛΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ... TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΛΩΝ; ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΕΡΔΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ >>ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ<< ΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ!!! 2 75 QuantumLi... 12:10PM" από το Twitter
 
>Η τρελο-πελόζι ετοιμάζει ταξίδι για Αρμενία… μοιάζει παράλογο.. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper Breaking News IP Speaker Nancy Pelosi to travel Armenia this weekend for showing support with the country following clashes with Azerbaijan -Politico insiderpaper.com Follow @insiderpaper @insider @theinsiderpaper @insiderpaper QuantumLi..."
 
>>Κοίτα κάτι συμπτώσεις! Την ημέρα που Πούτιν και Σι είχαν συνάντηση, μια επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ ενέκρινε την Τετάρτη νομοσχέδιο που θα ενισχύσει σημαντικά τη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ταϊβάν, το οποίο περιλαμβάνει προβλέψεις για παροχή δισεκατομμυρίων δολαρίων σε πρόσθετη βοήθεια ασφαλείας, καθώς η Κίνα αυξάνει τη στρατιωτική πίεση στο νησί. Οι χορηγοί είπαν ότι το νομοσχέδιο θα είναι η [[[πιο ολοκληρωμένη αναδιάρθρωση της πολιτικής των ΗΠΑ έναντι της Ταιβάν]]] από τον Νόμο για τις σχέσεις της Ταϊβάν του 1979 - το θεμέλιο της δέσμευσης των ΗΠΑ, με αυτό που η Κίνα θεωρεί ως μια από τις επαρχίες της από τότε που η Ουάσιγκτον άνοιξε τις σχέσεις με το Πεκίνο εκείνο το έτος. ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΟΙ ΗΠΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ, [[[ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ]]] ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ Η ΤΑΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ… ΟΠΟΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ, ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ;
 
>> Ο Πρόεδρος Σι επαίνεσε τον Ιρανό ομόλογό του Ραϊσί επειδή δεν ενέδωσε σε διεθνή ζητήματα, καθώς ο Ραϊσί δήλωσε ότι η Τεχεράνη δεν θα υποκύψει στον «εκφοβισμό των Ηνωμένων Πολιτειών».
>>Επίσης ο Κινέζος πρόεδρος Σι έκανε μια πολύ σημαντική υπόδειξη/δήλωση. «Δεν πρέπει να επιτραπεί στις ξένες δυνάμεις (Βαθύ κράτος των ΗΠΑ/Βρετανίας) να υποκινήσουν Επαναστάσεις χρώματος (βλέπε πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία) που ανήκουν στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης». Ποιες χώρες εννοούσε; Κίνα (επαρχία Ταϊβάν) συγκεκριμένα και προσωπικά θεωρώ το Καζακστάν. Για το τελευταίο, όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για την καμπάλ αυτή η χώρα και βράζουν με την Ρωσική επέμβαση που έλαβε χώρα. Σίγουρα θα θελήσουν να απομακρύνουν την Ρωσία από εκεί. Όσο για την Ταϊβάν… η ιστορία έχει μια τάση να επαναλαμβάνεται… Πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία με την ξένη παρέμβαση οδήγησε στην σημερινή κατάσταση… από τις κινήσεις της διοίκησης Μπάιντεν/Κλίντον/Ομπάμα δείχνει πως η Ταϊβάν θα γίνει Ουκρανία νο2 σύντομα. Ο Σι προειδοποίησε.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ δεν έλαβε πρόσκληση στην κηδεία της ελισάβετ, αλλά του έδωσαν πρόσκληση να παραστεί σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Ουάσιγκτον, στην οποία θα παραβρίσκονται οι 3 πρώην πρόεδροι…Ομπάμα, Κλίντον και Μπους τζ…. ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΠΑΕΙ, Η ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΤΑ ΜΜΕ;
ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
 
>>Ο πρόεδρος Τραμπ σχολιάζει το ενδεχόμενο παραπομπής του: «Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι στις ΗΠΑ θα ανεχτούν κάτι τέτοιο. ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ (ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ) θα είχες προβλήματα σε αυτή την χώρα, που όμοια τους δεν θα έχεις δει ποτέ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from The General 00:38 S HUGH DONALD J. TRUMP HEWITT FORMER PRESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA RELIEF President Trump on possibility of his indictment: "I don't think the people of the United States would stand for happened, you'd have problems in this country the likes which perhaps we've never seen before. They'd have big problems. Big problems." @GeneralMCNews QuantumLi. 10:39PM QuantumLight1111 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤpΑΜΠ 27 QuantumLi... 10:40PM" από το Twitter
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ “MAGA”, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ]. ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ, ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Q The Storm Rider 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "Inside the STORM of the centur ALL SOURCES/ALL CONFIRM.. NOW IS THE TRUE TIME TO STOCK UP OR RESTOCK YOUR FOODS goods and supplies.... FORAT AT LEAST ONE TO THREE MONTHS/// >EYES TO GERMANY< count down on the 2 51 QuantumLi... 12:30PM" από το Twitter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Οι διαπλεκόμενοι της Τζερμάνιας , οι γνωστοί ντε , μήπως κοιτάξουν κατά δω και ούτως ή άλλως ξαμολυσουν τα σκυλιά τους , τους γαλοπουλαίους να μας τρομάξουν . Αλλά υπάρχει κ έτοιμο κοπροεδαφος των εν τω τόπο τούτω αφεντευοντων .
    Που θα κάτσει η μπίλια ;
    Πολύ υπομονή .
    Αλλά μαζί με το νου κ η γνώση .
    Των φρονίμων.
    lvgreality

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις