Σε μια νίκη των λευκων καπέλων, ο Mark Zuckerberg και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου μιλούν για συνωμοσιολογική αλήθεια


 Σε ένα σημάδι η παλίρροια στρέφεται πραγματικά υπέρ των λευκών καπέλων, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τα πρώην αφεντικά της KM άρχισαν να λένε την αλήθεια. Για παράδειγμα, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Μαρκ Ζάκερμπεργκ δημοσίευσε μια επιστολή λέγοντας ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν «πίεζε επανειλημμένα» τη Μέτα, τη μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram. να «λογοκρίνουν συγκεκριμένο περιεχόμενο Covid-19» κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επίσης, η πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ελίζαμπεθ Τρας λέει δημόσια ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας είναι υπεύθυνος για το Ηνωμένο Βασίλειο, όχι ο Πρωθυπουργός. Και προσθέτει, «Αυτό είναι ένα πρόβλημα σε μια δημοκρατία». Η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών (MI6) γνωρίζει ότι οι πολιτικοί στις κυβερνήσεις έχουν πειραχτεί και υποσχέθηκαν δράση για την αντιμετώπιση της κατάστασης (κάλλιο αργά παρά ποτέ).


 

 

 Η κίνηση του Ζούκερμπεργκ είναι σημαντική γιατί είναι μέλος της οικογένειας Ροκφέλερ. Ελέγχουν το Meta, το WhatsApp και το Instagram, αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι Ροκφέλερ είτε έχουν αντικατασταθεί είτε έχουν ενταχθεί στα λευκά καπέλα. Αυτό ακολουθεί την εξαγορά της Google με τα λευκα καπέλα και τη συνεχιζόμενη μάχη για το Telegram (περισσότερα για αυτό παρακάτω), που σημαίνει ότι η αλήθεια κερδίζει το ψέμα. Πιθανότατα συνδέεται επίσης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που είπε ότι ο Ζούκερμπεργκ συνωμότησε εναντίον του κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2020 και υποσχέθηκε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Meta «θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή» αν το έκανε ξανά.

 https://www.politico.com/news/2024/08/28/trump-zuckerberg-election-book-00176639

 Σε κάθε περίπτωση, αυτό σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου τα εναπομείναντα πρόβατα που κοιμούνται να μάθουν ότι οι ηγέτες τους προσπαθούν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν τους επιζώντες. Η πιο πρόσφατη απόπειρα ήταν μαζική δολοφονία με εμβόλιο και η αλήθεια για αυτό οδηγεί αναπόφευκτα σε δίκες εγκλημάτων πολέμου. Η κατάληψη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τα λευκά καπέλα προετοιμάζει την κοινή γνώμη για αυτά τα δικαστήρια.

Θυμηθείτε, ο Σατανάς είναι ο πατέρας όλων των ψεμάτων και κάθε άτομο που ανέλαβε την εξουσία στη Δύση υπό σατανική κυριαρχία έπρεπε να πει ένα μεγάλο ψέμα για το οποίο θα μπορούσαν να εκβιαστούν για να εξαναγκάσουν την υπακοή.

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η Εμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας εκβιάζονται για το γεγονός ότι είναι παντρεμένοι με άνδρες που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες (Παρεμπιπτόντως, η γαλλική υπηρεσία πληροφοριών επικοινώνησε μαζί μας για να πει ότι ο Μακρόν, που είναι Ρότσιλντ, είναι παντρεμένος με τον πατέρα του, όχι με τον θείο του. αναφέραμε προηγουμένως).

 

Εν τω μεταξύ, στον Καναδά, ο υπουργός Εγκλήματος Τζάστιν Καστριντό εκβιάζεται για το γεγονός ότι δολοφόνησε τον αδελφό του Μάικλ και ο πατέρας του είναι ο Φιντέλ Κάστρο.


Στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, η βασίλισσα Ελισάβετ ομολόγησε ότι εκβιαζόταν με ένα βίντεο όπου έκοψε το κεφάλι ενός παιδιού και τρώει την καρδιά του. Παρόμοιος εκβιασμός επηρεάζει τους περισσότερους άλλους δημόσιους ηγέτες της G7.

Ωστόσο, οι σατανιστές είναι προορισμένοι να χάσουν επειδή η αλήθεια αντανακλά την αρχική δημιουργία και πάντα κερδίζει στο τέλος.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σατανικά ελεγχόμενες κεντρικές τράπεζες. Ανεξάρτητα από το είδος του ψηφιακού νομίσματος ή άλλου είδους χρημάτων (που δημιουργήθηκε από το τίποτα) που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν, δεν ελέγχουν την υποκείμενη φυσική πραγματικότητα.

Αυτός είναι ο λόγος που η Κίνα και οι BRICS νικούν τη Δύση. Ανεξάρτητα από το τι πλαστά στατιστικά στοιχεία βγάζει η Δύση, η φυσική πραγματικότητα είναι ότι οι BRICS ελέγχουν πλέον το 80% ή περισσότερο της φυσικής οικονομίας του πραγματικού κόσμου. Για παράδειγμα, ακόμα κι αν οι ΗΠΑ έκοβαν όλες τις εισαγωγές από την Κίνα, αυτό θα επηρέαζε μόνο το 2% του ΑΕΠ της Κίνας, ενώ η απώλεια κινεζικών προϊόντων θα καταστρέψει τη φτωχή και εργατική τάξη των ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα Χίτλερ έστειλε τον σύμβουλό του Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα σε μια ακόμη αποστολή επαιτείας. Πηγές της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας λένε ότι ο Σάλιβαν μετέφερε ένα μήνυμα από τον αφέντη του Ομπάμα ότι «Εμείς οι έγχρωμοι πρέπει να μείνουμε μαζί, γι' αυτό παρακαλούμε να χρηματοδοτήσετε την Καμάλα Χάρις για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ». Υποσχέθηκαν επίσης να υπακούσουν στην Κίνα και να μετατρέψουν τον κομμουνιστή των ΗΠΑ με αντάλλαγμα χρήματα. Οι Κινέζοι είπαν όχι και πρόσθεσαν ότι ήταν ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού, συμπεριλαμβανομένου του ρατσισμού εναντίον των Ευρωπαίων. Αυτός είναι ο λόγος που ο Sullivan φαίνεται τόσο δυστυχισμένος στην παρακάτω εικόνα.

Παρεμπιπτόντως, τα λευκά καπέλα πήραν τον έλεγχο του ηθοποιού Μπάιντεν που παρίστανε τον πρόεδρο και τον έβαλαν να κάνει πράγματα όπως να βγάλει μια χωματερή δημόσια, έτσι, ο Ομπάμα τον σκότωσε και τον αντικατέστησε με έναν νέο ηθοποιό. Αυτός είναι που παρέδωσε την κουκλίστικη σκυτάλη στην Καμάλα. Το νέο ομοιωμα είναι πιο ψηλό.

Η δυτική συμμαχία λευκών καπέλων, από την πλευρά της, υποστηρίζει την ιδέα των BRICS για ένα παγκόσμιο ιδεωδες αντί για μια συγκεντρωτική ολοκληρωτική θεοκρατία του ΚΜ. Ωστόσο, είναι επίσης πρόθυμοι να πολεμήσουν την Κίνα εάν χρειαστεί.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις