ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΏΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Putin - Russia 
 
Κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας στρατιώτης πήρε άδεια που του επέτρεπε να επιστρέψει σπίτι του και μόλις έφτασε στον δρόμο κοντά στο σπίτι του είδε παρκαρισμένο ένα στρατιωτικό φορτηγό γεμάτο πτώματα, έτσι κατάλαβε πως ο εχθρός είχε βομβαρδίσει την πόλη του. 
 
Το φορτηγό κουβαλούσε δεκάδες νεκρά σώματα και ετοιμαζόταν να τους μεταφέρει σε έναν μαζικό τάφο.
 
Ο στρατιώτης στάθηκε μπροστά από τα στοιβαγμένα πτώματα για να τους ρίξει μια τελευταία ματιά και παρατήρησε πως ένα παπούτσι στο πόδι μιας γυναίκας έμοιαζε πολύ με κάποιο παπούτσι που είχε αγοράσει παλιότερα για την γυναίκα του. 
 
Έτρεξε βιαστικά στο σπίτι του για να ελέγξει όμως γρήγορα υποχώρησε και επέστρεψε πίσω στο φορτηγό για να βρει το πτώμα της γυναίκας.. και ανακάλυψε την σύζυγο του!! 
 
Μετά το αρχικό σοκ, ο στρατιώτης δεν ήθελε η σύζυγος του να θαφτεί σε μαζικό τάφο έτσι ζήτησε να απομακρυνθεί από το φορτηγό για να της ετοιμάσει μια σωστή κηδεία!! 
 
Καθώς την μετακινούσαν ανακάλυψαν πως ακόμα ανέπνεε αργά και με μεγάλη δυσκολία κι έτσι την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και κατάφερε να επανέλθει ξανά στη ζωή! 
 
Χρόνια έπειτα από αυτό το συμβάν και το τέλος του πολέμου, η γυναίκα που είχε σχεδόν θαφτεί ζωντανή έμεινε έγκυος και έφερε στη ζωή ένα αγόρι που ονομάστηκε "Βλαντιμίρ Πούτιν"
Είναι ο τωρινός Πρόεδρος της Ρωσίας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ποσο αξιοπιστη ειναι η γαματη ιστορια αυτη ?καλημερα .μπορουμε να εχουμε πηγη παρακαλω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακολουθησε την πηγη που εβαλα και θα φτασεις στο τελος

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω πολυ ..ηταν πολυ ενδιαφερουσα ιστορια αλλα φτανει μεχρι 101 αναδημοσιευσεις διαφορων ατομων και τοποθετηθηκε απο καποιον συλλογο νιγηριανο Nkanu People of Enugu State Nigeria..Τιποτα διεξοδικο ..βεβαια https://archive.nytimes.com/www.nytimes.com/books/first/p/putin-first.html ειναι απο τουσ ΝΥ ΤΙΜΕΣ αλλα και παλι δεν συναδει ..και εκτος αυτου υπαρχει και ενα ιστορικο παραξενο ιντερνετικο με την Vera Nikolaevna Putina η οποια ισχυριζεται οτι ειναι μητερα του πουτιν ..Δεν μπορεσα να εξακριβωσω δυστυχως ..αλλα περιμενω ..Σχεδον παντα σε βαθος χρονου λεπτομερειες πεφτουν στο δρομο μας ...Ωραια ιστορια ηταν παρολαυτα

      Διαγραφή
  2. Sinomosiologe κάτι σε ρώτησε ο Pananas,δώσε το σχόλιο που λέει στην αρχή Σεβας Μάρκετινγκ κλπ κλπ αν!θετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις