ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09/03/22

 


Ο ΒΥΕ_ΝΤΕΝ ανακοίνωσε χθες την παύση εισαγωγών πετρελαίου από την Ρωσία. Τα παπαγαλάκια του CNN αμέσως έκαναν δημοσκόπηση στην οποία ο κόσμος δέχεται να πληρώσει 3 και 4 φορές επάνω τα καύσιμα, αρκεί να τιμωρηθεί Ρωσία!! Η δημοσκόπηση μάλλον έγινε στην ουκρανική πρεσβεία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Greg Price @greg_price11 CNN reporter: "People we've spoken to over the last couple weeks are okay with paying higher gas prices if it means holding Russia accountable" Ridgefield, NJ 11:09 AM ET 8 42 5.19 BREAKING NEWS SOON: PRESIDENT BIDEN TO ANNOUNCE BAN ON RUSSIAN OIL IMPORTS CNN 5.08 0:18 287 3K views THY CHIL CHILDREN, PUTTING STA AT THIS HOUR VACCINA TIONS FOR HE 6:25 PM Mar 8, 2022 Twitter Web App"
 
> Οι κυρώσεις και το χθεσινό εμπάρκο πετρελαίου των ΗΠΑ στη Ρωσία έχει δημιουργήσει ένα ντόμινο ανατιμήσεων σε όλο τον κόσμο. Τα προβλήματα της αμερικανικής οικονομίας ήταν πάρα πολύ μεγάλα με την πολιτική του Μπάιντεν και αναμένεται να επιδεινωθούν σε πολύ επικίνδυνο βαθμό το επόμενο διάστημα. Στην Ευρώπη ο καγκελάριος της Γερμανίας, ακόμα και ο Μπόρις, παραδέχτηκαν πως δεν είναι δυνατόν να αναπληρωθεί η εισαγωγή φυσικού αερίου και πετρελαίου από την Ρωσία!! Τα ευχολόγια, τα πολιτικά παιχνίδια και το θέατρο που παίξανε για να δείξουν την πυγμή απέναντι στη Ρωσία κατέρρευσαν αντικρίζοντας την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα για αυτούς λοιπόν είναι θλιβερή. Η Ρωσία είναι μία παγκόσμια υπερδύναμη, όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά κυρίαρχη δύναμη ως παραγωγός και εξαγωγέας των πρώτων υλών για να κινηθεί και να τραφεί ο πλανήτης. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
 
Στην αρχή έλεγαν, ακόμα και τα σαΐνια εδώ στην Ελλάδα, ότι με φορτία υγροποιημένου φυσικού αερίου θα λύσουν το πρόβλημα παροχής από τη Ρωσία. H telegraph όμως έρχεται να τους προσγειώσει απότομα. Για να καταφέρει η Ευρώπη να αντικαταστήσει πλήρως τις ποσότητες φυσικού αερίου από την Ρωσία θα χρειαζόταν [[1250 νέα πλοία]] μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου!! Όνειρα θερινής νυκτός δηλαδή. Επίσης ακόμα κι αν υπήρχαν αυτά τα πλοία οι ποσότητες φυσικού αερίου δεν θα μπορούσαν να αντληθούν για να αναπληρωθούν. Περίπου πριν από 20 μέρες είχα αναφέρει την δήλωση αξιωματούχου από το Κατάρ που έλεγε ότι είναι τεχνικά αδύνατον να βρεθούν αυτές οι ποσότητες που παρέχει η Ρωσία στην Ευρώπη!
 
>Η Wall street journal αναφέρει πως οι ηγέτες της Σαουδικής Αραβίας και των Αραβικών εμιράτων αγνοούν τα τηλεφωνήματα του ΒΥΕ_ΝΤΕΝ. Δεν ασχολούνται μαζί του!! 
 
Η Credit Suisse αναφέρουν ότι είμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας νεας νομισματικής τάξης του κόσμου. Οι κινέζοι χθες προειδοποίησα ότι ο Μπάιντεν παίζει ρωσική ρουλέτα να με το αμερικανικό δολλάριο. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 ght1111 Gold Telegraph @GoldTelegraph_ CREDIT SUISSE STRATEGIST SAYS WE'RE WITNESSING BIRTH OF A NEW WORLD MONETARY ORDER He is right...I told you the financial system was changing last week. 11:01 PM Mar 8, 2022 Twitter Web App 198 40 20 11 9 39.1K 10:11 AM" από το Twitter
 
>Από την γραμματέα του υπουργείου αμύνηςτων ΗΠΑ μαθαίνουμε ότι η Ελλάδα έστειλε στην Πολωνία εκτός από 12 επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι και ελικόπτερα τύπου Black hawk!! Φυσικά αυτές τις πληροφορίες τις κρύβουν τα «αντικειμενικά» κανάλια μας. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "SecArmy @SecArmy @1stAirCavBDE's Task Force Palehorse is now in Poland to support our @NATO allies and partners. The brigade moved AH-64 #Apaches and UH-60 #Blackhawks from Greece to Poland as part of its strong commitment to @NATO. #GoArmy #StrongerTogether #WeAreNATO AIRCAV 2:56 AM Mar 8, 2022 Twitter Web App"
 
>Η υφυπουργός Νιούλαντ, αυτή η κυρία που μεγαλούργησε στην Ευρώπη επί Ομπάμα, παραδέχτηκε ενώπιον της Γερουσίας ότι οι ουκρανοί έχουν βιολογικά εργαστήρια και η Αμερική τους προέτρεψε να τα καταστρέψουν για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων, γιατί διαφορετικά οι τελευταίοι θα τα ελευθέρωναν στην ατμόσφαιρα!! Τέτοια προπαγάνδα ούτε ο Κιμ στη Βόρεια Κορέα δεν κάνει!! Το θέμα είναι ότι εκτέθηκαν, Η παρέμβαση της Κίνας ώστε να δοθούν εξηγήσεις από τις ΗΠΑ για τα βιολογικά εργαστήρια είχε σαν αποτέλεσμα για ακόμα μία φορά οι συνωμοσιολόγοι να δικαιωθούν! Οι αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο θέμα μόλις έχουν ξεκινήσει και σίγουρα θα είναι να δουν γιατί πρέπει να μάθει ο κόσμος παγκόσμια τι συνέβαινε εκεί πέρα στην Ουκρανία. Τι πραγματικά συνέβαινε στην Ουκρανία.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "NaqNab @NaqNab Nuland first accepted that these Biological labs belong to America and now saying that it's Russia who will attack with biological 'In case of any biological or chemical attack inside of Ukraine...100% It would be the Russians that would be behind it' MR RUBIO 0:14 0:1443.7Kviews 43. views From @RT_com 6:06 AM Mar 9, 2022 Twitter for Android" από το Twitter
 
> Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Μόσχα λέει τους αμερικανούς πολίτες να φύγουν από τη Ρωσία άμεσα, αλλιώς να σκεφτούν ένα σχέδιο ώστε να το κάνουν μόνοι τους χωρίς τη βοήθεια της πρεσβείας.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
>Mηνύματα έκτακτης μετάδοσης (EBS) εμφανίστηκαν στις οθόνες στο Τέξας και Οκλαχόμα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, οθόνη και κείμενο που λέει "Samantha Morlote orall of Oklahoma beginning at 11:14 am and ending at 12:14 pm KWT EMERGENCY ALERT THILY TEST foir tlhe followin FROM A FOLLOWER "2 Different looking EBS in Oklahoma within 2 hours" 48.9K 7:42AM"
 
>Οι κυβερνοεπιθέσεις θα ενταθούν και φυσικά αυτός που θα κατηγορηθεί είναι η Ρωσία. Για όλα φταίει η Ρωσία. Μέχρι και τον Πρόεδρο Τραπ είχε κατηγορήσει το συγκρότημα Κλίντον για μυστικές επαφές Ρωσίας-Τραμπ. Ο στρατηγός Mclnerney μάλιστα προτρέπει τον κόσμο να βγάλει τα χρήματα του από τις τράπεζες, πριν ισχυριστούν (το βαθύ κράτος) ότι τα έκλεψε η Ρωσία με κυβερνοεπιθέσεις. Μιας και Η έλλειψη ρευστού στο βαθύ κράτος είναι γεγονός, ένας τρόπος να γεμίσουν τα ταμεία τους θα μπορούσε να είναι αυτός! Το πιο βασικό ζήτημα όμως είναι να κατηγορηθεί Ρωσία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Οι μυστικές υπηρεσίες της Αυστραλίας αναφέρουν ότι τώρα που είναι όλα τα μάτια στραμμένα στην Ουκρανία, η Κίνα εχει τα μάτια της στραμμένα στον Ινδό-ειρηνικό ωκεανό. Πράγματι, η συγκεκριμένη περίοδος είναι από τις πιο κατάλληλες για την Κίνα να κάνει επέμβαση στην Ταϊβάν. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "South China Morning Post @SCMPNews As Russia attacks Ukraine, China eyes the Indo- Pacific: Australian intelligence South hina Morning Post scmp.com As Russia attacks Ukraine, China eyes Indo-Pacific: Australian intelligence Australia's intelligence agency fears the Russian invasion of Ukraine may spread into a regional or global conflict, with China planning to dominate the Indo-... 9:52 AM Mar 9, 2022 Echobox"
 
Το κινέζικο υπουργείο εξωτερικών ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ με την καθοδήγηση των ΗΠΑ δημιούργησε την ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και τους οδήγησε στο σημείο ρήξης. Τέλος ανέφερε ότι η Κίνα και η Ρωσία διατηρούν την συνεργασία στον ενεργειακό και τον εμπορικό τομέα. Λέτε να επιβάλουν κυρώσεις και στην Κίνα ο συμμαχικός άξονας του ΝΑΤΟ;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "EndGameWW3 @EndGameWW3 Update: Chinese Foreign Ministry: US-led ΝΑΤΟ moves have pushed tensions between Russia and Ukraine to the breaking point. 9:35 AM. Mar 9, 2022 Twitter for iPhone"
 
>Στο Καζακστάν και στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ σήμερα το πρωί έγινε μια συγκέντρωση συμπαράστασης στον πρόεδρο Πούτιν και τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία σχηματίστηκαν τα γράμματα Ζ και Λ. Όμως ο τρόπος που έγινε η τοποθέτηση δείχνει το Λ σε σχέση με το Ζ σαν μία αιχμή του δόρατος, όπου Ζ η Ζάιον(Σιών).
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight111 QuantumL poro3иH @Rogozin 2:10 PM Mar 9, 2022 Twitter for Android Actions are being held this morning in the city and at the Baikonur Cosmodrome in support of Russian President Vladimir Putin and the Russian Ar med Forces. Z+^ as formed in Baikonur make a lot of sense!! Z+> (tip of the spear?) 312 99 93 comments 31.2K"
 
> Ο Πρόεδρος Τραμπ με δύο Ποστ υπενθυμίζει ξανά: «όποιος νομίζει ότι ιστορία μου έχει τελειώσει κάνει πικρό λάθος». «Ποτέ μην ποντάρετε εναντίον του Προέδρου (Τραμπ)».
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "il Donaldo Trumpo GOD FESTRUST TRUST ANYONE WHO THINKS MY STORY ANYWHERE NEAR OVER IS SADLY MISTAKEN. 69.4K ilDonaldoTr. 1:09AM il Donaldo Trumpo NEVER BET AGAINST IL PRESIDENTO!!! 66.1K DonaldoTr..., 66."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Να σε καλά φίλε για όλο το πακέτο αναρτήσεων που μας δίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🆘🆘🆘🆘🆘ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!ΝΟΜΙΚΑ ΚΛΠ ΟΧΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΖΑΡΟΣΑΧΛΑΜΑΡΑ

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις