Κατά ριπάς πεθαίνουν και οι γιατροί… «Ετσι ξαφνικά»…

  

Καθώς οι εμβολιασθέντες γιατροί

και νοσηλευτές οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την επιστήμη του Θοδωρή Βασιλακόπουλου, του Γεροτζιάφα, του Μαγιορκίνη, του Καπραβέλου, του οφικιάλιου Σωτήρη Τσιόδρα, φυσικά του πολιτικού τους προισταμένου Βασίλη Κικίλια και σχεδόν του συνόλου του πολιτικού προσωπικού με τον τολμητία Ευάγγελο Βενιζέλο να βγάζει προς στιγμή το εκτοπισμά του από τον τόκο και να αρθρογραφεί στην θανάσιμον έγκριτον Καθημερινή υπέρ της νομιμότητος του προστίμου Πλεύρη στους ανεμβολίαστους (τι παρακμή, τι αθλιότης) φεύγουν από τη ζωή κατά ριπάς ένας μετά τον άλλον προς τέρψιν του Klaus Schwab, του Bill Gates και φυσικά του Rockefeller Foundation, ο καλός μας φίλος Αδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται να υποβάλει αίτημα στoυς παραγωγούς του Grey’s Anatomy ώστε να στείλουν τους ηθοποιούς-γιατρούς στη χώρα μας για να καλύψουν τα κενά.

Γράφει ο Κlaus Tsiodri

Είναι δε πολύ πιθανό οι ηθοποιοί -γιατροί να αποδειχθούν πιο σωτήριοι από τους πραγματικούς γιατρούς, οι οποίοι από την πολλή τηλεόραση που έβλεπαν, εξαιτίας της μαλθακότητας και της ραθυμίας σκέψης, εξαιτίας ακόμη του γεγονότος ότι πολλοί είχαν χάσει το πτυχίο της Ιατρικής στο παπόρι από την Ιταλία στην Ελλάδα- καθώς τους έπεσε στη θάλασσα-, άλλοι επειδή φοβήθηκαν να μην χάσουν τη δουλειά τους (λες και η ελευθερία έχει προσφερθεί αναίμακτα και δωρεάν ανά τους αιώνες) έλαβαν τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19, τα συνέστησαν επίσης και στις οικογένειές τους, τους ασθενείς και στους φίλους τους πολλοί από τους οποίους μάχονται πλέον με πάσης φύσεως λευχαιμίες (500% έκρηξη του ποσοστού), εμφράγματα, εγκεφαλικά, ανεβρύσματα και πάει λέγοντας η κατάσταση πλέον στα νοσοκομεία είναι τραγική.

Αντίστοιχη με το άθλιο και τραγικό πολιτικό προσωπικό της χώρας στο σύνολό του το οποίο χρεοκοπημένο και εκμαυλισμένο (ως τα έγκατά του) τη μόνη έννοια που έχει είναι που θα φυγαδεύσει τα μετρητά που διατηρεί κρυμμένα στο σπίτι ενώ θα έπρεπε να τους απασχολεί η θανάσιμη επιλογή να εμβολιαστούν καθότι δεν μπορούμε να διακρίνουμε ουδένα λόγο για τον οποίο η παγκόσμια elite θα έμπαινε στο κόπο να εξαιρέσει το ατσούμπαλο εγχώριο πολιτικό προσωπικό (το οποίο δεν μπορεί να χρησιμεύσει για επιλεκτική αναπαραγωγή) από τους πραγατικούς εμβολιασμούς με τα εμβόλια-εκτός εάν έπεσαν σε πολλές δόσεις placebo καθότι στα πλαίσια της υποκριτικής τους η αυθυποβολή τούς είναι προσφιλής και οικεία.

(Υ.Γ.> Στο μεταξύ έχουμε στοιχηματίσει με την συμπαθεστάτη κ. Ματίνα Παγώνη για το πότε θα επέλθει (ως το 2025) η χηρεία στη Ευγενία και τη Μαρέβα_μια και τόσο ο Άδωνις όσο και ο Κυριάκος έλαβαν σε κοινή θέα τα mRNA ελιξήρια νεότητος)

Αυτά ως εισαγωγή στις απώλειες γιατρών της τελευταίας στιγμής>

Έφυγε από τη ζωή και ο παθολόγος Ιωσήφ Χρουμπ

Ο εκλιπών συνταξιοδοτήθηκε από την θέση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Παλαμά, ενώ διατέλεσε και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής Καρδίτσας και διδάσκων στο μάθημα Παθολογίας στη Νοσηλευτική Σχολή Καρδίτσας.

Ήταν παντρεμένος με την Παναγιώτα Παπαβάιου και είχε δύο κόρες η μία εκ των οποίων ακολούθησε τα βήματά του και την ιατρική.

Ο Ιωσήφ Χρουμπ γεννημένος στη Βηθλεέμ της Παλαιστίνης πήρε την ελληνική ιθαγένεια, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου και έλαβε την ειδικότητα του ειδικού παθολόγου.

Ασχολήθηκε με τα κοινά από πολλές θέσεις, διετέλεσε αιρετός περιφερειακός σύμβουλος. Αρθρογραφούσε για θέματα υγείας και όχι μόνο στον τοπικό τύπο του ν. Καρδίτσας.

Έφυγε από τη ζωή και ο γιατρός παθολόγος Γιώργος Βούρβαχης

Θλίψη στην κοινωνία των Χανίων προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βούρβαχη.

Γνωστός γιατρός παθολόγος, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του χανιώτικου ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Βούρβαχης υπήρξε από το 1991 και για 25 χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (ΕΠΣ), καθώς και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Βούρβαχης είχε επίσης έντονη αυτοδιοικητική δράση, καθώς είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Κυριάκου Βιρβιδάκη.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα-στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας COVID-19.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

Σχόλια

  1. Το λερωμένο φανελάκι του Τσιόδρα ξέχασες στις φωτο!

    Ουστ, Εφιαλτικές κλ@νοβ@λβίδες!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άρχων οφικιαλιος (με 2φ;;) και η υπολοιποι δεν το έκαναν ποτέ εννοειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις