ΠΟΥΤΙΝ....Το αδειο νοσοκομειο που χτυπηθηκε ηταν εγκατασταση αποθηκευσης βιο-οπλων....!!!

 

Οι ιστορίες ότι ο ρωσικός στρατός βομβαρδίζει αδιάκριτα ένα μαιευτήριο γεμάτο με πολίτες και έγκυες γυναίκες είναι

είτε υπερβολικές είτε εντελώς ανακριβείς, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντόναλντ Τραμπ το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή από το Mar-a-Lago που ήταν γνώστης αυτής της κλήσης είπε  ότι, σύμφωνα με τον Πούτιν, το μαιευτήριο και το παιδικό νοσοκομείο στη νότια Ουκρανία ήταν μια εγκατάσταση αποθήκευσης βιοόπλων που περιείχε ιους ευλογιάς και άλλα θανατηφόρα παθογόνα. Ο Πούτιν επέμεινε ότι ο Ζελένσκι γνώριζε για τις τοξίνες και είπε ότι είχε δώσει στον Ουκρανό πρόεδρο μια αυστηρή προειδοποιηση πριν από το χτύπημα: Εκκενώστε τους ανθρώπους σας, αλλά μην αγγίζετε τα όπλα, γιατί θα παρακολουθούμε.

«Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι ο Ζελένσκι έλαβε 24ωρη ειδοποίηση και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει εύκολα τον θάλαμο. Αλήθεια ή όχι, ο Πούτιν λέει ότι θα είχε εγγυηθεί την ασφαλή μετάβαση των ασθενών σε ένα κοντινό νοσοκομείο».

Ο Πούτιν είπε επίσης στον Τραμπ ότι λυπάται για τις απώλεες ζωής, αλλά είπε ότι ο Ζελένσκι ήταν υπεύθυνος επειδή έκρυψε όπλα μαζικής καταστροφής πίσω από ανθρώπινες ασπίδες. Επιπλέον, ο Πούτιν διέψευσε δήλωση του δημοτικού συμβουλίου της Μαριούπολης που ισχυριζόταν ότι οι ρωσικές βόμβες είχαν εξαλείψει όχι μόνο το νοσοκομείο αλλά και πολλά τετράγωνα της πόλης.

«Πέντε άνθρωποι πέθαναν, Πρόεδρε Τραμπ, και, ναι, αυτό είναι λυπηρό. Αλλά τα χτυπήματά μας ήταν χειρουργικά. Οι αναφορές τοποθετούσαν περισσότερα από 200 άτομα στο κτίριο. Αν ήθελα να σκοτώσω Ουκρανούς, τα δυτικά μμε θα ανέφεραν 200 νεκρούς, όχι πέντε ανθρώπους. Ο Ζελένσκι αρνήθηκε να απομακρυνουν αυτούς τους ανθρώπους και του το είπαμε. Είναι το κριμα στο λαιμο του, όχι στον δικό μου. Αυτος ο βρωμιαρης νοιάζεται για την προστασία αυτών που τον πληρώνουν, όχι τις ζωές των πολιτών», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Όταν ο Τραμπ ρώτησε εάν οι αναφορές για χρήση θερμοβαρικών όπλων ήταν σωστές, ο Πούτιν είπε: «Ναι, δεν είχα άλλη επιλογή. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οπλα που καίνε για να καταστρέψουν τα παθογόνα μικροβια. Οι συμβατικές βόμβες δεν το κάνουν αυτό, Πρόεδρε Τραμπ. Αλλά ήμουν προσεκτικός όσο μπορούσα».

Τα βιολογικά όπλα, πρόσθεσε ο Πούτιν, είχαν αποθηκευτεί επικίνδυνα και τυχαία σε τυπικούς καταψύκτες εμβολίων σε έναν όροφο κάτω από το μαιευτήριο. Κατά συνέπεια, ένα λάθος θα μπορούσε να έχει προκαλέσει εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Έμπολα, ευλογιά, πανούκλα— με εξαιρετικά μολυσματικά θανατηφόρα παθογόνα είναι τρομακτικά μεγάλη η ικανότητά τους να προκαλούν καταστροφές γι' αυτό τα παθογόνα BSL-4 συνήθως μελετώνται υπό έλεγχο και εντός των αυστηρά ελεγχόμενων ορίων ενός επιπέδου βιοασφάλειας 4. BSL4).

Ωστόσο, ο Πούτιν είπε ότι το νοσοκομείο που βομβαρδίστηκε δεν είχε καμία διασφάλιση, κανένα πρωτόκολλο ασφαλείας και ότι το αδειο νοσοκομείο ήταν μια οικολογική καταστροφή που περίμενε να συμβεί το κακο.

«Πιστέψτε με, κι εγω το ιδιο θα εκανα, αλλά ξέρετε ότι δεν μπορώ να το πω δημόσια. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη όταν γίνει γνωστό, αλλά αυτή τη στιγμή, Πρόεδρε Πούτιν, ο Sleepy Joe και το Lamestream News τρελαίνονται εντελώς λέγοντας ότι σκοτώνεις γυναίκες και παιδιά. Πιστέψτε με, πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μίλησα καταλαβαίνουν τι περνάτε. Αυτό που κάνετε είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί», είπε ο Τραμπ στον Πούτιν.

Ο Πούτιν έκλεισε το τηλεφωνο λέγοντας ότι θα μιλήσουν ξανά σύντομα κι οτι εργαζεται για περισσοτερα πραγματα που θ αναφερει σε επομενες κλησεις





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις