Ο γιατρός του Μπάιντεν δολοφονήθηκε στο GITMO σε μια σειρά εξωδικαστικών δολοφονιών

 

Ο γιατρός Kevin O'Conner,

προσωπικός γιατρός του Μπάιντεν, δολοφονήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν δύο φυλακες από το 525ο Τάγμα Στρατιωτικής Αστυνομίας μπήκαν στο κελί του και τον δολοφόνησαν σε στυλ εκτέλεσης, βάζοντας δύο σφαιρες στο στέρνο και μια στο μέτωπό του, ανέφεραν πηγές του GITMO .

Όπως αναφέρθηκε τον Ιούλιο, η JAG συνέλαβε τον O'Conner αφού ομολόγησε ότι δεν είχε δει ή εξετάσει ποτέ ιατρικά τον πραγματικό Joseph R. Biden στην επαγγελματική του καριέρα. Οι δηλώσεις του στο JAG έρχονταν σε αντίθεση με επίσημες αναφορές που έλεγαν ότι είχε διαγνώσει δύο φορές τον Μπάιντεν με COVID-19. Είχε πει στους ερευνητές ότι ο Xavier Becerra τον ανάγκασε να υπογράψει τις διαγνώσεις και του είχε ζητήσει κάποτε να αξιολογήσει έναν άνδρα που είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης προσώπου ώστε να μοιάζει ακριβώς με τον Biden. Ένας χαμογελαστός O'Conner, είπε η πηγή μας, είχε εκλιπαρήσει για μια συμφωνία που θα έβγαζε τη θανατική ποινή από το τραπέζι και ότι ο αντιναύαρχος Crandall θα εξέταζε το αίτημα - μέχρι την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την πηγή, δύο φυλακες του Camp Delta μπήκαν στον θάλαμο ασφαλείας του μπλοκ κελιών και ακινητοποιησαν τον φρουρό που παρακολουθούσε την τροφοδοσία ασφαλείας του μπλοκ. Αφού απενεργοποίησαν την τροφοδοσία, πήραν πιστόλια από ένα ντουλάπι όπλων, παρέλασαν ανενόχλητοι στο κελί του O'Conner, ξεκλείδωσαν την πόρτα, ανάγκασαν τον O'Conner να γονατίσει και τον εκτέλεσαν. Στη συνέχεια χάραξαν τις φράσεις «No Deals» και «End Tribunals» στο στήθος του O’Conner με ένα μαχαίρι.

Οι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή από το κελί και ανέβηκαν σε ένα Humvee που είχαν παρκάρει εκεί κοντά.

Μέχρι τότε, ωστόσο, πανδαιμόνιο συγκλόνισε το Camp Delta. κρατούμενοι στα διπλανά κελιά είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς και φώναζαν θορυβωδώς για βοήθεια, φοβούμενοι πιθανώς ότι θα ήταν οι επόμενοι, και οι φρουροί στο γειτονικό κελί έφτασαν για να καταπνίξουν τον χάος. Βρήκαν το ματωμένο πτώμα του O'Conner και τον αναίσθητο φύλακα και εξέδωσαν ένα δελτίο όλων των σημείων για έναν «ένοπλο και επικίνδυνο» άγνωστο(ους) ύποπτο(ες). Ο φρουρός ανέκτησε τις αισθήσεις του αλλά, αφού χτυπήθηκε από πίσω, δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον δράστη του.

Εν τω μεταξύ, οι δολοφόνοι είχαν φτάσει στην προσγείωση του πορθμείου που συνδέει την Υπήνεμη και την Ανεμοδαρμένη πλευρά της βάσης, αλλά συναντήθηκαν από Navy SEALS που ήταν μόνιμα προσκολλημένοι στο GITMO από τη σφαγή των Χριστουγέννων του 2022.

«Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι εξόδου από το GITMO, πάνω από το τείχος στην Κούβα ή στο νερό, και κανένας δεν είναι ιδανικός», είπε η πηγή μας. «Οι πεζοναύτες είναι στον τοίχο 24 ώρες το 24ωρο, και αν κάποιος τους προλάβει, οι Κουβανοί θα τους πυροβολήσουν, χωρίς ερωτήσεις. Το νερό είναι εξίσου επικίνδυνο. Καρχαρίες. Και είναι ένα μεγάλο κολύμπι μέχρι το Μαϊάμι. Όταν το APB βγήκε έξω, οι SEAL όρμησαν στο φέρι μπιτς. Το πλοίο δεν εκτελεί δρομολόγια μεταξύ 2330-0630, αλλά θα μπορούσαν να είχαν ένα μικρό σκάφος.»

Οι SEAL, πρόσθεσε, περικύκλωσαν το Hummer των δολοφόνων και πυροβόλησαν τα ελαστικά. Οδηγός και συνοδηγός, με τα χέρια ψηλά από τα κεφάλια τους, εμφανίστηκαν από το όχημα και παραδόθηκαν χωρίς άλλα επεισόδια. Οι SEAL εντόπισαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών που πυροβολησε πρόσφατα και ένα μαχαίρι με αίμα μέσα από το Hummer. Επίσης στο όχημα υπήρχαν βρεγμένα κοστούμια, πτερύγια κολύμβησης και δύο δεξαμενές κατάδυσης.

Οι ύποπτοι, είπε η πηγή μας, παραδέχτηκαν τη δολοφονία και είπαν ότι σκότωσαν τον O'Conner επειδή είχαν διαταχθεί να το κάνουν από τον διοικητή τους, συνταγματάρχη Kurtz, ο οποίος είχε μάθει ανεξήγητα για μια πιθανή συμφωνία μεταξύ του ναύαρχου Crandall και του O' Conner.

«Υποθέτοντας ότι είναι ειλικρινείς, ο Kurtz αισθάνεται ότι σκανδαλίζουμε, χάνουμε χρόνο και δεν πρέπει να διαπραγματευόμαστε καθόλου με τους Deep Staters. Αυτό είναι το πράγμα, κανείς δεν ήξερε, ούτε θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι εξεταζόταν καν μια συμφωνία, μια συμφωνία που θα μπορούσε να δει τον O'Conner να καταγράφεται δημοσίως, ότι ποτέ δεν θεράπευσε τον Μπάιντεν ή δεν του διέγνωσε COVID-19 . Οι φυλακες που τον σκότωσαν, είναι εδώ για λίγο, οπότε δεν είναι σαν να μπήκαν κρυφά για να χτυπήσουν τον O'Conner. Επικοινωνούσαν με τον Kurtz, αν είναι ειλικρινείς, ή με τον πληρεξούσιό του και είχαν προγραμματίσει αυτήν την επιχείρηση. Ισχυρίζονται ότι ο Κουρτς κανόνισε ένα αλιευτικό σκάφος να τους παραλάβει πέντε μίλια από την ακτή, αλλά στείλαμε ελικόπτερα και κανένα σκάφος δεν βρισκόταν κοντά στο υποτιθέμενο σημείο εξόρυξής τους. Αν αυτό ήταν πραγματικά μια επιχείρηση Red Hat, ο Kurtz τους είπε ψέματα, τους έβαλε να κολυμπήσουν εκεί έξω, να τελειώσει το οξυγόνο και να πνιγούν», είπε η πηγή μας.

Η δολοφονία του O'Conner είναι η τελευταία σε μια σειρά εξωδικαστικών δολοφονιών που ταλαιπωρούν τους JAG και GITMO. Τον Απρίλιο, ένας υπάλληλος του Ναυτικού Νοσοκομείου του Γκουαντάναμο συνελήφθη λίγες στιγμές πριν γεμίσει τις φλέβες του τότε κρατούμενου Τσαρλς Σουάμπ με υδροφθορικό οξύ. Ο τακτικός, ακόμα υπό κράτηση, είπε ότι το έκανε για τους Red Hats. Τον Μάιο, ένας πράκτορας της Pensacola JAG πυροβόλησε στο πρόσωπο τον πρώην σύμβουλο του Fauci, Ντέιβιντ Μόρενς, στη συνέχεια κόλλησε το όπλο στο στόμα του και πυροβολησε το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον Αύγουστο του 2023, ένα ζευγάρι φρουρών του GITMO ξυλοκόπησε βάναυσα μέχρι θανάτου τον Βοηθό Διευθυντή της FEMA Έρικ Χουκς.

Αυτοί οι φρουροί, παρεμπιπτόντως, ήταν επίσης μέλη του τάγματος 525 ΜΠ.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις