Δημοσιογράφος έκλεισε ραντεβού σε φαρμακείο για να κάνει την 4η ενισχυτική και τον φλομώσαν στο ψέμα

 


Ο ερευνητής και δημοσιογράφος

Jeremy Loffredo έκλεισε ένα «ραντεβού» σε φαρμακείο στη Νέα Υόρκη για να κανει το νέο ενισχυτικό εμβόλιο.  Και να ερευνήσει τις γνώσεις των εμπόρων θανάτου! Ο φαρμακοποιός του είπε μονο ψέματα για το αν είναι δοκιμασμένο!

 «Έχω ακούσει ότι δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε ανθρώπους.  Είναι αλήθεια  ή είναι ψευδείς ειδήσεις;»  ρώτησε ο δημοσιογράφος.  Ο φαρμακοποιός απάντησε ότι πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις και ότι ένα εμβόλιο πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί σε μια ομάδα ανθρώπων πριν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Ελα όμως που δεν έχει δοκιμαστεί ούτε σε πιθήκους για να δοκιμαστεί σε ανθρώπους

Το αναμνηστικό είναι διαφορετικό από άλλα εμβόλια και ενισχυτικά κορωνοϊού.  Δεν έχει δοκιμαστεί σε ανθρώπους αλλά μόνο σε οκτώ ποντίκια.  Κανονικά, ένα νέο εμβόλιο δοκιμάζεται σε δεκάδες χιλιάδες άτομα που συμμετέχουν σε μια κλινική δοκιμή.  Μπορεί να χρειαστούν έως και 10 χρόνια για να κυκλοφορήσει πραγματικά ένα εμβόλιο.


 

 

Τα μέσα ενημέρωσης αναγνωρίζουν ότι η 4η ενεση δεν έχει δοκιμαστεί σε ανθρώπους.  Ο ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Άντονι Φάουτσι είπε σε συνέντευξή του ότι αυτό δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί.  Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, το νέο ενισχυτικό μπορεί να συγκριθεί με το εμβόλιο της γρίπης, το οποίο παράγεται κάθε χρόνο.

 Ωστόσο, ακόμη και οι ειδικοί στην επιτροπή ασφαλείας της υπηρεσίας επιτήρησης φαρμάκων του FDA έχουν αντιταχθεί σθεναρά στην έκτακτη έγκριση του νέου  αναβαθμισμένου εμβολίου για τον κορωνοϊό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις