ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ.....!!!

 

Από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, Σύρο, αυτό

που έμεινε ήταν ένα πλάνο. Το πλάνο της… υπόκλισης βασιλικού τύπου στον Πρωθυπουργό, από τη βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΛΙΆ Η ΣΥΡΟΣ....
    ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΠΑΠΆ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ.

    ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΈΞΙ ΠΡΕΣΒΕΊΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΊ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΌ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ:ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ,ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ,ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ,ΤΟΥΡΚΙΚΗ.ΜΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΕΣ Η ΚΡΥΦΗ ΠΡΕΣΒΕΊΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΕΔΡΑΣ" ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙΑ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΎΟΥΝ.

    Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΈΜΩΝ ΠΆΠΑΣ ΡΩΜΗΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΕΎΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.ΒΡΕ ΤΟΝ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ;!ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΉΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!ΠΟΙΟΣ;Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΟΥΝΝΙΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ.
    ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ Η "ΑΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΔΡΑ" ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎΣ ΚΡΑΤΩΝ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΑΝΆ, ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΗΝ "ΞΑΝΘΙΑ" ΧΑΖΟΡΟΥΜ-ΒΑΜΜΕΝΟΜΑΛΛΙΜ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΤΥΜΕΝΟ "ΑΓΙΟ ΠΑΤΈΡΑ ".

    ΡΙΤΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα κ@λοβακτηρίδια του Σουαμπ στον χώρο τον Ελληνικό, που γέννησε και ανέθρεψε Ηρωες και θεούς και που διδαξαν τους προγόνους τους να στέκονται στα δυό τους πόδια μπας και κατάφερναν να θεωρούνται Ανθρωποι, αλλά ματαια.
    Ηταν δεμένοι με το χώμα και καταδικασμένοι να σέρνονται χωρίς καν να χαμπαρίζουν το σούσουρο που έχουν καταντήσει όλου του κόσμου.
    Ίσως; να είναι και η θεατρική στάσις του υπερσεναρίου/υπερπαραγωγής που ζούμε, το οποίο εχει αρχίσει να ξεβράζει όλη τη σαπίλα που κατακλύζει τον Πλανήτη για χιλιετηρίδες. Δεν εξηγείται αλλοιώς.
    Οι εικόνες από μονες τους μαρτυρούν μαυρίλα, αναισθησία και μισανθρωπία, κοινώς ψυχροαιμία.
    Δεν είναι και λίγο να φωτογραφίζονται με τις μούρες τους καλυμμένες με τους ντορβάδες και να γελάνε και οι πέτρες με τους ξευτίλες.
    Αυτός δίπλα στον μάχλο τράγο με το φέσι ποιός είναι ρε παιδιά;
    Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει με τις φιλήδονες μαιμούδες που δεν ξέρουν που βρίσκονται στο παραλήρημα που περνάνε!
    Πέντε χρόνια κλείνουν τώρα απο τις πρώτες αναρτήσεις των Q που πολλοί ακόμη γελάνε, παραβλέποντας ακόμη και τους μέχρι σημερινούς αφρούς που βγάζουν τα στόματα όλων των παιδοβόρων (όχι μόνο του Καπιτωλείου) εναντίον του κοινού εχθρού που τους τάραξε τον νερά και χάνουν τον ύπνο τους και όχι μόνο.
    Μόνο τα κέρατα τους λείπουν να τελειοποιηθούν με τον θεό τους.
    Σε λίγο θα βρίσκονται στις αγκάλες του.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΠΑΝΤΑ ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις