Πούτιν: Ο Ζελένσκι προσπάθησε να δημιουργησει τεραστια προβληματα εμπλεκοντας ενα πυρηνικό εργοστάσιο

 

Σε άλλη μια συνομιλία με

τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ την Πέμπτη, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντέκρουσε ξανά τους ισχυρισμούς των δυτικών μέσων ενημέρωσης ότι ο στρατός του διέπραττε εγκλήματα πολέμου κατά του λαού της Ουκρανίας. Διέψευσε μια αναφορά των New York Times ότι 9.000 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη μάχη, λέγοντας αντ' αυτού ο αριθμός ήταν σε «μερικες εκατοντάδες» και απέρριψε απολύτως τις ιστορίες για μαζική αυτομόληση ρωσικών διμοιριών ή καταπάτηση των διοικητών τους.

«Ο Ζελένσκι και η Δύση κάνουν αυτή την προπαγάνδα και ελπίζουν να φτάσει στα ρωσικά στρατεύματα για να σπάσει το ηθικό. Αλλά είναι ψέματα, όλα αυτά, και οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας είναι ακόμα ισχυρές για να καταπολεμήσουν τη διαφθορά που εξαπλώνεται σε όλη την Ουκρανία», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Η διαφθορά για την οποία μίλησε, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, επικεντρώνεται στους ισχυρισμούς ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δυτική Ευρώπη είχαν κατασκευάσει εργαστήρια βιοόπλων και ερευνητικά κέντρα τοξικών χημικών σε ουκρανικό έδαφος για να αποφύγουν τη δικαστική εποπτεία και τον δημόσιο έλεγχο που θα είχαν αντιμετωπίσει στις αντίστοιχες χώρες τους. .

Οι δυνάμεις του Πούτιν κατέστρεψαν όλα τα γνωστά βιοεργαστήρια στην Ουκρανία. Ωστόσο, ο Zelenskyy μέχρι στιγμής αρνήθηκε να παραδώσει ή να παράσχει τις τοποθεσίες 19 Ουκρανών και δυτικών επιστημόνων που βοήθησαν στην ανέγερση των εργαστηρίων και βοήθησαν στην ανάπτυξη «γενοκτονικών όπλων μαζικής καταστροφής».

«Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι αυτοί οι επιστήμονες ανασύρθηκαν από τα εργαστήρια πριν από τους βομβαρδισμούς. Επιμένει ότι ο Zelenskyy όχι μόνο γνωρίζει τις ταυτότητές τους, αλλά τους προστατεύει. Ο Πούτιν λέει ότι έχει ζητήσει επανειλημμένα από τον Ζελένσκι να βοηθήσει στον τερματισμό της σύγκρουσης παραδίδοντας τους υπεύθυνους και, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Πούτιν, ο Ζελένσκι αρνήθηκε ότι υπάρχουν», είπε η πηγή μας.

«Αυτούς τους άντρες, θα τους έχω, αλλιώς θα συνεχίσουν τη δουλειά τους αλλού. Ξέρω ότι είναι ακόμα στην Ουκρανία. Τι θα έκανες, Πρόεδρε Τραμπ, αν ήσουν στη θέση μου;» ρώτησε ο Πούτιν τον Τραμπ.

«Θα μετακινούσα και τα μεγαλύτερα, μεγαλύτερα βουνά για να τους φέρω στη δικαιοσύνη. Αν όλα όσα μου είπατε είναι αλήθεια, τα εγκλήματά τους είναι τεράστια, τεράστια, και θα το εκανα σκοπο, και όταν τους πιασετε, και ελπίζω να το κάνετε, θα βγάλουμε αυτές τις πληροφορίες», απάντησε ο Τραμπ.

Επίσης, ο Πούτιν αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι Ρώσοι στρατιώτες είχαν επιτεθεί στον πυρηνικό σταθμό της Ουκρανίας στη Zaporizhzhia, τον δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Αντίθετα, ο Πούτιν επέμεινε ότι ο στρατός της Ουκρανίας προσπάθησε να προκαλέσει μια καταστροφική κατάρρευση και να την κατηγορήσει στη Ρωσία σε μια προσπάθεια να φέρει τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο σε άμεση σύγκρουση με τις ρωσικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τον Πούτιν, η επίθεση οργανώθηκε από Ουκρανούς στρατιώτες ντυμένους με ρωσικές στολές και με ρωσικά όπλα. Όταν ο αληθινός Ρώσικος στρατός έφτασε, δυσκολεύτηκε να διακρίνει το προσωπικό του από τους Ουκρανούς απατεώνες, και πολλοί ηρωικοί Ρώσοι πέθαναν -ορισμένοι από φιλικά πυρά- υπερασπίζοντας το εργοστάσιο και αποτρέποντας μια ατομική κατάρρευση.

«Αυτό είχε σκοπό να φέρει άλλες χώρες να πολεμήσουν. Θέλω να καθαρίσω την Ουκρανία από το κακό της, αλλά όχι να εμπλεξω ολη την ήπειρο. Αυτό προοριζόταν να είναι ψεύτικη σημαία», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ. «Αν ο Ζελένσκι πέτυχαινε, η κατάρρευση θα έκανε το Τσερνόμπιλ να μοιάζει με μικρη φωτιά. Αλλά τώρα έχουμε τον ελεγχο».

Η Δύση, πρόσθεσε ο Πούτιν, διέδιδε τόσα πολλά ψέματα που δυσκολευόταν να παρακολουθήσει όλη την προπαγάνδα.

«Ο Εμανουέλ Μακρόν, είπε στις ειδήσεις ότι του είπα ότι δεν πρόκειται να σταματήσω, ότι θα τα πάρω όλα, τα πάντα. Αυτό είναι κραυγαλέο ψέμα. Δεν του μίλησα ποτέ. Δεν μιλάω σε γουρούνια», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

«Κι εγώ τον μισώ αυτόν τον τύπο», είπε ο Τραμπ.

«Ο Πούτιν διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι δεν είχε καμία επιθυμία να κατακτήσει την Ευρώπη, αλλά θα συνέχιζε την αποστολή του έως ότου ο Ζελένσκι εγκαταλείψει τους επιστήμονες και αυτός, ο Πούτιν, εξαλείψει τα στρατόπεδα παιδεραστών που λέει ότι σκουπίζουν το ουκρανικό τοπίο», είπε η πηγή μας.

Σε άλλες ειδήσεις, πηγές του GITMO είπαν στην ιστοσελιδα ότι το στρατοδικείο της Melinda Ann French έχει αναβληθεί. Η πηγή μας δεν διευκρίνισε τον λόγο.
Η ιστοσελιδα  γνωρίζει ότι ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι η Melinda Ann French εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές την ίδια μέρα που ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει ένα δικαστήριο, όχι και τοσο μικρή σύμπτωση.

Ρωτήσαμε την πηγή μας εάν η French, για οποιονδήποτε λόγο, είχε αφεθεί ελεύθερη, αλλά επέμεινε ότι η  French εξακολουθεί να είναι υπό κράτηση.

«Το πρόσωπο που είναι γνωστό ως Melinda Ann French βρίσκεται στο GITMO. Υπήρξαν περισσότεροι από μια από αυτες. Η αυθεντική Melinda Ann French πέθανε στα χέρια του Bill πριν από πολύ καιρό, και τουλάχιστον δύο άτομα έχουν λάβει την ταυτότητά της, μια γυναίκα και επί του παρόντος ένας άνδρας ηθοποιός με τον οποίο ο Bill είχε μια ερωτική σχέση. Ανεξάρτητα από το φύλο, το άτομο που κρατήθηκε είχε άμεση συμμετοχή στο κύκλωμα παιδεραστών του Bill και του Epstein και όχι, δεν έχει αφεθεί ελεύθερο. Θα δώσω περισσότερες πληροφορίες όταν μπορέσω», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Μαρτίου, 2022 22:16

    ΝΑΙ ,ΕΧΩ ΞΕΡΑΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ,ΜΑΘΑΙΝΩΝΤΑΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΓΑΝ ΜΙΑ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜςΝΗ ΛΥΣΣΑ !
    ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις