ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.....

 

Η πρώην δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Sonia Sotomayor

καταδικάστηκε σε απαγχονισμό, αφού μια στρατιωτική επιτροπή στο Γκουαντάναμο έκρινε την διορισμένη από τον Ομπάμα ένοχο για προδοσία του όρκου της να τηρήσει το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τη Δευτέρα, 7 Μαρτίου, η Δικαιοσύνη του Deep State ηταν κατηγορουμενη στο δικαστήριο και βρέθηκε υπόλογη στο Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ και στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών. Τα γραφεία τους, με τη βοήθεια του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, βοήθησαν να κριθεί η μοίρα της.

Στη νότια αίθουσα του GITMO, ο Αντιδιοικ. Ο Darse E. Crandall απήγγειλε τις κατηγορίες εναντίον του Sotomayor: Προδοσία, βοήθεια και συνέργεια στον εχθρό, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγχώρια τρομοκρατία, παραποίηση δημοσίων αρχείων, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δωροδοκία, κατασκοπεία και εξέγερση, πολλά από τα οποία τιμωρούνται με διοχετευση αερίων, εκτελεστικό απόσπασμα, αποκεφαλισμό, θανατηφόρα ένεση, ηλεκτροπληξία ή απαγχονισμό. Το μοτιβο των «Λευκων Καπέλων» βασίστηκε στον απαγχονισμό των καταδικασμένων, με λίγες εξαιρέσεις.

Εμφανιζόμενη χωρίς συνήγορο, μια θλιμενη Sotomayor επέλεξε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, λέγοντας στην εναρκτήρια δήλωση ότι αυτή, δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου με 40 χρόνια νομικής εμπειρίας, δεν χρειαζόταν δικηγόρο για να δικηγορησει εκ μέρους της. Αντίθετα, είπε στην τριμελή επιτροπή ότι είχε απόλυτη και αμετάκλητη ασυλία από τη δίωξη. Ο βαθμος της ως SCJ, είπε, την απάλλαξε από το να λογοδοτήσει για δηλώσεις που έκανε ενώ ήταν εντος ή εκτός έδρας και ηταν ασπίδα ενάντια σε άδικες και παράνομες επιθέσεις στον χαρακτήρα και την εργασιακή της ηθική. Ο Πρόεδρος Ομπάμα, πρόσθεσε , της είχε υποσχεθεί προστασία δια βίου.
 

 Ο Κράνταλ γύρισε το κεφάλι του. «Βλέπεις τον Ομπάμα εδώ; Ελπίζω να τον δούμε εδώ σύντομα, αλλά δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Ίσως δεν καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι. Αυτή είναι μια στρατιωτική επιτροπή, όχι τα επιμελητήρια σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα εδώ», είπε.

Την έβαλε στη θέση της. Το ενεργητικό της προφιλ ξαφνικά μετατράπηκε σε σιγανά μουρμουρητά δυσαρέσκειας.
 

 Ο Κράνταλ έδειξε στο πάνελ μια ντουζίνα email που είχε γράψει η Sotomayor στον Δρ Άντονι Φάουτσι, τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky και μέλη της παράνομης κυβέρνησης Μπάιντεν στις 6 Ιανουαρίου, δύο μέρες πριν πει κατάφωρα ψέματα σε μια ακρόαση στο Κογκρέσο για τον Covid-19. Εκεί, η Sotomayor ισχυρίστηκε ότι πάνω από 100.000 παιδιά « νοσηλεύτηκαν στην εντατική και πέθαιναν από Covid », μια δήλωση που αργότερα διαψεύστηκε ακόμη και από τους πιο πιστούς συμμάχους της στο Deep State.

Και συνέχισε: «Αυτό δεν ήταν λάθος ειπωμένο. Τα email της αποδεικνύουν ότι σκόπευε να ενισχύσει τον φόβο του Covid φτιάχνοντας ιδιότροπα έναν αριθμό στο κεφάλι της. Γνωρίζετε πόσοι ανήλικοι εκείνη την ημερομηνία, σε ολόκληρη τη χώρα, νοσηλεύτηκαν πράγματι στο νοσοκομείο και επιβεβαιώθηκε ότι είχαν Covid;»

Σήκωσε επτά δάχτυλα. «Ακριβώς, επτά. Επτά σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και ξέρετε πόσοι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση; Η απάντηση είναι , μηδέν».

Σε email σε φίλους του Deep State, η Sotomayor έγραψε: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διασφαλίσω ότι οι τρέχουσες εντολές θα παραμείνουν στη θέση τους. Έχω την εξουσία να επιβάλλω την θεση αυτη. Ο πραγματικός αριθμός των ασθενών δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εμείς, οι φροντιστές των Η.Π.Α., δίνουμε εντολές σε όλους και τους κάνουμε να σταματήσουν να αναρωτιούνται γιατί επιβάλλουμε τους εμβολιασμούς. Είμαι SCJ και ο λόγος μου έχει βάρος. Όσο περισσότεροι άνθρωποι λέμε ότι είναι άρρωστοι, τόσο περισσότερο θα μας πιστεύουν».
 

Ο Κράνταλ περπατούσε στην αίθουσα του δικαστηρίου, διαβάζοντας αργά από το email, δίνοντας σε κάθε λέξη τον χώρο που της έπρεπε: «…τόσο περισσότερο θα μας πιστεύουν. Ποιοι ακριβώς είμαστε; Εσείς? Fauci; Ο Βαλένσκι; Μπάιντεν; Μπάρακ Ομπάμα? Η απάτη του Covid τελείωσε, αλλά εσείς, όπως και οι συνεργάτες σας, θα αναλάβετε το βάρος των εγκλημάτων σας».


Ειστε αφελής, αυτό που τελείωσε τελείωσε μόνο γιατί έτσι το θέλουμε. Ο Covid επιστρέφει δυναμικά. Απλώς περιμένετε μέχρι τα ενδιάμεσα. Κερδίσετε ή χάσετε, θα υπάρξει μια αναζωπύρωση του Covid που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε», μουρμουρησε η Sotomayor.
 

 Ο Κράνταλ χαμογέλασε. «Αυτή η επιτροπή εκτιμά την ειλικρίνειά σας. Απλώς, ελεύθερα και χωρίς εξαναγκασμό ενέπλεξες τον εαυτό σου σε εγκληματική συνωμοσία. Ήμουν έτοιμος να περάσω μερικές μέρες εδώ, δίνοντας στοιχεία σε ένα βουνό από οικονομικά αρχεία που έδειχναν τα αποσπάσματα που αποδεχτήκατε για να προωθήσετε τον φόβο του Covid. Αυτό δεν φαίνεται πλέον απαραίτητο, κα. Sotomayor."

«Είμαι δικαστής του ανωτάτου δικαστηρίου. απευθυνθείτε σε εμένα με τίτλο», είπε η Sotomayor.

«Ο μόνος τίτλος που έχετε εδώ είναι αυτός του κρατούμενου»,  απάντησε ο Κράνταλ.

Η επιτροπή επιβεβαίωσε γρήγορα τη δήλωση του ναυάρχου και αποφάσισε ότι η Sotomayor θα απαγχονιστεί για εσχάτη προδοσία.

Ημερομηνία εκτέλεσης έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 301 ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΧΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ. ΠΑΕΙ ΠΑΕΙΕΙΕΙ... ΚΙ ΑΥΤΉ🤣

    ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ήξερες πόσο στενοχωρήθηκα !
    Είπα στην γάτα μου να κλαψη.
    Δαφνη-Θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις