Οι πεζοναύτες ανακαλυψαν και κατεστρεψαν "στημενα" ψηφοδελτια στη Γεωργία

 

Πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

πυρπόλησαν την Κυριακή μια μονάδα αυτοαποθήκευσης στην Ατλάντα που κρατούσε δεκάδες χαρτοκιβώτια γεμάτα με χιλιάδες πλαστά ψηφοδέλτια, όλα απευθυνόμενα σε νεκρούς και προσημειωμενα για να ψηφίσουν την Καμάλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές του 2024, ειπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Μ. Σμιθ

Ο στρατηγός, είπε, έμαθε για τα ψηφοδέλτια από έναν αξιόπιστο πληροφοριοδοτη που ισχυρίστηκε ότι το Deep State επαναλάμβανε κόλπα που χρησιμοποιήθηκαν το 2016 και το 2020 για να κατασκευάσει ψήφους των Δημοκρατικών. Ο πληροφοριοδοτης γνώριζε την τοποθεσία της εγκατάστασης, αλλά όχι πού είχαν τυπωθεί τα ψηφοδέλτια ή από ποιον. Είπε ότι απευθύνονταν σε άτομα που πέθαναν εντός ή πριν από το 2024 και ότι το Deep State θα τους ανακτήσει και θα τους σαρώσει μόλις ξεκινήσει η πρόωρη ψηφοφορία στις 7 Οκτωβρίου.

Ο στρατηγός Σμιθ συγκέντρωσε αμέσως μια διμοιρία πεζοναυτών για να διεισδύσει στην αποθήκη, να επιβεβαιώσει την ύπαρξη των απατηλών ψηφοδελτίων και να τα καταστρέψει για να αποτρέψει την Χάρις από τη συγκέντρωση παράνομων ψήφων στη Τζόρτζια, μια πολιτεία γεμάτη απάτη ψηφοφόρων και πολιτική διαφθορά.

Οι Πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, έφτασαν στα κτίρια αυτοαποθήκευσης στο προάστιο North Druid Hills της Ατλάντα το πρωί της Κυριακής και άρχισαν να επιτηρούν την περιοχή για ενδείξεις παγίδας Deep State. Μη βρίσκοντας κανένα, κάλεσαν τον στρατηγό και είπαν ότι ήταν έτοιμοι να διαρρήξουν τη μονάδα, ασφαλισμένη με ένα ζευγάρι λουκέτα.

Μέχρι τότε, ο στρατηγός Smith είχε ανακαλύψει το όνομα του μισθωτή, Becca Siegel, ανώτερη σύμβουλος της εκστρατείας της Harris. Έδωσε εντολή στους πεζοναύτες να απενεργοποιήσουν το σύστημα παρακολούθησης βίντεο της εγκατάστασης.

Παρόλο που οι πεζοναύτες διέθεταν τεχνικό εξοπλισμό που ανακατευόταν προσωρινά σε ασύρματα σήματα, δεν μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν επειδή η εγκατάσταση αποθήκευσης είχε ακόμα ένα απαρχαιωμένο σύστημα όπου τα καλώδια συνέδεαν τις κάμερες με ψηφιακές ή αναλογικές συσκευές εγγραφής στις εγκαταστάσεις. Προσδιόρισαν ότι τα καλώδια κατέληγαν στη μονάδα αυτοαποθήκευσης που ήταν πιο κοντά στο δρόμο. προφανώς, οι ιδιοκτήτες ήταν τόσο φειδωλοί που δεν είχαν αναβαθμίσει εδώ και δεκαετίες και στέγασαν τις συσκευές εγγραφής τους σε μια μονάδα που θα μπορούσαν να νοικιάσουν. Ένας πεζοναύτης παρέσυρε τις κάμερες και έσπασε τις κλειδαριές αυτής της μονάδας, βρίσκοντας μόνο έναν σπασμένο υπολογιστή Pentium III του 1999.

«Υποθέτω ότι η Becca Siegal δεν ρώτησε τους ιδιοκτήτες αν είχαν σύγχρονη ασφάλεια», είπε η πηγή μας. «Τα παιδιά μας έσπασαν τις κλειδαριές στη μονάδα της και είδαν τα χαρτόκουτα».

Πρόσθεσε ότι ο επικεφαλής πεζοναύτης άνοιξε ένα κουτί και βρήκε ψηφοδέλτια που απευθύνονταν στους νεκρούς ηθοποιούς Matthew Perry, Shelly Duvall, Donald Sutherland, Carl Weathers, Shannon Dougherty και Richard Lewis, καθώς και στον τραγουδοποιό Toby Keith. Όλοι τους πέθαναν το 2024 και δεν είχαν ζήσει ποτέ στη Γεωργία. Η πηγή μας είπε ότι οι διευθύνσεις ήταν πλασματικές .


Οι Πεζοναύτες έσωσαν μερικά ψηφοδέλτια και έριξαν τα υπόλοιπα σε τολουόλιο, ένα υγρό επιταχυντικό που αποτέφρωσε γρήγορα το χαρτί, αλλά άφησε τη δομή του τσιμέντου άθικτη.

Η αποστολή τους ολοκληρώθηκε και οι Πεζοναύτες κάλεσαν τον στρατηγό Σμιθ και ζήτησαν άδεια να επιστρέψουν στη βάση. Αλλά επέπληξε το αίτημα, λέγοντας ότι οι πεζοναύτες έπρεπε να αναπτυχθούν αμέσως για ένα άλλο έργο: την εύρεση και τη σύλληψη της Becca Siegel.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις