ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 08/03/22

 


Ο BYE_NTEN απαγορεύει την εισαγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία. Ακυρώνοντας την ενεργειακή πολιτική του προέδρου Τραμπ, το μόνο που θα καταφέρει είναι η εκτίναξη των τιμών στις ΗΠΑ. Βέβαια όλη την αποτυχία, μάλλον την ανικανότητα, θα θελήσουν να την χρεώσουν στη Ρωσία Ρωσία Ρωσία!
 
>H goldman Sachs όμως αναφέρει ότι η ευρωπαΐκή ένωση σύντομα θα ανακοινώσει την αλλαγή των ενεργειακών πλάνων της, στο οποίο η απανθρακοποίηση (πράσινη μετάβαση κι άλλα πράσινα άλογα) αναβάλλεται λόγω της ενεργειακής ασφάλειας που απαιτεί άνθρακα, περισσότερα πυρηνικά και φυσικό αέριο που συνολικά θα αυξήσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα! Όπως αναφέρω στο σχολείο μου στον Whiplash «το πράσινο αφήγημα πέθανε. Μεταξύ άλλων, οι ειδικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία αναφισβήτητα έδειξαν ότι η πράσινη συμφωνία που προωθούσαν ο Γκέιτς και το παγκόσμιο forum είναι μια απάτη και εξυπηρετεί κακές υποχθόνιες προθέσεις που δεν είναι ωφέλιμες για την ανθρωπότητα».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 zerohedge @zerohedge Green is dead Goldman: "The EU will soon announce its energy roadmap and has reportedly shifted its short-term focus from decarbonization to energy security, likely relying for now on more coal, more nuclear, and gas generation, and overall allowing for more carbon emissions" 4:37 PM Mar 2022 TweetDeck Green narative dies. Among other things, Russia's special operations in Ukraine showed undoubttedly that the "Green deal" pushed by Gates and W.E. forum is scam and serves evil purposes, not beneficial for humanity 365 91 20 LA 58 comments 29.7K"
 
 
> Ο Ζελένσκι κάνει σόου στην τηλεόραση. Σε ένα βιντεάκι που τράβηξε και δημοσιοποίησε σήμερα, προσπαθεί να μας αποδείξει ότι είναι στο Κίεβο. Βέβαια φαίνεται η σκηνοθεσία και το σόου που στήνουν σε βάρος του ουκρανικού λαού που υποφέρει. Αυτός ο «ήρωας» τραβάει βιντεάκια στα οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει διαίσθηση και πόνο για το τι συμβαίνει. 
 
 
>Σημαντικές διακοπές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες επικοινωνίας. Οι κυβερνοεπιθέσεις ενταθούν σε πρωτόγνωρα επίπεδα.
Δημοσίευμα του forbes αναφέρει ότι οι κινέζοι χάκερς πραγματοποιούν επιθέσεις στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της Ρωσο-ουκρανικής κρίσης.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from Game Theory News Radio Downdetector Spotify Spotify DISCORD Discord Downdetector Snapchat Wikipedia Twitter aws Amazon Web Services Chase Apple Store Apple Store ☆ Steam NETFLIX Netflix MUSIC Apple Music Destiny Facebook தன்கல்வ Gasbuddy TikTok T -Mobile T-Mobile WOW WOW CLOUDFLARE Cloudfiare YouTube Youtube Instagram Instagram InteractiveBrokers Interactive Brokers Home Gmail Favorites Home Holy shitttttt!!! 128 33 Favorites 13 5 9373"
 
>Για να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί παγκόσμια το βαθύ κράτος αρκεί να δει την αντίδραση στις δηλώσεις του Πακιστανού πρωθυπουργού ο οποίος ουσιαστικά ξεμπρόστιασε την δυτική αντιπροσωπεία λέγοντας ότι εμείς δεν είμαστε σκλάβοι σας για να κάνουμε ότι μας σπίτι. Την επόμενη μέρα η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτηση του και έκανε πρόταση μομφής…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
>O Ezra Cohen αναφέρει πως θα υπάρχουν προβλήματα στην αλυσίδα προμηθειών. Η ανακοίνωση κατασκευαστών αυτοκίνητων (Porche & Toyota) για παύση παραγωγή συγκεκριμένων μοντέλων λόγω προβλημάτων στην αλυσίδα προμηθειών δείχνει την σημασία των λεγομένων του Έζρα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Tα δυτικά μέσα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας Κιμ ετοιμάζει πυρηνικές βόμβες και βαλλιστικούς πυραύλους. Η αναφορά δεν είναι τυχαία. Βόρειος Κορέα θα έχει ρόλο στα γεγονότα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός και κείμενο
 
>Δημοσίευμα των Asia Times αναφέρει ότι η ρωσική ρουλέτα που παίζει ο Μπάιντεν μπορεί να σκοτώσει την κυριαρχία του δολαρίου… μήπως αυτό που συμβαίνει τώρα πραγματικά έχει αυτό το στόχο;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 ht:ses roulette ar-dominance/?mc cid =73cb38f55d&mc eid=00400db71d Asia Times Biden's Russian roulette may kill dollar dominance In the 1960s, French Finance Minister Valéry Giscard d'Estaing famously said that issuing the globe's undisputed reserve currency gave Washington "exorbitant privilege." In the last week... 1000 GOT py6лeй py6лeй 100 TblcR4a Py 53 9 2 coT -OT SF 8 comments 。12K8:08PM 12K 8:08PM"
 
>Η ιαπωνική κυβέρνηση επαναφέρει πάλι τις διεκδικήσεις της για τις Κουρίλες νήσους οι οποίες ανήκουν στην Ρωσία. Ευκαιρία βρήκε η Ιαπωνία βλέποντας τη Ρωσία απασχολημένη με την Ουκρανία. Πολύ σημαντική είδηση…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 http://www.ingetenargus.com.au/st island-dispute-with-ussia/cs=7579 The Singleton Argus Japan renews island dispute with Russia Japan's government has renewed its claims in territorial dispute with Russia over the Pacific archipelago of the... Munich Securi Conference 40 5 Cms c ms BN comments ο 6363 12:20PM"
 
>Η Κίνα αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν παγκόσμια 336 βιολογικά εργαστήρια σε 30 χώρες υπό τον έλεγχο τους, συμπεριλαμβανομένων 26 στην Ουκρανία και ζητά να δώσουν πλήρη στοιχεία για τις στρατιωτικές δραστηριότητες των βιολογικών εργαστηρίων. Το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και εφόσον οι κινέζοι πιέζουν μαζί με τους Ρώσους να δοθούν τα στοιχεία, οι αποκαλύψεις θα είναι μεγάλες! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>Στις 17 Μαρτίου 1973, η Ελισάβετ εγκαινίασε την νέα γέφυρα του Λονδίνου. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος; [Think Circle], [Full circle]
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>Κλείνω με την σημαντική είδηση ότι η Πολωνία συμφώνησε να στείλει όλα τα πολεμικά αεροσκάφη τύπου Mig-29 που διαθέτει στην αεροπορική βάση Rammstein, με αντάλλαγμα αεροσκαφών με αντίστοιχες δυνατότητες. Τα Mi-29 θα είναι στη διάθεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ!!!
 
 Τι θα τα κάνει ο BYE _NTEN τα αεροσκάφη;100% θα τα δώσει στους Ουκρανούς. Η Ρώσοι όμως είπαν ότι προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού εναντίον των Ρώσων θα θεωρηθεί ως πράξη πολέμου! 
 
Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα όπως καταλαβαίνετε. Στην εκπομπή του χθες το βράδυ ο Τάκερ Καρλσον προειδοποίησε ότι «είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία» λόγω των προκλητικών κινήσεων της ψευτοκυβέρνησης ΒΥΕ_ΝΤΕΝ, ξεμπροστιάζοντας το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ που ζητά πόλεμο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.09 Μαρτίου, 2022 06:33

    ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ.
    Η ΓΚΡΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ.
    Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις