ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟ-ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Βιολογικός πόλεμος : Πόσο πιθανός είναι λόγω του κοροναϊού | tanea.gr 

Η Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του

Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Maria Vladimirovna Zakharova, είπε στις Ηνωμένες Πολιτείες την Τετάρτη: «Βρήκαμε τα βιολογικά σας όπλα!».

«Υπήρξε δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Victoria Nuland, μην εχετε καμία αμφιβολία, δεν θα δώσουμε χρονο στην Ουάσιγκτον να σιωπήσει αυτή τη φορά. Οι προσπάθειές τους, ενώ χύνουν αίμα, να "φυτεψουν" βιολογικά και χημικά όπλα σε όλο τον κόσμο δε θα μεινει αναπαντητη. Βρήκαμε τα δικά σας προϊόντα. Βρήκαμε το βιολογικό σας υλικό. Όπως αποδεικνύεται όλα συνέβαιναν στην Ουκρανία», ανέφεραν το RT, κρατικο μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας.

Η Ρωσία απαιτεί τώρα από τις ΗΠΑ να εξηγήσουν τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία.

Η Ρωσία κατηγόρησε τις ΗΠΑ για παραβιάσεις της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα του 1972
 

Η Πολωνία ανακαλεί την μπλόφα του Blinken, αποκαλύπτει το ρηγμα στη Συμμαχία του ΝΑΤΟ

Μέσω του Chief Nerd.

Αυτό έρχεται αφού η αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ παραδέχτηκε στην κατάθεσή της την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν βιοεργαστήρια στην Ουκρανία.

Την Τρίτη, ο επίσημος εκπρόσωπος της κομμουνιστικής κυβέρνησης της Κίνας μιλησε επισημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες  και τα 336 βιολογικά τους εργαστήρια σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Κίνα, υπάρχουν 26 βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ μόνο στην Ουκρανία.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Μεγαλες πλεον ιστοσελιδες σε ολο τον κοσμο μιλανε για τα εργαστηρια βιοπολεμου που υπαρχουν στην Ουκρανια αλλα και σε αλλα μερη του κοσμου.

Αυτα που λεγαμε εμεις εδω και καιρο και λιδωρηθηκαμε τελικα ηταν ολα αληθεια...

Να προσθεσω οτι οι μεγαλοι ιστοτοποι ενημερωσης αυτο που δε ξερουν η κανουν πως δε ξερουν ειναι πως ο Πουτιν εχει ισωπεδωσει ολα τα εργαστηρια βιοπολεμου στην Ουκρανια....

Οταν τελικα το γραψουν κι αυτο να μας ρωτησουν να τους πουμε και τα επομενα νεα....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗΣ😊 ""ΜΟΥΣΙΟΥ"" ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 29 ΧΩΡΕΣ?!ΗΗΉ... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ ΤΟΥΣ!?
    ΑΑΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΑΛΛΑ 29...ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΠΦΦΦ ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ;ΕΝΑ ΛΕΩ ΠΙΣΤΗ! ΣΤΟΝ ΘΕΟ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;ΤΙΙΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ... ΕΎΒΟΙΑ...ΗΛΙΑ...ΜΑΡΦΙΝ...ΚΛΠ


    ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΑΦΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις