Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ......!!!

Η αρχή του τέλους
 
Οι ΗΠΑ έχουν απελπιστεί με την κατάσταση, στην Ουκρανία.
Κανένα από τα σενάρια των εκβιασμών και απειλών, σύσσωμης της Δύσης, προς την Ρωσία, δεν επιτυγχάνεται.
 
Ο αστραπιαίος οικονομικός πόλεμος, οι αποστολές πολεμικού υλικού, η τρομοκρατία της συσσώρευσης δυνάμεων, μαχητικών αεροσκαφών, πολεμικών πλοίων και τεχνολογικών δυνατοτήτων, στα σύνορα της Ουκρανίας, δεν σταματά την σύρραξη.
 
Τελευταίο θανατηφόρο χαρτί, που εξετάζει η Ουάσιγκτον, σύμφωνα με την "Washington Post", είναι η αλλαγή της ηγεσίας της Ουκρανίας με νέους αχυρανθρώπους και η μετέπειτα Αφγανοποίηση του πολέμου.
 
Ο Ζελένσκι δεν τους εξυπηρετεί, καθώς γνωρίζει πολλά και εκβιάζει Δυτικές ηγεσίες. Τους κοστίζει, επίσης, πολλά, χωρίς να καταφέρνει τίποτα. Το καθεστώς οδηγείται, είτε στην συνθηκολόγηση, είτε στον διαμελισμό της χώρας, είτε σε φυγή.
 
Ο ίδιος ο Ζελένσκι θεωρεί ότι με μια περιουσία 1,2 δις δολαρίων, κατατεθημένα, στην Dresdner Bank, στην Κόστα Ρίκα και μια βίλλα στο Μαϊάμι 34 εκατομμυρίων, θ΄απαλλαγεί από εγκλήματα, από ευθύνες πολέμου και κατάρρευσης της χώρας του, κάπου μακριά. 
 
Και αναμένεται να δούμε, αν η ξένη χρηματοδότηση θα συνεχιστεί. Μόλις 3 ημέρες πριν, η κυβέρνηση του ψήφισε αίτημα, για χορήγηση δανείου, ύψους 92,1 εκατομμυρίων δολ., από την Διεθνή Τράπεζα, για "επείγουσα αντιμετώπιση του κορονοϊου και εμβολιασμού στην Ουκρανία". Μάλιστα! Εν καιρώ πολέμου, θα εμβολιαστούν οι Ουκρανοί! Ζητάει ακόμα 80 εκατομμύρια γκριβνέες, για αγορά τεστ!!!
 
Και όλα αυτά, όταν ο βασικός μισθός του Ουκρανού είναι 200 δολ.
Ωστόσο, τα μελλοντικά σχέδια του "ήρωα" Ζελένσκι, γίνονται, χωρίς τον ξενοδόχο. Οι ΗΠΑ, είτε θα τον δολοφονήσουν, είτε θα τον "δώσουν" στον Πούτιν, είτε θα εγκαταστήσουν άλλον στην ηγεσία. Το ξέρει και γι΄αυτό σκοτώνει δικά του υψηλόβαθμα στελέχη της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ως "πράκτορες του εχθρού".
 
Μια νέα κυβέρνηση θα πάρει την εντολή εφαρμογής ενός "πολέμου πόλεων", για την εξάντληση της Ρωσικής πολεμικής μηχανής, αλλά και την εγκατάσταση ενός απίστευτου χάους με ανυπολόγιστα θύματα, όπως έγινε στο Αφγανιστάν και στην Συρία. Γι΄αυτό το ΝΑΤΟ συνεχίζει να αποστέλλει πολεμικό υλικό στο καθεστώς, που έχει χάσει ήδη, τον έλεγχο του στρατού του. Θέλει πόλεμο! Επιβάλλει πόλεμο! Τρέφεται απ΄τον πόλεμο!
 
Και καμία προπαγανδιστική μηχανή δεν μπορεί να κρύψει την εμπλοκή του στην συνεχιζόμενη αιματοχυσία, για την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ.ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΦΤΑ,ΕΜ ΠΩΣ; ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301 ΝΑ ΠΑΝΕ! ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Μαρτίου, 2022 22:44

    ΠΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛ.ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ.
    ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ !!!!!!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡ Α ΛΑΓΚΟ;;;;
    ΚΑΛΑ ΛΕΩ .ΒΑΛΤΕ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις