ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ


 Άντρας με στενούς δεσμούς

με την ελίτ της πολιτικής και της βιομηχανίας διασκέδασης έριξε μια σειρά από βόμβες αλήθειας στη γαλλική τηλεόραση αυτή την εβδομάδα, κατονομάζοντας και ντροπιάζοντας πολλές διασημότητες επειδή χρησιμοποίησαν το αδρενοχρώμιο (Adrenochrome) ως μέρος διεφθαρμένων αποκρυφιστικών τελετουργιών για να φτιαχτούν και να παραμείνουν νέοι.

Ο Gérard Fauré είναι γνωστός στη Γαλλία λόγω της προηγούμενης καριέρας του ως έμπορος ναρκωτικών για τα αστέρια. Επειδή υπάρχουν λίγα μυστικά της ελίτ που ο Fauré δεν γνωρίζει, είναι τακτικός καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Touche Pas à Mon Poste, το εξαιρετικά δημοφιλές σόου που τον κάλεσε αυτήν την εβδομάδα να συζητήσει για τον Pierre Palmade, έναν κωμικό που συμμετείχε σε ένα σκανδαλώδες αυτοκινητιστικό δυστύχημα με ενοικιαζόμενα αγόρια, τεράστιες δόσεις κοκαΐνης, παιδοφιλικό υλικό και τον θάνατο του αγέννητου παιδιού μιας εγκύου.

Αλλά οι παραγωγοί της σειράς πήραν περισσότερα από όσα παζάριαζαν όταν ο Fauré αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια για τις εκφυλισμένες τελετουργίες πολύ πιο διάσημων ονομάτων από τον Pierre Palmade. 

Εδώ είναι η στιγμή που ο Fauré αναφέρει το αδρενοχρωμία, προς σοκ και φρίκη των άλλων συμμετεχόντων.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΠΗΓΗ










Σχόλια

  1. Να θυμάστε ότι η πρώτη Ελληνίδα σταρ που κατανάλωνε αδενοχρωμιο ήταν η Βουγιουκλάκη

    Φρεντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΎΡΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ "ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΛΙΔΩΤΩΝ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ=ΜEDICI ΜΕΣΑΙΩΝΟΣ...

    Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΎΡΟΥ =ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ DNA DRACO OF COMODO, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΆΛΟΙΠΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΌ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΉΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.
    Η ΓΡΑΜΜΉ ΑΊΜΑΤΟΣ ΚΑΘΌΡΙΖΕ ΜΕΣΩ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.

    ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ/OI ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΌΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΚΎΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΎΡΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΛ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΘΏΩΝ. ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΆΝΘΡΩΠΟΙ " ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ...

    Η SAGRADA FAMILIA ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΊ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΜΝΏΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ADRENOCHROME...

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις