Οι υπηρεσιες ασφαλειας του Πουτιν συνελαβαν Αμερικανους μισθοφορους στην Ουκρανια

 

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ρώσος πρόεδρος

και ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ μοιράστηκαν ακόμη ένα τηλεφώνημα στο οποίο ο Πούτιν εξέφρασε την απογοήτευσή του που Αμερικανοί «μισθοφόροι» στην Ουκρανία πολεμούν για λογαριασμό του Volodymyr Zelenskyy και, μέσω αντιπροσώπου, των βιοτρομοκρατών, των διακινητών παιδιών και των παιδεραστών  είπε μια πηγή Mar-a-Lago που γνωρίζει τη συνομιλία Τραμπ και Πούτιν.

Ο Πούτιν μοιράστηκε με τον Τραμπ μια εκτίμηση πληροφοριών της 5ης Μαρτίου, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των αμερικανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία είναι περίπου 575. Δεν είπε πώς ακριβώς έφτασε η FSB σε αυτο το νουμερο, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, αλλά ισχυρίστηκε ότι είχε αδιάσειστα στοιχεία ότι διαπράτταν θηριωδίες.


Όταν ο Τραμπ ζήτησε από τον Πούτιν να εξηγήσει τουλάχιστον κάποια στοιχεία, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι τέσσερις άνδρες, προφανώς Αμερικανοί, σκοτώθηκαν στη μάχη ενώ προσπαθούσαν να εμποδίσουν Ρώσους στρατιώτες να απομονώσουν και να "απαγαγουν" έναν Ισραηλινό μηχανικό βιοόπλων που είχε κρυφτεί σε ένα αρχοντικό στο Κίεβο.

«Σύμφωνα με τον Πούτιν, και μεταφέρω μόνο όσα είπε στον Τραμπ, χωρίς να επιβεβαιώσω την ακρίβεια των δηλώσεών του, οι άντρες του μπήκαν στο κτίριο και ανέβαιναν τις σκάλες προς το διαμέρισμα του άντρα αυτου όταν έπεσαν σ ενέδρα από πίσω. Τρεις Ρώσοι έπεσαν σχεδόν αμέσως, και οι υπόλοιποι καλυφθηκαν και ανταπέδωσαν τα πυρά. Συνολικά, έξι Ρώσοι και τέσσερις Αμερικανοί πέθαναν και ο στόχος δραπετευσε», είπε η πηγή μας.

«Πρόεδρε Τραμπ, καταλαβαίνω ότι αυτοί οι άνδρες εξαπατήθηκαν από τον Τζόζεφ Μπάιντεν για να υπερασπιστούν τον εγκληματία Ζελένσκι. Δεν θέλω να βλάψω τους Αμερικανούς, αλλά δεν μπορούν να τρέχουν ​​ή να παρεμβαίνουν στην ευαίσθητη λειτουργία μας. Ξέρω ότι ο στρατός σας σας σέβεται και μιλάτε για αυτούς, άρα ίσως εσείς—», φέρεται να ξεκίνησε ο Πούτιν.

«Πρόεδρε Πούτιν, αν είναι πρώην στρατιωτικοι  έχεις δίκιο, δεν ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει εκεί. Τους είπαν ότι είσαι δύναμη εισβολής. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτούς. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα, το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε», είπε ο Τραμπ.

Στη συνέχεια, ο Πούτιν έριξε άλλη μια βόμβα, λέγοντας ότι ο στρατός του είχε αιχμαλωτίσει δύο Αμερικανούς μισθοφόρους που συνεβαλαν στην τοποθέτηση εκρηκτικών στα μπροστινά και πίσω οχήματα μιας «ειρηνευτικής» νηοπομπής που είχε επιφορτιστεί να μεταφέρει τρόφιμα, νερό και ιατρικές προμήθειες τόσο στα ρωσικά στρατεύματα όσο και στους εκτοπισμένους Ουκρανους αμαχους. Όταν ανακρίθηκαν, οι μισθοφόροι, που δεν είχαν στοιχεία ταυτότητας, αρνήθηκαν να ταυτοποιηθούν ή να δηλώσουν στοιχεια, αλλά είπαν ότι ήταν «μαχητές της ελευθερίας» και «πατριώτες».

«Αυτούς τους άνδρες, μπορώ να τους εκτελέσω. είναι σαμποτέρ», είπε ο Πούτιν.

«Πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι Αμερικανοί;» ρώτησε ο Τραμπ.

«Πρόεδρε Τραμπ, ξέρουμε ότι είναι. Οι Ευρωπαίοι δεν μιλούν με αμερικανικές νότιες προφορές», είπε ο Πούτιν.

«Αν είναι αλήθεια, Πρόεδρε Πούτιν, δεν είναι μαχητές της ελευθερίας. Δεν είναι πατριώτες. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτούς, και αν μπορούσα, θα το έκανα σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν μπορώ να εμποδίσω τους πρώην στρατιωτικούς να κάνουν ό,τι κάνουν, ακόμα κι αν είναι πολύ λάθος. Μπορώ να σας πω το εξής: Το ενεργό μας καθήκον δεν θα θα ερθει σε συγκρουση με το δικο σας. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για αυτό το θέμα», απάντησε ο Τραμπ. «Δεν μπορώ να μιλήσω για όλο το ΝΑΤΟ, αλλά είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι δεν θα πολεμήσουν αν δεν το κάνουν πρωτα οι Αμερικανοί».

Κλείνοντας, ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Τραμπ για τον χρόνο του και είπε ότι ελπίζει σε ένα γρήγορο τέλος της σύγκρουσης, αλλά έβαλε το βάρος στον Ζελένσκι να κάνει την ειρήνη πραγματικότητα. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις