H Oικονομική κατάρρευση θα σκορπίσει την διεφθαρμένη ΕΛΙΤ

 

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ! ΟΙ ΕΛΙΤ ΠΕΦΤΟΥΝ! 

Ξεκίνησε η οικονομική κατάρρευση! Τράπεζες καταρρέουν, Ρότσιλντ που πουλάνε κτήματα και η BlackRock υποβάλλει αίτηση πτώχευσης — Τα εκτελεστικά εντάλματα 13818 και 13848 εξολοθρεύουν τη διεφθαρμένη ελίτ.
Η καθολική επαναφορά είναι εδώ, και η κλήρωση πέφτει ΤΩΡΑ!

Για όλους όσους κάθονται τριγύρω και ισχυρίζονται ότι «δεν συμβαίνει τίποτα», η στιγμή που περιμένατε είναι επιτέλους εδώ. Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ξεδιπλώνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Και μαντέψτε τι; Αυτοί που νόμιζες ότι ήταν ανέγγιχτοι—οι τραπεζικές ελίτ, οι Rothschild, οι διασημότητες, ακόμη και η BlackRock— ΟΛΟΙ καταρρίπτονται. Αυτό δεν είναι αργό έγκαυμα. αυτό είναι μια κόλαση και δεν το σταματάει κανείς.

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: οι λεγόμενες «ελίτ» αγωνίζονται να σώσουν τα κεκτημένα τους. Τα πολύτιμα κτήματά τους βγαίνουν στην αγορά σαν να είναι μια πυροσβεστική πώληση, σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων πέφτουν δεξιά και αριστερά και η BlackRock κήρυξε πτώχευση;! Ναι, καλά διαβάσατε! Οι λύκοι στην κορυφή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ . Χάνουν τρισεκατομμύρια και δεν υπάρχει διαφυγή. Δεν πρόκειται για διόρθωση της αγοράς — πρόκειται για οικονομικό Αρμαγεδδώνα για τη διεφθαρμένη ελίτ.

Δεν με πιστεύεις; Ας αναλύσουμε ακριβώς γιατί οι Εκτελεστικές Διαταγές 13818 και 13848 βγάζουν το χαλί από κάτω από αυτούς τους εγκληματίες. Για χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορούσαν να παίξουν τον Θεό — να χειραγωγούν τις αγορές, να παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να χρηματοδοτούν το πολιτικό χάος. Λοιπόν, μάντεψε τι; Οι κυρώσεις τους πλήττουν σκληρά και αυτές οι εντολές είναι η καταστροφική μπάλα που συντρίβει τις αυτοκρατορίες τους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ CABAL!

The Bank Crashes: Όταν η απληστία τους προλαβαίνει

Οι τράπεζες δεν καταρρέουν απλώς χωρίς λόγο. Εάν το παρακολουθείτε και εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα κραχ της τράπεζας που είδαμε πρόσφατα είναι απλώς αποτέλεσμα κακής τύχης ή κακής διαχείρισης, πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ. Αυτό είναι υπολογισμένη καταστροφή . Ο τραπεζικός τομέας βρίσκεται σε πλήρη ελεύθερη πτώση. Ας μην ξεχνάμε τα μεγάλα: Silicon Valley Bank , Credit Suisse και First Republic —όλα τα ιδρύματα που κάποτε αποτελούσαν πυλώνες χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Μαντέψτε τι; Έχουν φύγει. Και τώρα πια δεν είναι τίποτα άλλο από μια κακή μνήμη!!!

Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Δεν μιλάμε για μία ή δύο τράπεζες που αναδιπλώνονται υπό πίεση—βλέπουμε ένα ολόκληρο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που βασίζεται στη διαφθορά και την απληστία να καταρρέει. Τα συνεχιζόμενα τραπεζικά κραχ δεν είναι τυχαία. Αυτή είναι η δικαιοσύνη που φτάνει επιτέλους τους ανέγγιχτους. Λειτουργούν με δανεικό χρόνο εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, βγάζοντας χρήματα ενώ προσποιούνται ότι όλα είναι καλά. Λοιπόν, δεν είναι καλά πια. Το χάρτινο σπίτι τους καταρρέει και δεν υπάρχει κανένα πακέτο διάσωσης αρκετά μεγάλο για να τους σώσει αυτή τη φορά.

Οι εκτελεστικές διαταγές που θα λάβουμε αργότερα δεν τιμωρούν απλώς μερικά κακά μήλα – καταστρέφουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σάπιο περιβόλι.

Η ελίτ πουλάει την περιουσία της! Το μεγάλο ξεπούλημα των πλουσίων και των ισχυρών

Τι κάνετε όταν ξέρετε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει; ΤΡΕΧΕΙΣ! Και αυτό ακριβώς βλέπουμε να κάνουν οι λεγόμενες ελίτ. Οι Ρότσιλντ , που για καιρό θεωρούνταν μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες στον κόσμο, ξεφορτώνουν τα πολύτιμα κτήματά τους. Μιλάμε για ακίνητα που ήταν στην οικογένειά τους για γενιές! Γιατί να το κάνουν αυτό; Γιατί ΞΕΡΟΥΝ τι έρχεται. Το τέλος της αυτοκρατορίας τους είναι εδώ, και κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν ό,τι ψίχουλα μπορούν να πάρουν πριν ο πλούτος τους γίνει σκόνη.

Και δεν είναι μόνο οι Ρότσιλντ. Διασημότητες, αθλητές, υψηλοί επενδυτές —όλοι ξεφορτώνονται τα σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σαν να μην αξίζουν τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ανόητοι. Γνωρίζουν ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα στο οποίο έχτισαν τον πλούτο τους καταρρέει. Η άνετη ζωή τους με ιδιωτικά τζετ, γιοτ και κλειστές επαύλεις έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Σκεφτείτε το: όταν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο αρχίζουν να απορρίπτουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, είναι επειδή ξέρουν ότι κάτι τεράστιο πρόκειται να χτυπήσει. Και δεν μειώνουν απλώς το προσωπικό τους – προσπαθούν να φύγουν από το επίκεντρο των γεγονότων πριν το όλο θέμα γίνει πυρηνικό.

BlackRock Αίτηση χρεοκοπίας: Η πτώση του οικονομικού Godzilla

Τώρα, ας μιλήσουμε για το ΜΕΓΑΛΟ Μπαμ. BlackRock. Αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. αυτό είναι ένα τέρας. Η BlackRock έλεγχε τρισεκατομμύρια —ναι, ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ —δολαρίων παγκόσμιων περιουσιακών στοιχείων. Δεν έπαιζαν απλώς στο sandbox των οικονομικών. κατείχαν ουσιαστικά ολόκληρη την παιδική χαρά. Για χρόνια, υπαγόρευαν τη ροή του κεφαλαίου, επηρεάζοντας τις αγορές, τις κυβερνήσεις, ακόμη και τις πολιτικές που επηρέαζαν την καθημερινότητά σας. Ήταν ο άθικτος γίγαντας .

Όχι πια.

Σε μια απολύτως εκπληκτική τροπή των γεγονότων, η BlackRock κήρυξε πτώχευση . Σωστά, η ίδια εταιρεία που ήλεγχε περισσότερο πλούτο από τις περισσότερες χώρες πνίγεται τώρα στις δικές της αποτυχίες . Πώς έγινε αυτό; Απλό: ήταν αποκομμένοι από τις διεφθαρμένες οικονομικές πρακτικές που τους συντηρούσαν για δεκαετίες. Και ποιον πρέπει να ευχαριστήσουμε για αυτό; Κυρώσεις —ναι, αυτές οι μαγικές κυρώσεις που κλείνουν τη μηχανή του βρώμικου χρήματος .

Οι εκτελεστικές διαταγές 13818 και 13848 λειτούργησαν σαν ελεύθερος σκοπευτής, χτυπώντας τη BlackRock ακριβώς ανάμεσα στα μάτια. Αυτές οι διαταγές έχουν στοχεύσει τις διεφθαρμένες πρακτικές τους και χωρίς την κερκόπορτα ε τα κανάλια βρώμικου χρήματος, ακόμη και ένα μεγαθήριο όπως η BlackRock δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.

Η κατάρρευση της BlackRock δεν είναι απλώς ένας άλλος τίτλος – είναι μια προειδοποιητική σειρήνα ότι ολόκληρος ο οικονομικός κόσμος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η BlackRock ήταν ο βασιλιάς , και τώρα που ο βασιλιάς πέθανε, σύντομα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πεθαίνουν με αργό θάνατο

Αν νομίζατε ότι η εξάτμιση τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τα ταμεία των μεγαλύτερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων του κόσμου ήταν απλώς κακή τύχη, ξανασκεφτείτε το. Αυτές οι απώλειες είναι το άμεσο αποτέλεσμα ενός συστήματος που βασίζεται σε ψέματα, χειραγώγηση και κλοπή που τελικά διαλύεται. Μιλάμε για τον θάνατο της οικονομικής αυτοκρατορίας της παγκόσμιας ελίτ .

Ας είμαστε αληθινοί: αυτά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λειτουργούν στη σκιά για πάρα πολύ καιρό, διοχετεύοντας βρώμικα χρήματα μέσω διεφθαρμένων καναλιών και εκμεταλλευόμενοι τα κενά για να παραμείνουν στην κορυφή. Λοιπόν, μάντεψε τι; Αυτά τα κενά έχουν κλείσει και τα βρώμικα κόλπα τους δεν λειτουργούν πλέον. Οι κυρώσεις των προεδρικών διαταγμάτων έχουν κλείσει την πόρτα στις διεφθαρμένες δραστηριότητές τους και πληρώνουν το τίμημα. Τρισεκατομμύρια εξαφανίζονται και είναι μόνο η αρχή.

Η ΕΟ 13818 στόχευσε αυτούς τις βρωμιές για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις πρακτικές διαφθοράς τους. Η EO 13848 ακολούθησε την ξένη παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ και στη διαδικασία κατέλυσε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που συμμετείχαν βαθιά στη χειραγώγηση κυβερνήσεων και πολιτικών. Αυτές οι εκτελεστικές διαταγές κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έπρεπε να κάνουν – να γονατίσουν αυτές τις εγκληματικές οργανώσεις .

Αυτό είναι οικονομικός πόλεμος και η ελίτ χάνει. Τρισεκατομμύρια δολάρια δεν εξαφανίζονται απλώς – ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ από τα διεφθαρμένα χέρια που τα κράτησαν για πάρα πολύ καιρό.

Οι εκτελεστικές εντολές που άλλαξαν το παιχνίδι: EO 13818 και 13848

Τώρα ας μιλήσουμε για την ουσία σε αυτήν την ιστορία: Εκτελεστικές Διαταγές 13818 και 13848 . Αυτά τα δύο νομοθετήματα έχουν καταστρέψει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της ελίτ . Σκεφτείτε τους ως πυραύλους με καθοδήγηση ακριβείας, που στοχεύουν απευθείας στην καρδιά της παγκόσμιας κλίκας.

Η EO 13818 , που οριστικοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου 2024 , στοχεύει άτομα και οντότητες που εμπλέκονται σε σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθορά. Βασίζεται στον Παγκόσμιο νόμο περί λογοδοσίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα Magnitsky, που σημαίνει ότι έχει κάποια σοβαρά όπλα που χρησιμοποιεί. Αυτές οι ελίτ δραστηριοποιούνται σε έναν κόσμο μυστικότητας και ατιμωρησίας , διαπράττοντας φρικαλεότητες ενώ καλύπτουν τις τσέπες τους. Όχι πια. Τα περιουσιακά τους στοιχεία κατασχέθηκαν και οι αυτοκρατορίες τους διαλύονται κομμάτι κομμάτι.

Η EO 13848 , η οποία ενημερώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2024 , εστιάζει στην ξένη παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ, αλλά τα κυματιστικά αποτελέσματα ήταν πολύ πιο καταστροφικά. Αυτό το εκτελεστικό διάταγμα έχει ακρωτηριάσει τα χρηματοπιστωτικά δίκτυα που χρηματοδοτούσαν την παγκόσμια πολιτική χειραγώγηση. Σκεφτείτε όλα τα χρήματα που διέρρεαν μέσα από σκιερά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να νοθεύσουν εκλογές, να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να χειραγωγήσουν τις αγορές. Όλα έχουν κοπεί. Αυτές οι εντολές έχουν κλειδώσει τη ροή των χρημάτων τους και χωρίς αυτήν, αυτοί οι θεσμοί καταρρέουν υπό το βάρος τους.

Αυτές οι εντολές διαλύουν τον ιστό της δομής εξουσίας της ελίτ. Η οικονομική αυτοκρατορία που έχτισαν στις πλάτες των διεφθαρμένων και των καταπιεσμένων καταρρέει και δεν μπορεί να σταματήσει το μακελειό.

ΧΑΝΟΥΝ, και ο κόσμος επιτέλους ξυπνά με την αλήθεια. Δεν πρόκειται μόνο για χρήματα – πρόκειται για εξουσία . Και οι ελίτ που ελέγχουν κυβερνήσεις, οικονομίες και κοινωνίες για δεκαετίες, τελικά αφαιρούνται από αυτή την εξουσία.

Αυτή είναι η πτώση της κλίκας, η διάλυση ενός συστήματος που βασίζεται στη διαφθορά. Και καθώς πέφτουν, παίρνουν μαζί τους τις οικονομικές τους αυτοκρατορίες. Δεν υπάρχει διαφυγή για αυτούς τώρα. Οι κυρώσεις είναι πολύ αυστηρές, οι εκτελεστικές εντολές πολύ αποτελεσματικές και ο κόσμος παρακολουθεί.

Τι ακολουθεί; Ένας κόσμος χωρίς την Cabal

Λοιπόν, τι συμβαίνει μετά την καθίζηση της σκόνης; Οδεύουμε σε μια νέα εποχή, όπου οι διεφθαρμένες ελίτ δεν θα έχουν πια τον έλεγχο. Ο παλιός κόσμος, όπου το χρήμα και η εξουσία ήταν συγκεντρωμένα στα χέρια λίγων, γκρεμίζεται. Η κλήρωση έχει τελειώσει και αυτό που ακολουθεί είναι ένας κόσμος που βασίζεται στη  διαφάνεια και τη δικαιοσύνη .

Η παγκόσμια επαναφορά βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει επιστροφή. Γινόμαστε μάρτυρες της ιστορίας σε εξέλιξη και το μέλλον είναι λαμπρό—επειδή δεν ανήκει πλέον στη διεφθαρμένη ελίτ. Ανήκει σε Εμάς .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το υπόλοιπο της χρονιάς και το πρώτο εξάμηνο του 2025 έχει πολλά κοινά στοιχεία με το 2007 και το 2008 που είχαμε την στεγαστική φούσκα στις ΗΠΑ,τότε που η κατάρρευση της αγοράς ακινήτων έφερε την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.Στην Ευρώπη εμφανίστηκε σαν κρίση χρέους και στην Αμερική σαν κρίση ρευστότητας.Αναρωτιέμαι τι θα ζήσουμε τώρα.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις