Έγκυος με ΜΕΙΚ ΑΠ αντί για ΑΙΜΑ....ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.....!!!

 

Ουκρανοί χρήστες εξέθεσαν πλάνα με εγκύους γυναίκες που εμφανίστηκαν στις 9 Μαρτίου σε μαιευτήριο στην Μαριούπολη. Σύμφωνα

με το δημοφιλές τηλεγραφικό κανάλι War on Fakes, αποδείχθηκε ότι ήταν στημένα.

Νωρίτερα, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι ρωσικά αεροσκάφη φέρεται να επιτέθηκαν σε μαιευτήριο στην Μαριούπολη, όπου παρέμεναν ακόμη γυναίκες, παιδιά και γιατροί. Την ίδια μέρα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky το χαρακτήρισε «θηριωδία», λέγοντας ότι γυναίκες και παιδιά φέρεται να έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια.

 


 Υπουργείο Εξωτερικών) Ντμίτρι Πολυάνσκι αντέδρασε επίσης σε αυτό, αποκαλώντας τις πληροφορίες για τα θύματα της επίθεσης “ψευδείς ειδήσεις” και δηλώνοντας ότι “το νοσοκομείο μετατράπηκε σε μια στρατιωτική εγκατάσταση από τους ναζί».


Ο Πολυάνσκι ανέφερε επίσης τα λόγια του μόνιμου εκπροσώπου της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια. Σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της συμμαχίας στις 7 Μαρτίου, ο Nebenzya είπε ότι «Ουκρανοί ναζί έδιωξαν το προσωπικό του μαιευτηρίου Νο. 1 στην πόλη της Μαριούπολης και προκάλεσαν πυροβολισμούς στην περιοχή του ιδρύματος, ενώ κατέστρεψαν ολοσχερώς έναν από τους παιδικούς σταθμούς της πόλης».


Με την σειρά τους, οι ίδιοι οι Ουκρανοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων, μελέτησαν τα πλάνα του μαιευτηρίου. Διαπίστωσαν ότι το κορίτσι από τα ταμπλόιντ, που είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου, ήταν η beauty blogger Marianna Podgurskaya. Η κοπέλα είναι όντως έγκυος, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί στο μαιευτήριο, λόγω της εκκένωσης του, λίγες μέρες νωρίτερα.



Η ιατρική εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα από ναζιστές του Αζόφ, ως οχυρωμένη εγκατάσταση. Χρήστες του διαδικτύου βομβάρδισαν τη Μαρίνα στο Instagram με σχόλια που την καταδίκαζαν για συμμετοχή σε προπαγάνδα.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μίλησε επίσης για πλαστά πλάνα και τον σκόπιμα πληροφοριακό θόρυβο των δυτικών μέσων ενημέρωσης, γύρω από το νοσοκομείο της Μαριούπολης σήμερα .

 

 

Την ίδια ώρα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το εσωτερικό του κτιρίου, δεν υπάρχουν άνθρωποι ή ίχνη αίματος – παρά μόνο θραύσματα γυαλιού και κατεστραμμένοι τοίχοι. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αν υπήρχαν όντως γυναίκες, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας διάσωσης και οι αυτόπτες μάρτυρες, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, θα έβγαζαν αμέσως φωτογραφία από το σημείο της έκτακτης ανάγκης στα τηλέφωνά τους, χωρίς να περιμένουν την εμφάνιση του φωτογράφου.

Ο φωτογράφος, επίσης δεν είναι τυχαίο άτομο. Ο Evgeny Maloletka εργαζόταν στο παρελθόν για το ουκρανικό κανάλι προπαγάνδας UNIAN, και τώρα συνεργάζεται με εκδόσεις που ηγούνται μιας αντιρωσικής εκστρατείας όπως οι Guardian, The Times, The NYT.

Το 2015, ο Maloletka ολοκλήρωσε ακόμη και μια πρακτική άσκηση στο διάσημο εργαστήριο Eddie Adams στη Νέα Υόρκη. Περιέργως, αυτός ο φωτογράφος μιλάει για τα «εγκλήματα πολέμου» της Ρωσίας από το 2014.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η ρωσική Πρεσβεία της Βρετανίας., απαντώντας σε σχόλιο χρήστη που έγραψε «Μα αυτή η γυναίκα είναι έγκυος!», απάντησε: «Πράγματι είναι. Και φοράει πολύ ρεαλιστικό μέηκ απ. Συνεχίζει να γράφει στο beauty μπλογκ της. Επιπλέον, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο μαιευτήριο, καθώς αυτό το έχουν καταλάβει ο νεοναζί Αζόφ, που είχαν πει σε όλο το προσωπικό, να φύγει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις