Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ " ΜΕ ΤΟΝ PODESTA

 

Οι εκπρόσωποι του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου του Ναυτικού ενημέρωσαν την Κυριακή τον φυλακισμένο Τζον Ποντέστα ότι

οι Στρατιωτικοι εχουν αποσύρει μια συμφωνία που θα του εξασφάλιζε μέγιστη ποινή τα ισόβια σε αντάλλαγμα ότι είχε καταθέσει εναντίον της Χίλαρι Κλίντον. Οι όροι της πλέον ανάρμοστης συμφωνίας αφαίρεσαν τη θανατική ποινή από τον πίνακα των ποινων. Χωρίς την προστασία αυτης, ο Podesta αντιμετωπίζει δυνητικά την ίδια μοίρα που έπληξε τη Χίλαρι Κλίντον - τον θάνατο απο κρεμαλα.

Μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στη διαδικασία των δικαστικών ποινων του στρατού είπε ότι αξιωματούχοι της JAG πέρασαν μέρες εξετάζοντας τις δηλώσεις - παραδοχές ενοχής - ο Podesta είχε δώσει σε κλειστή κατάθεση. Τόσο φρικτά ήταν τα εγκλήματά του που το JAG εξέφρασε τη λύπη του για το ότι πρότεινε τετοια συμφωνία.

"Παρόλο που δεν ειναι ο επικεφαλης δικαστικος της υπόθεσης του Podesta, ο John G. Hannink αποφάσισε να παραιτηθεί από τη συμφωνία. Είναι αυτός που την πρόσφερε. Η σοβαρότητα των εγκλημάτων του Ποντέστα ταιριάζει με της Κλίντον - πολλά πράγματα τα έκαναν μαζί. Όταν το σκέφτεσαι, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο πρέπει να έχει ειδική μεταχείριση. Είναι σοδόμιστης  Πριν σπάσει τη συμφωνία, κάλεσε τον Τραμπ », είπε η πηγή μας

Αλλά ο Τραμπ, σημείωσε η πηγή μας, υποχώρησε από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, καθώς δεν ήθελε τα προσωπικά του συναισθήματα για τον εναγόμενο να παρεμβαίνουν στη στρατιωτική δικαιοσύνη. Ο στρατός, είπε ο Τραμπ, πρέπει να χρησιμοποιήσει τη διακριτική του ευχέρεια, βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, για να αποφασίσει το μέλλον του Ποντέστα.

"Αν το δικαστήριο θέλει να τον κρεμάσει, αφήστε τον να τον κρεμάσει", σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Podesta, πρόσθεσε η πηγή μας, δεν ήταν ενθουσιασμένος με αυτό που ονόμασε «προδοσία της τελευταίας στιγμής» και είπε ότι το JAG δεν είχε ποτέ σκοπό να τιμήσει τη συμφωνία του και τον εξαπάτησε ωστε να καταθεσει εναντίον της Κλίντον με ψευδείς υποσχέσεις. Εναντιωθηκε σε αξιωματικούς της JAG, κατηγορώντας τους ότι παραβίασαν την «επαγγελματική ηθική» και ορκίστηκε να σταματήσει τη συνεργασία.

"Το επιχείρημα του Podesta ήταν αντιφατικο. Είχε ήδη ενοχοποιήσει τον εαυτό του πέρα ​​από την εξαργύρωση της συνεργασιας του και οι απειλές του ότι ισχυρίστηκε ότι έδωσε την κατάθεση υπό πίεση έπεσαν στα κωφά αυτιά και το δικαστήριο θα ακούσει τα πάντα την Τρίτη », ανέφερε η πηγή μας.

Το δικαστήριο του Podesta πρόκειται να ξεκινήσει το μεσημέρι στις 4 Μαΐου.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Διαβάζοντας σήμερα στο διαδίκτυο περί αγχόνης – ώρα καλή για τον Podesta – θα παραδώσει γρήγορα την σατανοψυχή του.
    -Η θηλιά τοποθετείται κάτω από το σαγόνι του θανατωμένου, διότι με το που θα ανοίξει η καταπακτή, το σχοινί πρέπει κατά την πτώση του σώματος να εκτινάξει το κεφάλι προς τα πίσω, ασκώντας την πίεση στους σπονδύλους του αυχένα και συνθλίβοντας τους – και τέλος... γρήγορος θάνατος.

    *Αν όμως η θηλιά τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του λαιμού, η πίεση ασκείται στο μπροστινό μέρος (του λαιμού) – ο θάνατος επέρχεται από στραγγαλισμό και είναι αργός και οδυνηρός.
    Αυτός του ταιριάζει...
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δίκες στο gitmo αποδεικνύουν ότι πατριώτες με κότσια υπάρχουν μέσα στις ένοπλες δυνάμεις. Η προστασία της πατρίδος και η τιμωρία των προδοτών είναι για αυτούς καθήκον και τιμή. Για τους δικούς μας εδώ δεν γνωρίζω τι θα πράξουν όταν «έρθει η ώρα η καλή», πάντως μέχρι τώρα για γλάστρες των πολιτικών - καλοί είναι.

    Ευχής έργον είναι – κάποιοι εξ αυτών - να πράξουν ανάλογα με τους Αμερικανούς συναδέλφους τους, οι οποίοι διαψεύδουν την ρήση :

    «Οι στρατιωτικοί είναι ανόητοι, ανόητα ζώα για να χρησιμοποιηθούν ως πιόνια για την εξωτερική πολιτική».
    Χένρι Κίσινγκερ

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις