ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.....?

 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Μόσχα, η Ρωσική Ομοσπονδία έχει στα χέρια της εκατομμύρια καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι

όλα αυτά τα χρόνια καλούσαν την Ρωσία να παρέμβει, καταγγέλλοντας ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των Ουκρανών εναντίον τους. Σημειώνεται πως από το 2014 έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 14.000 ρωσόφωνοι, ωστόσο η Μόσχα έχει στα χέρια της ακόμα περισσότερο υλικό!

Πρόκειται, όπως λένε οι Ρώσοι για επίσημα αδιαμφησβήτητα στοιχεία, τα οποία θα δημοσιεύσουν, καθώς δικαιολογούν την ρωσική επέμβαση.

Δεν το κάνουν ακόμα, επειδή υπάρχει φόβος για την ασφάλεια των πολιτών που έκαναν τις καταγγελίες, καθώς ακόμα μαίνεται η ρωσική επιχείρηση στα πρώην ρωσικά εδάφη της Ανατολικής Ουκρανίας. Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος θα γίνει παγκόσμιος χαμός, καθώς η υποκρισία έχει βαρέσει κόκκινο όλες αυτές τις μέρες!!!

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος να διαπραγματευτεί με την Μόσχα για τα θέματα της Κριμαίας και του Ντονμπάς.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας λέει ότι διαπίστωσε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί τη χώρα του καθώς φοβάται την Ρωσική Ομοσπονδία.

«Επειδή δεν αφορά εμένα, είναι για τους ανθρώπους που με εξέλεξαν. Όσον αφορά στο ΝΑΤΟ, έχασα το ενδιαφέρον μου για αυτό το θέμα αφού συνειδητοποιήσαμε ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να δεχτεί την Ουκρανία. Η συμμαχία φοβάται τα αντιφατικά πράγματα και την αντιπαράθεση με τη Ρωσική Ομοσπονδία», πρόσθεσε.

Σημείωσε επίσης ότι η Ουκρανία δεν θέλει να είναι μια χώρα που «θα πέσει στα γόνατα και θα ικετεύει, και δεν πρόκειται να γίνουμε τέτοια χώρα, δεν θέλω να είμαι τέτοιος πρόεδρος».

«Μιλάω για εγγυήσεις ασφαλείας. Νομίζω ότι μπορούμε να συζητήσουμε και να βρούμε συμβιβασμό για τα σημεία για τα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη και τις μη αναγνωρισμένες δημοκρατίες, που δεν αναγνωρίζονται από κανέναν εκτός από τη Ρωσική Ομοσπονδία», είπε ο Ζελένσκι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια





  1. — Tι παραδέχεται η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ???????

    " Η Ουκρανία έχει εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας,τις οποίες,στην πραγματικότητα,τώρα ανησυχούμε αρκετά για τα ρωσικά στρατεύματα.Οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί να επιδιώκουν να αποκτήσουν τον έλεγχο.
    Επομένως,συνεργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς μπορούν να αποτρέψουν την πτώση οποιουδήποτε από αυτά τα ερευνητικά υλικά στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων αν πλησιάσουν».

    https://twitter.com/The_Real_Fly/status/1501306272674729984



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις