Brexit και Rusexit. Το τρίτο χτύπημα εξόδου, θα είναι και το θανατηφόρο στην Ευρωγερμανική ένωση

 

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω τις τελευταίες δηλώσεις της Ζαχάροβα, ακόμα και

αν αυτό, μου κλέψει χρόνο από τις διεθνείς μου υποχρεώσεις και συσκέψεις, αλλά πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να πούμε κάποια πράγματα, που υπό άλλες συνθήκες, δε θα τα λέγαμε.

Οι Βρετανοί, έφυγαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι με το γερμανικό διευθυντήριο.

Θυμάστε πώς τρομοκρατούσαν τον ελληνικό λαό τα κανάλια για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ένωση; Θα πεινάσουν οι Βρετανοί, έλεγαν οι «δημοσιογράφοι». Δε θα έχουν φάρμακα και καύσιμα, διατυμπάνιζαν τα καρακόλια της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη και οι Βρετανοί, συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους, εκτός του γερμανικού μαντριού, χωρίς κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητά τους και στην λειτουργία της κυβέρνησης.

Παρόμοιο προπαγανδιστικό μοτίβο παρατηρούμε και σήμερα με την Ρωσία από τα δυτικά και εγχώρια ΜΜΕ. Θα πεινάσουν, θα καταστραφούν, θα διαλυθούν, θα πάνε σε εμφύλιο και κάτι τέτοιες ανοησίες, ακούγονται ξανά από τα ίδια αναξιόπιστα ΜΜΕ.

Η Ρωσία, βγήκε συνειδητά, όπως η Βρετανία, από τα νύχια του γερμανικού ευρωσυστήματος και η πολεμική της περιπέτεια στην Ουκρανία, είναι ανάλογη, πολιτικά, με το βρετανικό Brexit. Επειδή είμαι αρκετά εξοικειωμένος με τις δυνάμεις που πυροδότησαν τη βρετανική φυγή, μπορώ να σας πω, ότι οι ίδιες αυτές δυνάμεις, δεν έμειναν αμέτοχες στην έξοδο της Ρωσίας από το παγκόσμιο σύστημα.

Η κυρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου εξωτερικών, αφού χαρακτήρισε εγκληματική την κυβέρνηση Μητσοτάκη (προσέξτε την λέξη εγκληματική που χρησιμοποίησε), είπε τα εξής στη δήλωσή της:

«Ουσιαστικά, για χάρη των ασαφών και αμφίβολων στόχων, η ηγεσία της Ελλάδας, είναι έτοιμη να μηδενίσει την ίδια την κοινή μας ιστορική κληρονομιά, που μόλις χθες, η ίδια χαρακτήριζε ως φυσικό της πλεονέκτημα στη συνεργασία με τη Ρωσία.

Ο χρόνος, θα τα βάλει όλα στη θέση τους, θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος – την κρίσιμη στιγμή – έδειξε έλλειψη διορατικότητας, έκανε λάθος επιλογή. Πιστεύουμε, ότι οι αιώνιοι δεσμοί που συνδέουν τους λαούς της Ρωσίας και της Ελλάδας, θα αντέξουν και σ’ αυτές τις δοκιμασίες».

Εάν λοιπόν, την αποκωδικοποιώ καλά τη Ζαχάροβα, λέει ότι θα υπάρξει συνέχεια από εδώ και πέρα στις εχθροπραξίες με το Βερολίνο και η μπάλα, θα πάρει και το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο, ότι τα στρατεύματα συγκεντρώνονται για την τελική μάχη. Είχα προειδοποιήσει ότι ο Τραμπ, δε χρησιμοποίησε στην συγκέντρωσή του, την ομιλία του στρατηγού Πάτον, έτσι για πλάκα…

Δε θέλω να επεκταθώ άλλο. Έρχονται αμερικανικές εκλογές, όπου Γερουσία και Κογκρέσο, θα περάσουν στα χέρια των Ρεπουμπλικανών. Έχουμε μία παραπαίουσα κυβέρνηση στον Λευκο Οίκο, την μαζική ανάδειξη των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν με τους εμβολιασμούς και τη διαχείρηση του Covid, τον ξεσηκωμό του αμερικανικού λαού απέναντι στην ακρίβεια και τις πολιτικές της άκρας αριστεράς, την Ουάσινγκτον οχυρωμένη με στρατό και οδοφράγματα και την έξοδο της Ρωσίας από το συνεταιριστικό συμβόλαιο, που είχε υπογράψει με τους Ευρωατλαντιστές.

Το Brexit, που ήταν αναίμακτο, ήταν το πρελούδιο για να ανέλθει ο Τραμπ στην εξουσία. Το Rusexit, περιέχει μέσα του το αίμα Ρώσων και Ουκρανών στρατιωτών. Το αίμα, ξεπληρώνεται με αίμα και όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος νομίζει στην Ελλάδα, ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη, δε θα τον αγγίξουν σε προσωπικό επίπεδο στο στο τέλος, κάνει φρικτό λάθος…

Η Ζαχάροβα, μίλησε για εγκληματίες και έχω την αίσθηση, ότι αυτοί που συνέγραψαν τη δήλωσή της, δεν ήταν μόνο Ρώσοι…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις