Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι οι λήπτες οργάνων απορρίπτουν το μόσχευμα μετά τη λήψη του εμβολίου COVID...!!!

 Covid vaccine and transplant

Ορισμένοι λήπτες μεταμοσχεύσεων απορρίπτουν το νέο τους όργανο και οι επιστήμονες λένε ότι ευθύνεται το εμβόλιο του κορονοϊού.
Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Clinical Medicine, τα οξέα αλλομοσχεύματα κερατοειδούς απορρίπτονται από ανοσοποιημένους ασθενείς που έχουν υποβληθεί στη διαδικασία. Οι ερευνητές λένε ότι η υποκείμενη αιτία θα μπορούσε να συνδέεται με μια συστηματική φλεγμονώδη αντίδραση που προκαλείται από το εμβόλιο post-jab.
 
Ο κερατοειδής είναι το εξωτερικό στρώμα του ματιού ενός ανθρώπου. Τα μοσχεύματα κερατοειδούς χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση ενός κατεστραμμένου κερατοειδούς. Η χειρουργική επέμβαση είναι γνωστό ότι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες διαδικασίες μεταμόσχευσης οργάνων με χαμηλά ποσοστά απόρριψης. Αποκαθιστά την όραση, μειώνει τον οφθαλμικό πόνο και βελτιώνει την εμφάνιση του πάσχοντος κερατοειδούς.
 
Οι Ιάπωνες ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία από 23 μελέτες. Αξιολογήθηκαν συνολικά 23 μάτια από 21 ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε διαδικασίες μεταμόσχευσης κερατοειδούς. Η απόρριψη του μοσχεύματος εμφανίστηκε οπουδήποτε από μία ημέρα έως έξι εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό σε όλους τους ασθενείς - μερικοί από τους οποίους υποβλήθηκαν στη διαδικασία πριν από είκοσι χρόνια.
"Καθώς ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται, αναμένονται πρόσθετα αναμνηστικά εμβόλια COVID-19", έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης στην εργασία. 
 
"Ως εκ τούτου, η κατάλληλη παρακολούθηση των ληπτών αλλομοσχεύματος κερατοειδούς και οι παρεμβάσεις για την πρόληψη της απόρριψης του αλλομοσχεύματος κερατοειδούς μετά τη λήψη του COVID-19 μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας".
Μεταξύ του καταλόγου των αναδυόμενων επιπλοκών που συνδέονται με το εμβόλιο είναι οι θρόμβοι αίματος, η φλεγμονή της καρδιάς και το σύνδρομο Guillain-Barre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις