Δαμάσκηνα


 Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση 100 γραμμαρίων δαμάσκηνων - δέκα κομμάτια αποξηραμένων φρούτων - καθημερινά για ένα χρόνο βελτίωσε την οστική πυκνότητα στο αντιβράχιο και το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης και επίσης μείωσε την οστική απώλεια.

   Θετικό αποτέλεσμα παρατηρήθηκε επίσης με την τακτική κατανάλωση δαμάσκηνων για έξι μήνες.

  Ένας από τους πιθανούς λόγους για αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός ότι τα δαμάσκηνα έχουν θετική επίδραση στην εντερική μικροχλωρίδα, μειώνοντας τη φλεγμονή σε όλο το σώμα

 Ως αποτέλεσμα, μειώνεται το καταστροφικό στρες που επηρεάζει την οστική πυκνότητα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις