Οι ειδικές δυνάμεις συνέλαβαν διασημο Ουκρανό εγκληματία πολέμου στο Ντέλαγουερ ο οποιος "παραιτηθηκε" ξαφνικα...!!!

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ

συνέλαβαν την Τρίτη τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα στο Ντέλαγουερ καθώς έφευγε από ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο για μια κρυφή συνάντηση με μέλη του επιτελείου της εκστρατείας της Καμάλα Χάρις, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Ο Kuleba, βρισκόταν παράνομα στις ΗΠΑ από τις 30 Αυγούστου και είχε ήδη παρακολουθήσει δύο ιδιωτικές συναντήσεις στις οποίες αυτός και η ομάδα της Χάρις διαπραγματεύονταν πόσα χρήματα θα έδιναν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία υπό την προεδρία της Χάρις. Τα Λευκα Καπελα λένε ότι ο Kuleba είναι ένας «εγκληματίας πολέμου» και ξένος κατάσκοπος που πλουτίστηκε μαζικά με φορολογικά δολάρια των ΗΠΑ, έχοντας λάβει από τον Volodymyr Zelenskyy μια προμήθεια για τη διαμεσολάβηση της «ξένης» βοήθειας των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έδωσαν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία από την αρχή του Βλαντιμίρ Πούτιν. «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση». Το ποσό των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι η επίσημη αφήγηση. Τα Λευκα Καπελα λένε ότι το πραγματικό ποσό είναι πιο κοντά στα δύο τρισ.

Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Kuleba έβαλε στην τσέπη τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια σε αμερικανικό νόμισμα για τον ρόλο του στη διαπραγμάτευση της συμφωνίας, αν και η ιστοσελιδα δεν έχει δει ακόμη αυτή την απόδειξη.

Ωστόσο, η σύλληψη του Kuleba σηματοδοτεί την τρίτη φορά που τα Λευκα Καπελα συλλαμβάνουν Ουκρανούς υπηκόους σε αμερικανικό έδαφος για πανομοιότυπα εγκλήματα. Τον Νοέμβριο του 2023, οι Ειδικές Δυνάμεις συνέλαβαν τον βοηθό του προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak και την υπουργό Οικονομίας Yulia Svyrydenko στη Βιρτζίνια, με βάση τα έγγραφα της Διοίκησης Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ που δείχνουν ότι το δίδυμο είχε συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια. Αργότερα απαγχονίστηκαν.

Όσο για τον Kuleba, τα Λευκα Καπελα ανακάλυψαν ότι βρισκόταν στις ΗΠΑ μόνο αφού είχε ήδη πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις με τον διευθυντή της εκστρατείας της Harris, Julie Chávez Rodríguez, και τον Jake Sullivan, τον σημερινό Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του καθεστώτος Μπάιντεν, στο The Quoin Hotel στο Wilmington. . Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα έχουν ακούσει ομιλιες που υποδηλώνουν ότι η Harris θα χρησιμοποιήσει τη Sullivan ως υπουργό Εξωτερικών της εάν κλέψει τις εκλογές. Ο μελλοντικός ρόλος του Rodríguez παραμένει μυστήριο.

Τη Δευτέρα τα Λευκα Καπελα έμαθαν από έναν πληροφοριοδοτη ότι ο Kuleba θα παρευρεθει σε μια τρίτη συνάντηση το επόμενο απόγευμα και ο στρατηγός Smith εξασφάλισε ότι ο Keluba δεν θα συμμετείχε.

«Μάθαμε ότι έμενε σε ένα ξενοδοχείο όχι μακριά από το Quoin και είχαμε μια καλή ιδέα πότε θα έφευγε για να κάνει αυτή τη συνάντηση. Ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Ουκρανία την επόμενη μέρα, οπότε αυτή ήταν η ευκαιρία μας να τον αρπάξουμε», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, συντόνισε την επιχείρηση με συμμάχους στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ, η οποία έστειλε αμέσως μια μονάδα Ειδικών Δυνάμεων στο Ντέλαγουερ. Διαπίστωσαν γρήγορα ότι ο Kuleba συνοδευόταν από δύο πιθανώς ένοπλους πράκτορες της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας. Λίγα μίλια μακριά, οι Ειδικές Δυνάμεις που επιτηρούσαν το Quoin Hotel εντόπισαν «δεκάδες» πράκτορες του FBI να περιπολούν στο εξωτερικό και το εσωτερικό και απέκλεισαν το ενδεχόμενο να αρπάξουν τον Kuleba —ή και τους τρεις— εκεί, επειδή θα ήταν υπεροπλισμένοι σε μια τακτική μειονεκτική θέση.

Επέλεξαν να κινηθούν εναντίον του Kuleba πριν φτάσει στο Quion.

Οι ειδικές δυνάμεις, είπε η πηγή μας, περικύκλωσαν τον Kuleba και τους συνοδούς του σε ένα γκαράζ στάθμευσης απέναντι από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν. Οι φρουροί του βρέθηκαν ξαφνικά να κοιτάζουν μισή ντουζίνα οπλα που έδειχναν προς την κατεύθυνση τους. Αν και κανένας από τους δύο συνοδούς δεν μιλούσε αγγλικά, κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασής τους και έβαλαν τα όπλα τους στο έδαφος. Μόνο ο Κουλέμπα μιλούσε και καταλάβαινε αγγλικά, λέγοντας χωρίς έκπληξη ότι ο Τζόζεφ Μπάιντεν και η Καμάλα Χάρις του είχαν χορηγήσει πλήρη διπλωματική ασυλία κατά των ερευνών, των κατασχέσεων και της παράνομης κράτησης.

«Φυσικά τους είπαμε ότι δεν αναγνωρίζουμε τέτοιες ασυλίες. Η παράνομη διοίκηση δεν έχει αρμοδιότητα να χορηγήσει διπλωματική ασυλία σε κανέναν. Ο Κουλέμπα και οι φίλοι του τέθηκαν υπό κράτηση και τους κρατάμε κρυμμένους», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, η ιστοσελιδα συνειδητοποιεί ότι αυτό το άρθρο έρχεται σε σύγκρουση με τις επίσημες αφηγήσεις που υποστηρίζουν ότι ο Kuleba «παραιτήθηκε» από τη θέση του ως Υπουργού Εξωτερικών Άμυνας μετά από μια ρωσική πυραυλική επίθεση που σκότωσε 51 άτομα σε μια ουκρανική στρατιωτική ακαδημία. Καθώς μεγάλο μέρος αυτού του άρθρου γράφτηκε πριν από την παραίτησή του, πιστεύουμε ότι η επίσημη αφήγηση, αν και εύλογη λαμβάνοντας υπόψη τις καταστροφικές απώλειες της Ουκρανίας, είναι εξώφυλλο.

Επίσης, θέλω να σχολιάσω εν συντομία το βουητό του λεγόμενου κατηγορητηρίου του DOJ σύμφωνα με το οποίο η Tenet Media ιδρύθηκε από Ρώσους ειδικούς παραπληροφόρησης και τροφοδότησε σημεία συζήτησης υπέρ του Πούτιν σε δημοφιλείς επιρροές του YouTube χωρίς να το γνωρίζουν. Πιστεύουμε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ξεσπάσει σε μεγάλο βαθμό, ο πραγματικός Merrick Garland είναι νεκρός και πολλοί από τους συντρόφους του βρίσκονται υπό κράτηση εν αναμονή των στρατιωτικών δικαστηρίων. Δεν έχουμε άποψη για την Tenet Media ή τους influencers που έχουν ήδη απαντήσει δημόσια στους ισχυρισμούς, καθώς ούτε τους γνωρίζουμε ούτε τους ακολουθούμε. Υποστηρίζουμε, ωστόσο, ότι το καθεστώς Μπάιντεν χρεοκόπησε τις ΗΠΑ χρηματοδοτώντας τους τρομοκράτες συμμάχους τους στην Ουκρανία και ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον αγαπά ή τον μισεί, έχει αρμοδιότητα να προστατεύσει τη χώρα του από την καταπάτηση του Deep State.

 Είμαστε βέβαιοι ότι το καθεστώς και οι πουλημενοι δημοσιογραφοι των ΜΜΕ θα συνεχίσουν να δυσφημούν τον Πούτιν και τον Τραμπ, καθώς και την "υπνηλία" που μοιραζουν σε καθημερινές τους δόσεις ειδήσεων από το CNN, το MSNBC κ.λπ.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις