ΠΙΘΑΝΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Ένα ιδιωτικό τζετ που μετέφερε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ από τη Νέα Ορλεάνη στο

σπίτι του στο Μαρ-α-Λάγκο χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση αφού ένας από τους τρεις κινητήρες του σταματησε κατά την πτήση. Το τζετ, ένα Dassault Falcon 900, δόθηκε στον Τραμπ από έναν φιλο "δωρητή" για το βράδυ για να ταξιδέψει πίσω από την εδρα της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής στη Νέα Ορλεάνη στο σπίτι του στη Φλόριντα. Αν και ήταν ικανοί να πετάξουν ακομα και  με έναν κινητήρα, οι πιλότοι, τους οποίους ο Τραμπ είχε ελέγξει και είχαν συνολικά 19.000 ώρες πτήσης, επέλεξαν να επιστρέψουν στη Λουιζιάνα αντί να προχωρήσουν στο Παλμ Μπιτς.

Πηγή του Mar-a-Lago είπε ότι το τζετ υποβλήθηκε σε πλήρη επιθεώρηση πριν αναχωρήσει από το Palm Beach και πριν φύγει από τη Λουιζιάνα.

«Λόγω της ιδιοτητας του Ντόναλντ Τραμπ, οι επιθεωρήσεις ασφαλείας σε οποιοδήποτε όχημα με το οποίο ταξιδεύει—αυτοκίνητο, αεροπλάνο, σκάφος κ.λπ.— ελέγχονται αυστηρά και οι κινητήρες είχαν μόλις 500 ώρες πτήσης από το τελευταίο σέρβις», είπε η πηγή μας.

Τα περισσότερα τζετ, συμπεριλαμβανομένου του Falcon 900, αξιολογούνται για 3.000 έως 3.500 ώρες πτήσης μεταξύ των επιθεωρήσεων των σταθμών ελεγχων.

Αν και το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και ο Πρόεδρος Τραμπ δεν τραυματίστηκε, η ομάδα ασφαλείας Mar-a-Lago δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σαμποταζ.

«Εξαιτίας αυτού που είναι, η ζωή του Τραμπ βρίσκεται πάντα σε κίνδυνο. Το Deep State τον τρομάζει. Προσπάθησαν να τον σκοτώσουν αρκετές φορές στο παρελθόν, και συνεχιζουν να προσπαθουν», είπε η πηγή μας.

Είπε ότι ο Τραμπ υποψιαστηκε δολιοφθορά μόλις ο κινητήρας χάλασε.

«Ήταν ήρεμος φυσικά, γιατί αυτός είναι. Άφησε τους πιλότους να κάνουν τη δουλειά τους, να βάλουν το αεροπλάνο στο έδαφος. Αλλά όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο Τραμπ ρώτησε τις απόψεις των πιλότων για το τι πήγε στραβά. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε μαύρος καπνός που να συνάδει με την πυρκαγιά του κινητήρα… απλώς σταμάτησε, ανεξήγητα, του είπε ο πιλότος».

Ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, έχει ξεκινήσει ιδιωτική έρευνα για το ατύχημα και θα κανουν το αεροπλανο φυλλο και φτερο για να διαπιστωθεί γιατί αυτός και άλλοι επιβαίνοντες ειχαν αυτο το ατυχημα πανω απο τον κολπο του Μεξικο

«Αυτό θα γίνει σε μια από τις ιδιωτικές εταιριες ελεγχου του Τραμπ. Δεν εμπιστεύεται την FAA, το NTSB—είναι Deep State», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

Θα επανελθουμε με περισσοτερες λεπτομεριες.....

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις