Πούτιν: Οι Ουκρανοί παιδόφιλοι φεύγουν από την Ουκρανία για τις γειτονικές χώρες

 

Τα κυκλώματα παιδεραστών σε όλη την Ουκρανία εκμεταλλεύονται «ανθρωπιστικούς διαδρόμους» που σκοπό έχουν

την "ασφαλή έξοδο" σε αθώους νεαρους Ουκρανούς/ες που διακινουνται εν μέσω του πολέμου του Βλαντιμίρ Πούτιν εναντίον των εμπόρων παιδιών και των βιοτρομοκρατών που έχουν από καιρό ευδοκιμήσει σε αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε «ένα ηθικά χρεοκοπημένο κράτος».

Ο Ρώσος ηγέτης και πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ μίλησαν ξανά το Σάββατο, με τον Πούτιν να δίνει ενημερώσεις για τη μάχη του ενάντια στις «ερπετικες δυνάμεις». Είπε ότι ήταν πολύ επιβαρυμένος με τη γνώση ότι «μερικοί» αθώοι περαστικοί σκοτώθηκαν σε διασταυρούμενα πυρά μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού στρατού, αλλά υποστήριξε τον ισχυρισμό του ότι ο Volodymyr Zelenskyy είχε, και εξακολουθεί να έχει, την ικανότητα να τερματίσει μόνος του τη σύγκρουση και να αποτρέψει αχρείαστους θάνατους εκατέρωθεν.

Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι οι δυνάμεις του είχαν «ξεσκονίσει» όλα τα γνωστά ξένα εργαστήρια βιοόπλων στην Ουκρανία, αλλά είπε επίσης ότι πολλοί επιστήμονες που ήταν υπεύθυνοι για την ανάπτυξη προγραμμάτων βιοόπλων διέφυγαν από τον βομβαρδισμό και τώρα λαμβάνουν την προστασία του Ζελένσκι.

Σύμφωνα με μια πηγή του Mar-a-Lago που ήταν μυστική στις συνομιλίες, ο Πούτιν ειπε τα ονόματα 27 επιστημόνων -αύξητικα σε σχέση με την τελευταία μας αναφορά- από 9 χώρες που είχαν πρωτοστατήσει σε προγράμματα οπλισμού για τα πάντα, από τον αιμορραγικό πυρετό Marburg έως τον Έμπολα και τη λύσσα με αεροζόλ. , το τελευταίο από τα οποία θα μπορούσε να είχε βυθίσει τον κόσμο σε μια αληθινή αποκάλυψη ζόμπι. Ο Πούτιν κατηγόρησε τον Ζελένσκι ότι φιλοξενούσε φυγάδες για τους οποίους η ρωσική «Krestovyy pokhod za russkuyu pravdu», ή Ρωσική Σταυροφορία της Αλήθειας, είχε εκδώσει στρατιωτικά εντάλματα σύλληψης.

«Από ό,τι καταλαβαίνουμε, είναι το ισοδύναμο αυτού που ονομάζουμε «λευκά καπέλα», Ρώσοι εθνικιστές αφοσιωμένοι στην εκκαθάριση της Ρωσίας και της Ανατολικής Ευρώπης από αυτό που θεωρούν ασεβή ή κακή δυτική επιρροή. Ο Πούτιν θέλει να ληφθούν υπόψη αυτοί οι επιστήμονες και κάποιοι είναι Αμερικανοί πολίτες, ή έτσι είπε. Είπε στον Τραμπ ότι κάποιοι μπορεί να είχαν διαφύγει σε γειτονικές χώρες, αλλά οι περισσότεροι εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ουκρανία. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον Πούτιν, ο Ζελένσκι πήρε μια λίστα με τα ονόματα και του είπαν να τα παραδώσει ή να λογοδοτήσει για το πού βρίσκονται. Αλλά ο Zelenskyy αρνήθηκε ότι άκουσε ποτέ γι 'αυτούς», είπε η πηγή μας.

Η FSB, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, απέδειξε χωρίς αμφιβολία ότι ο Ζελένσκι και οι φίλοι του είχαν λάβει σημαντικές πληρωμές σε αντάλλαγμα για προστασία, είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

«Αυτά τα σκυλιά, θα τα έχω, Πρόεδρε Τραμπ. Γνωρίζω τις προσπάθειες που καταβάλατε ενάντια στο Deep State. Και γνωρίζουμε ότι αυτό το κακό δεν είναι μόνο στις Η.Π.Α. πλοκάμια απλωμένα παντού. Πώς θα ενεργούσες στη θεση μου;» Ο Πούτιν φέρεται να είπε στον Τραμπ.

«Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, μεγάλα πράγματα, αλλά Πρόεδρε Πούτιν, ξέρω γιατί κάνεις αυτό που κάνεις», απάντησε ο Τραμπ.

Ο Πούτιν ενημέρωσε επίσης τον Τραμπ για το δίλημμα της εμπορίας παιδιών που ταλαιπωρούσε για δεκαετίες την ουκρανική ύπαιθρο. Είπε στον Τραμπ ότι οι ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις απελευθέρωσαν επιπλέον 1.600 φυλακισμένα παιδιά από «κρεβάτια βρωμιάς» και σκότωσαν τους διακινητές που τα φύλαγαν. Ωστόσο, είπε ότι ένας άγνωστος αριθμός διακινητών παιδιών εκμεταλλευόταν τους «ανθρωπιστικούς διαδρόμους» που είχε δημιουργήσει, ώστε οι αθώοι Ουκρανοί να μπορούν να φύγουν από την Ουκρανία για καταφύγιο σε γειτονικές χώρες.

Η ρωσική ασφάλεια των συνόρων, είπε, σταμάτησε ένα ζευγάρι Ουκρανών —ένας άνδρας και μια γυναίκα γύρω στα 40— συνοδευόμενοι από 6 παιδιά που προσπαθούσαν να περάσουν στη Λευκορωσία. Η «οικογένεια» προκάλεσε υποψίες επειδή τα 4 από τα 6 παιδιά δεν έμοιαζαν ούτε Ουκρανοι ούτε μιλούσαν τη γλώσσα. Μια έρευνα για το υπόβαθρό τους αποκάλυψε ότι οι ενήλικες ήταν ύποπτοι διακινητές παιδιών με εντάλματα σύλληψης της Ιντερπόλ στο όνομά τους, ενώ τα παιδιά ήταν αβοήθητα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε άλλο σημείο, ο ρωσικός στρατός σταμάτησε ένα τρένο που εκτελούσε τη διαδρομή από το Κίεβο προς τη συνοριακή πόλη Uzhhorod, αφού έλαβε αξιόπιστες πληροφοριες ότι το τρένο φιλοξενούσε κυρίως παιδιά και λίγους ενήλικες. Οι έξι ενήλικες ήταν ένας συνδυασμός "κακών ηθοποιών" από την Ουκρανία και την Αλβανία που ισχυρίζονταν ότι ήταν δάσκαλοι που συνόδευαν μαθητές σε ασφαλές μέρος.

«Πρόεδρε Τραμπ, 67 παιδιά αποβιβάστηκαν από το τρένο, 67 από πολλές χώρες, πολλά παιδιά από τη Ρωσία. Σε συνεντεύξεις είπαν ότι τους απήγαγαν και οι ψεύτικοι δάσκαλοι δεν είχαν διαπιστευτήρια, ούτε χαρτιά. Αυτοι οι βρωμιαρηδες προσπαθούν να πάνε παιδιά τώρα σε άλλες χώρες για να τα πουλήσουν, αφού τα σταματάμε εδώ», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

"Καταλαβαίνω. Οι παιδόφιλοι και οι διακινητές δεν πρέπει να έχουν κανένα έλεος. Προσπάθησα σκληρά, πολύ σκληρά, να τους ξεφορτωθώ στις ΗΠΑ, ακόμα και ο απαγχονισμός, Πρόεδρε Πούτιν, είναι πολύ καλός για αυτούς», απάντησε ο Τραμπ.

Η κλήση έληξε με τον Πούτιν να καταγγέλλει εκ νέου ψευτικες ιστορίες για τη δηθεν ρωσική βαρβαρότητα και 1.000 απώλειες την ημέρα ως προπαγάνδα που δημιούργησε η CIA.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....









 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Θα τους καλέσει εδώ ο πουτ@ν@ς γιος να αυξηθεί κι άλλο ο πληθυσμός τους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού η Ελληνική κυβέρνηση στοχοποιεί τους ανεμβολιαστους , τότε γιατί βοηθάει την Ουκρανία που έχει ποσοστό εμβολιασμενων μόνο 35%;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις