Η JAG συλλαμβάνει τον προδοτικό δικαστή Juan Merchan

 

Οι ερευνητές του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού

της JAG συνέλαβαν τον δικαστή του Deep State Juan Merchan, τον προδοτικό δικαστή που έκρινε την παράνομη υπόθεση της Νέας Υόρκης κατά του Προέδρου Τραμπ, έξω από το σπίτι του στο Κουίνς το πρωί της Τετάρτης, σφυροκοπώντας έναν ακόμη σκουλικι στην καρδιά της Νότιας Περιφέρειας. του διεφθαρμένου συστήματος ποινικής δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης.

Περιέργως, η σύλληψη έγινε δύο ημέρες πριν ένας άνδρας που ισχυριζόταν ότι ήταν ο Merchan εκδώσει δήλωση λέγοντας ότι θα καθυστερούσε την καταδίκη της υπόθεσης μέχρι μετά τις προεδρικές εκλογές, αναβάλλοντας την αρχική ημερομηνία της 18ης Σεπτεμβρίου.

«Αυτή δεν είναι μια απόφαση που λαμβάνει αυτό το Δικαστήριο, αλλά είναι η απόφαση που κατά την άποψη του Δικαστηρίου προωθεί καλύτερα τα συμφέροντα της δικαιοσύνης», φέρεται να έγραψε ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν στην απόφαση που εκδόθηκε την Παρασκευή.


Τα Λευκα Καπελα λένε ότι δεν μπορεί να φανταστεί κανείς κατάσταση όπου ο Merchan, ο οποίος περιφρονούσε τον Τραμπ με κάθε του ύφος, θα είχε αναστείλει την καταδίκη του ανθρώπου που ορκίστηκε να καταστρέψει και ότι το Deep State ανέβαλε την ημερομηνία γιατί τώρα πρέπει να δημιουργήσει μια εξήγηση για την ξαφνική εξαφάνιση όχι μόνο του Merchan, αλλά και των 11 συμβιβασμένων ενόρκων που έκριναν τον Πρόεδρο Τραμπ.

Η ιστοσελιδα ανέφερε για αρκετές από τις συλλήψεις των ενόρκων. Πηγές της JAG λένε τώρα ότι 11 είναι υπό κράτηση και ότι μερικοί μπορεί να καταθέσουν εναντίον του Merchan μόλις ο JAG προγραμματίσει το στρατιωτικό του δικαστήριο. Ο δωδέκατος ένορκος πέθανε αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Το κατηγορητήριο εναντίον του Merchan αναφέρει ότι η JAG απηύθυνε τις ακόλουθες κατηγορίες εναντίον του: συνωμοσία, προδοσία, εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών και συνηγορία για την ανατροπή της κυβέρνησης. Εάν κριθεί ένοχος, ο Merchan θα αντιμετωπίσει ισόβια κάθειρξη ή, πιο πιθανό, τη θανατική ποινή.

«Η υπόθεση είναι ανοιχτή και κλειστή», είπε μια πηγή της JAG. «Ο ναύαρχος Κράνταλ δεν έχει αποφανθεί ακόμη για μια πρόταση, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πίεζε κάτι λιγότερο από τον απαγχονισμό. Κρεμάσαμε τα Deep Staters για λιγότερα. Το θέμα είναι ότι τον πήραμε και τώρα ίσως βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Η σύλληψή του είχε καθυστερήσει πολύ».

Η σύλληψη, πρόσθεσε, έγινε περίπου στις 7:00 το πρωί της Τετάρτης, καθώς ο Μέρτσαν έφευγε από το πολυτελές σπίτι του στη γειτονιά Αστόρια στο Κουίνς. Περπατούσε προς το αυτοκίνητό του όταν τρεις ερευνητές της JAG πλησίασαν από πίσω, τον χτύπησαν στον ώμο και τον ενημέρωσαν ότι είχε ένα ραντεβού στο Γκουαντάναμο. Ξαφνιασμένος, ο Μέρτσαν στριφογύρισε και στράφηκε ενστικτωδώς προς έναν ερευνητή, χτυπωντας στο πηγούνι του. Οι δύο άλλοι ερευνητές χτύπησαν τον Merchan και τον εριξαν στο έδαφος, «τον μαλακωσαν λίγο» και του έβαλαν χειροπέδες, είπε η πηγή μας.

«Δεν ήταν βαριά τραυματισμένος, αλλά αν είχε τραυματιστεί, θα του περναγε», είπε η πηγή μας. "Ο αθλιος θα ενταχθεί σε μερικούς από τους φίλους του στο GITMO."

Επιπλέον, το στρατοδικείο του Alvin Bragg έλαβε χώρα αυτή την εβδομάδα. Θα βγάλω αυτό το άρθρο το συντομότερο δυνατό.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΜΑΣ.
    ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ.
    ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΛ ,ΥΦΟΣ ,ΧΙΟΥΜΟΡ ,
    ΩΡΑΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ.....
    ΕΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ deep state ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΗ ΤΟ deep state ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !
    ΥΦΟΣ ,ΣΤΥΛ ,ΧΙΟΥΜΟΡ ,ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ,
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !
    ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας διασκεδάζουν πλέον το στόρυ συνεχίζεται κανονικά
    υποτίθεται οτι έχουν τον έλεγχο και τίποτα δεν σταματάει αυτό που έρχεται και η καταιγίδα που έγινε γίδα μάλλον ο κόσμος δεν θέλει να ξυπνήσει ...
    ..αλλά κατά τα άλλα να εμπιστευτούμε το σχέδιο...
    σας έφαγε ο πατριωτισμός
    ααα ναι είναι και ο JFK που θα κάνει ντα τις φαρμακευτικές εταιρείες...
    κλείσε ρε τρόμπα Trump τώρα όλα τα μπουρδέλο κανάλια που παραπλάνησαν τον Αμερικανικό λαό τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...τώρα βέβαια το να κλείσεις τα ΜΜΕ ...ποιος θα έδειχνε την σκηνοθετημένη απόπειρα εναντίον σου; Trump
    Παίξε έναν αγώνα WWE πάρε την ζώνη και θα σε Πρόεδρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις