Η ΕΕ διαπραγματεύεται την παράδοση στη Ρωσία, η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν είναι καταδικασμένη

 

 Η ΕΕ ή το ναζιστικό τέταρτο Ράιχ, γνωρίζει ότι

είναι χαμενη και προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια παράδοση στη Ρωσία, επιβεβαιώνουν πολλές πηγές. Αυτό σημαίνει ότι το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν στις ΗΠΑ θα πρέπει επίσης να παραδοθεί ή να πεθάνει, υπόσχονται οι πηγές. «Η Ουκρανία είναι το κεφάλι του φιδιού. Μόλις πέσει, δεν υπάρχει πλέον παγκοσμια αυτοκρατορία. Έχει τελειώσει», εξηγεί ένας Αυστραλός αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων.

Ο λόγος αυτής της ήττας είναι ότι το Πεντάγωνο και τα έθνη με τα πέντε μάτια (Αυστραλία, Καναδάς, Αγγλία, Νέα Ζηλανδία και ΗΠΑ) αρνούνται να πολεμήσουν τη Ρωσία για λογαριασμό της ναζιστικής ΕΕ.

Αυτό έκανε τον γαλλικό στρατό να κάνει μια απογραφή της ικανότητας του ΝΑΤΟ να πολεμήσει τη Ρωσία μείον τους Αγγλοσάξονες. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ΝΑΤΟ μπορούσε να αντέξει μόνο για πέντε ημέρες ενάντια σε μια ρωσική επίθεση πλήρους κλίμακας.

 https://www.voltairenet.org/article215757.html

 Είναι επίσης σαφές ότι αυτή η ρωσική κίνηση σχεδιάστηκε εδώ και πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε το 2021 ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές πολιτικές προσωπικότητες «μίλησαν για την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου χώρου από τη Λισαβόνα μέχρι τα Ουράλια. Πιστεύω, και το ανέφερα αυτό, γιατί τα Ουράλια; Στο Βλαδιβοστόκ».

 https://www.eurasiareview.com/27012021-vladimir-putin-at-davos-online-forum-transcript/

 «Ο Ρώσος πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι γνώριζε ότι ο πόλεμος θα ξεκινούσε στις 22 Φεβρουαρίου 2022. Ήξερε την ακριβή ημερομηνία πριν από μερικά χρόνια!» σημειώνει μια πηγή FSB.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον, το ρωσικό εθνόσημο δείχνει έναν ιππότη με λευκό καπέλο να ποδοπατάει ένα ερπετό. Είναι απλώς μια σύμπτωση ή αυτό σημαίνει ότι τα τρέχοντα γεγονότα σχεδιάστηκαν πριν από αιώνες;

 


Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει για τη Χαζαρική μαφία στην Ουκρανία.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι το καθεστώς του Κιέβου έχει χάσει σχεδόν εντελώς την ικανότητα να διαχειρίζεται τη διοίκηση των περιφερειών και των περιφερειών της χώρας.

 https://telanganatoday.com/us-preparing-to-create-ukrainian-zelensky-govt-in-exile-in-poland

 Η FSB και η CIA λένε και οι δύο ότι η Χαζαρική μαφία Ο πρόεδρος της Ουκρανίας μαριονέτας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει καταφύγει εδώ και καιρό στην Πολωνία. Του έχουν επίσης υποσχεθεί μια πλούσια σύνταξη στη Φλόριντα. Δείτε συνημμένες φωτογραφίες από τα περιουσιακά του στοιχεία στην Κόστα Ρίκα στην Dresner Bank (1,3 δισεκατομμύρια δολάρια) και το σπίτι του στο Μαϊάμι της Φλόριντα, αξίας 34 εκατομμυρίων δολαρίων.

 


 


 https://www.veteranstoday.com/2022/03/02/blockbuster-drag-queen-zelensky-found-a-billion-dollars-and-a-villa-in-miami/

 Όσο για τους Ναζί  στρατιώτες που χρησιμοποιούν πολίτες και ανθρώπινες ασπίδες στην Ουκρανία, ο Πούτιν δεν αναμένει να καταλήξει σε καμία συμφωνία με «μια συμμορία τοξικομανών και νεοναζί που είναι κρυμμένη στο Κίεβο».

 https://tass.com/russia/1411363

 Οι Ρώσοι λένε ότι τα ναζιστικά στρατεύματα στην Ουκρανία θα αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες και οι περισσότεροι θα σκοτωθούν αμέσως. Βασικά έχει τελειώσει το παιχνίδι.

Υπάρχει επίσης στρατιωτική δραστηριότητα εκτός Ουκρανίας. Για παράδειγμα, πηγές γαλλικών μυστικών υπηρεσιών λένε ότι το έθνος της Μολδαβίας που βρίσκεται μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρουμανίας «έχει πάψει να υπάρχει».

Σουηδικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι τόσο η Φινλανδία όσο και η Σουηδία παραδόθηκαν στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα και υποσχέθηκαν να παραμείνουν ουδέτερες και να μείνουν εκτός ΝΑΤΟ.

Η de facto παράδοση της υπόλοιπης Ευρώπης στη Ρωσία φαίνεται σε πολλά δημόσια σχόλια. Για παράδειγμα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σημείωσε σε ένα άρθρο γνώμης στους New York Times ότι «Αυτή δεν είναι μια σύγκρουση του ΝΑΤΟ και δεν θα γίνει… Η Ρωσία έχει μια συντριπτική δύναμη… Αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη θα έχει βαθιές επιπτώσεις παγκοσμίως».

Η συζήτηση για κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι επίσης σκέτη βλακεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ λέει ότι η χώρα του δεν θα μπορούσε χωρίς ρωσικό πετρέλαιο και προειδοποίησε ότι «μια έλλειψη εφοδιασμού θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή στη Γερμανία».

Για να καταλάβουμε τι σκέφτονται οι Ρώσοι, είναι καλό να ανατρέξουμε στο τι είπε ο προεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στους γκάνγκστερ του Νταβός το 2021. Προειδοποίησε ότι η παράβλεψη των «συστημικών κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων» ήταν μια «επικίνδυνη ψευδαίσθηση». Σημείωσε ότι «οι σύγχρονοι τεχνολογικοί γίγαντες ανταγωνίζονται εκ των πραγμάτων τα κράτη» και ότι «οι παγκόσμιες επιχειρηματικές προσπάθειες να αντικαταστήσουν τους νόμιμους δημοκρατικούς θεσμούς και ουσιαστικά να σφετεριστούν ή να περιορίσουν το φυσικό δικαίωμα των ανθρώπων να αποφασίζουν μόνοι τους», έπρεπε να σταματήσουν. Σε κάτι που ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου ενάντια στους εταιρικούς φασίστες της KM, κατέληξε στο συμπέρασμα: «Ο κόσμος δεν μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί μια οικονομία που θα ωφελήσει μόνο ένα εκατομμύριο ανθρώπους, πρέπει τώρα να προχωρήσουμε από τη δήλωση γεγονότων στη δράση».

Το ρωσικό FSB διαπραγματεύεται τώρα απευθείας με την Εταιρεία White Dragon για το πώς να αντικαταστήσει το μεταπολεμικό σύστημα του Bretton Woods με κάτι που λειτουργεί πραγματικά για τους ανθρώπους του πλανήτη.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις