Πρέπει να είσαι πολύ στόκος κ ηλίθιος για να έχεις αυτόν πρότυπο.

 

Ο Τσε Γκεβάρα

δεν ήταν απελευθερωτής της Κούβας ή οποιασδήποτε χώρας. Ας πούμε τι ήταν ο Τσε Γκεβάρα. 

 1) ήταν άθεος κομμουνιστής. Ο αθεϊστικός κομμουνισμός άφησε πάνω από 100 εκατομμύρια νεκρούς, όπως έχουμε πει πολλές φορές.

 2) Ήταν κατά συρροή δολοφόνος. Σκότωσε πολύ κόσμο.

 3) Ήταν δειλός: η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που δολοφόνησε ήταν με πυροβολισμό. Δηλαδή, δεν σκότωσε πολλούς ανθρώπους σε μάχη όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να αμυνθούν (μπορεί να σκότωσε λίγους στον πόλεμο). Το 80% των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν στα χέρια του Τσε ήταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεμένα χέρια και πόδια και δεμένα μάτια. 

 4) Ως διοικητής ήταν χαμός. Απέτυχε στην Αφρική, απέτυχε στη Βολιβία και απέτυχε σε όλες τις αποστολές που εξαρτήθηκαν από αυτόν. Θριάμβευσε μόνο όταν ήταν στο πλευρό του Φιντέλ Κάστρο (ένας δολοφόνος τουλάχιστον με περισσότερο μυαλό). 

 5) Ως πολιτικός ήταν αχρηστος. Ως υπουργός βιομηχανίας, ίδρυσε την Κούβα και προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά. Δεν ήξερε καν να χειρίζεται καλά τη ζάχαρη. Από την άλλη, ως διπλωμάτης ήταν και αχρηστος, αφού αποκάλυψε μυστικά που ο Κάστρο δεν ήθελε να αποκαλύψει. Όπως και η φράση του: «πυροβολήσαμε, πυροβολήσαμε και θα συνεχίσουμε να πυροβολούμε». Ο Κάστρο δεν ήθελε να δείξει στον κόσμο ότι η δικτατορία του σκότωνε ανθρώπους, αλλά ο Τσε ήταν η καλύτερη απόδειξη για αυτό, αφού δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα του. 

6) Ήταν καταστροφή ως σύζυγος και πατέρας. Εγκατέλειψε την πρώτη του σύζυγο (την Περουβιανή) στην οποία ήταν άπιστος πολλές φορές και την παντρεύτηκε μόνο «για πολιτική ευκολία». και η δεύτερη σύζυγός του με την οποία είχε τέσσερα παιδιά ήταν επίσης άπιστη μαζί του. Ήταν ένας απών πατέρας που ανησυχούσε για την ικανοποίηση της επιθυμίας του για αίμα και εξουσία, και νοιαζόταν πολύ λίγο για την οικογένειά του. 

7) Ταυτόχρονα, μπορούμε να πούμε ότι ο Τσε Γκεβάρα ως άνθρωπος ήταν αλαζόνας και δεν δεχόταν ποτέ συμβουλές από τους στρατιωτικούς που ήξεραν περισσότερα από αυτόν (γι' αυτό απέτυχε σε όλα του τα εγχειρήματα). ήταν ρατσιστής (αποκαλούσε τους ανθρώπους με πιο σκούρο δέρμα «κατσαρίδες»). Μισούσε τους ομοφυλόφιλους που ο ίδιος πυροβόλησε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Δεν ήταν καν καλός γιατρός (ο Κάστρο είπε ότι δεν θα τον άφηνε ποτέ να του κάνει μια ένεση) και υπάρχουν ακόμη και αμφιβολίες αν αποκτούσε πτυχίο ιατρικής. και μπορούμε να προσθέσουμε πολλά άλλα πράγματα.

 Εν ολίγοις, ο Τσε Γκεβάρα ήταν ένας κακοποιός που πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου στη Βολιβία ως αποτέλεσμα της ανοησίας και του μίσους του για τη ζωή, και το πολύ μπορούμε να πούμε ότι ήταν απερίσκεπτος (γενναίος να κάνει το κακό) και ότι ήταν επίσης χρήσιμος ηλίθιος που χρησιμοποίησε ο Φιντέλ Κάστρο.

 Όταν φυλακίστηκε στη Βολιβία είπε σε όσους τον είχαν αιχμαλωτίσει: «μην με σκοτώσετε, αξίζω περισσότερο ζωντανός παρά νεκρός». Ακόμα και σε αυτό έκανε λάθος. Άξιζε περισσότερο νεκρός παρά ζωντανός, αφού μετά τον θάνατό του οι κομμουνιστές του Κάστρο τον χρησιμοποίησαν ως όργανο προπαγάνδας. Ακόμη και οι ομοφυλόφιλοι που μισούσε τόσο πολύ ο Τσε κατάπιαν την προπαγάνδα ότι «ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ιδανικά» και το έχουν στις σημαίες LGBT τους. Αυτά τα μέλη των LGBT λόμπι δεν έχουν ιδέα ότι ο Τσε, αν τους είχε στα χέρια του, θα τους είχε πυροβολήσει όπως έχει πυροβολήσει τόσους πολλούς γκέι για το απλό γεγονός ότι είναι γκέι. 

Μη μου πείτε ότι ο Τσε Γκεβάρα μπορεί να είναι παράδειγμα για κάτι. Τίποτα από τα αριστερά δεν μπορεί να είναι καλό, γιατί η αριστερά εκπορνεύει ό,τι αγγίζει. Προφανώς, δεν είναι καλό και ό,τι βγαίνει από τα δεξιά. Όμως η αριστερά είναι ειδική στο ψέμα και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας για να ευνοήσει τα συμφέροντά της. 

Επαναλαμβάνω πάντα το ίδιο και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω. Η δεξιά δεν μας σώζει, πόσο μάλλον η αριστερά (που, όπως είπε ο Πίος ΙΔ' όταν μιλούσε για τον κομμουνισμό: είναι εγγενώς κακός). Μόνο ο Ιησούς Χριστός μας σώζει. Δεν υπάρχει άλλος Σωτήρας, και είναι ο μόνος που πρέπει να βασιλεύει στις καρδιές μας και στην κοινωνία μας. Ζήτω ο Χριστός ο Βασιλιάς και η Μαρία Βασίλισσα. 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις