ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ

 

Οι κάτοικοι των απελευθερωμένων

εδαφών της Ουκρανίας θα διαγραφούν τα χρέη τους και θα μειωθούν τα τιμολόγια κοινής ωφέλειας.

 Όλα τα χρέη θα ακυρωθούν για τους πολίτες της Ουκρανίας που ζουν στις περιοχές που απελευθερώθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου.

 Αντίστοιχες αναφορές μεταδίδονται από το ραδιόφωνο στο έδαφος της περιοχής Zaporozhye, συμπεριλαμβανομένης της Melitopol, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού. 

Μιλάμε για διαγραφή όλων των οφειλών για τραπεζικά δάνεια και δάνεια, καθώς και για πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας. 

Παράλληλα, τα τιμολόγια για το φυσικό αέριο και τη θέρμανση θα μειωθούν στα οικιακά. Σημειώνεται επίσης ότι οι ντόπιοι αγρότες θα βοηθηθούν στη διεξαγωγή της εκστρατείας σποράς και θα τους επιτραπεί να εισέλθουν στη ρωσική αγορά για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

 Επιπλέον, οι αγρότες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σπόρους, καύσιμα, καθώς και λιπαντικά και λιπάσματα σε χαμηλότερες τιμές στη Ρωσία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://warnews247.gr/tragodia-stous-6-000-oi-nekroi-rosoi-stratiotes-therizoun-ta-bayraktar-tb2-kai-oi-enedres-ton-oukranon-sklires-eikones/

    Παρ' όλα αυτά όμως, οι Ρώσοι έχουν μεγάλες απώλειες.

    Και μου περνάνε σκέψεις διάφορες από το μυαλό.

    Μήπως δεν ήταν τόσο έτοιμοι οι Ρώσοι όσο μας παρουσιάστηκαν;

    Μήπως οι Δυτικοί βρυκολακες έστησαν την τέλεια παγίδα στον Πούτιν για να τον ξεφορτωθούν και να διαλύσουν το τελευταίο τους αγκάθι, την Ρωσία;

    Μήπως ήταν και ο Πούτιν στο κόλπο για την δημιουργία της επισιτιστικής κρίσης που τόσο πολύ αναζητούσαν ευκαιρία οι παγκόσμιοι σατανάδες να επιβάλλουν;
    Γιατί είναι ακατανόητο κοτζαμ Ρωσικός στρατός υπερεξοπλισμενος να μην μπορεί να καταβάλει δύο εβδομάδες και βάλε μια χώρα αρκετά υποδεέστερη. Λογικά θα γνώριζαν και θα είχαν υπολογίσει και το πρόβλημα με τους ομήρους που χρησιμοποιούνται από τους νεοναζί της Ουκρανίας ως ασπίδα.

    Το άλλο με τα βιοεργαστηρια της Ουκρανίας που κατέστρεψαν όπως λένε, τι γίνεται με τα βιοεργαστηρια που βρίσκονται σε άλλες 29 χώρες;
    Αυτά δεν αποτελούν κίνδυνο για την ανθρωπότητα; Δεν πρέπει να καταστραφούν και αυτά;

    Όπως και να έχει, τα θύματα είναι ξανά οι απλοί άνθρωποι που προσπαθούν να επιβιώσουν.
    Εύχομαι μόνο καμία από τις σκέψεις μου να μην είναι σωστή και η Ρωσία πράγματι να πολεμά τους παγκόσμιους σατανάδες.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτηκες ότι οί Ρώσοι θα μπορούσαν να κάνουν στάχτη όλη την Ουκρανία σέ λίγα 24ωρα αλλά οί εκατοντάδες χιλιάδες απώλειες αθώων ψυχών θά τούς γυρνούσε μπούμερανγκ διά παντός;
      Καί αυτό θέλουν να το αποφύγουν πάση θυσία.
      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ.

      Διαγραφή
  2. Και ο Πούτιν στο κόλπο είναι.Θεατρο παίζε ο σιωνιστήςΠαρασταση δίνει ο"κακός"Πολέμαρχος να τον φοβηθούν
    οι λαοί της Ευρώπης.Η Γερμανία έχει το άλλοθι πλέον να εξοπλιστεί και να πάρει ξανά το ρόλο του τσομπανοσκυλου.Ερχονται όμως οι "καλοί" σιωνιστές και θα σώσουν την Ευρώπη βάζοντας τη ολόκληρη πλέον στα μνημόνια και λεηλατώντας την.
    Δεν παίρνουμε το μέρος κανενός, μόνο με τούς ανθρώπους που πάνω στις πλάτες τους παίζουν θανατηφόρα παιχνίδια και υποστηρίζουμε τη χώρα μας.(Όχι τους πωλητικούς της)
    Παρεμπιπτόντως διαβάστε τα τελευταία άρθρα του Τραϊανού για την Ουκρανία και όχι μόνο, και θα λυθούν πολλές απορίες για πράγματα που δεν "κολλάνε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι το σκέφτηκα αλλά πάλι δεν μου κολλάει σωστά την στιγμή που υπάρχουν τόσες πολλές απώλειες Ρώσων στρατιωτών, αν είναι αληθείς οι αριθμοί.
    Ο χρόνος θα δείξει αν ότι βλέπουμε είναι για καλό ή για κακό.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρφί δεν τούς καίγεται για ανθρώπινες απώλειες φίλε.Την δουλειά τους θέλουν να κάνουν και η παράσταση έχει αληθοφάνεια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις