ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ...?

 

 

Ναι, υπήρξε απολύτη απάτη

εκλογών στις εκλογές 2020, και εκείνοι που ήταν σε θέση να διενεργήσουν «πραγματικούς» ελέγχους των αποτελεσμάτων των εκλογών 2020 έχουν καθήκον να το πράξουν. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2020, το πρωί μετά τις εκλογές του 2020, η Αμερική ήδη γνώριζε ότι οι εκλογές στο Ουισκόνσιν είχαν κλαπεί. Πάνω από εκατό χιλιάδες ψήφοι εμφανίστηκαν για τον Joe Biden μυστηριωδώς το βράδυ,δίνοντας στον Biden το προβάδισμα στην πολιτεία. 

Γνωρίζαμε ότι ήταν απο κακοβουλο λογισμικο τότε.

Όλη η Αμερική ήξερε ότι ήταν σκουπίδια και όμως σήμερα, δεν έχει γίνει ακομα πλήρης και ακριβής έλεγχος αυτών των αποτελεσμάτων.


 

Επίσης, στο Μίσιγκαν νωρίς το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2020, είδαμε ένα παρόμοιο μοτίβο: 

 

 

Αυτά τα γεγονότα δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε ανεξάρτητα. Ήταν σκόπιμη απάτη που χρησιμοποιήθηκε για να κλέψει τις εκλογές. 

 Ο Πρόεδρος Τραμπ το γνωρίζει αυτό, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής. Σήμερα το πρωί στις 10:31, ο Πρόεδρος Τραμπ μοιράστηκε αυτό το μήνυμα:

    Στις 6:31 το πρωί της 4ης Νοεμβρίου, εισήλθαν 149.772 ψήφοι στην πολιτεία του Μίσιγκαν. Ο Μπάιντεν έλαβε το 96% αυτών των ψήφωνΈχει ξεκινήσει ακόμα η κριτική στην Γερουσία του Μίσιγκαν για την Απάτη στις Προεδρικές Εκλογές του 2020, ή πρόκειται να ξεκινήσουν; 

 Παρομοίως, στις 3:42 το πρωί, 143.379 ψήφοι εισήλθαν στην πολιτεία του Ουισκόνσιν, επίσης θαυματουργά, που δόθηκαν στον Μπάιντεν. Από πού προέρχονται αυτές οι «ψήφοι»; Και οι δύο ήταν εκδηλώσεις που αλλάζουν τις πολιτικές εκλογές, και αυτό είναι πάνω από την άλλη διαφθορά, χωρίς καν να περιλαμβάνει το γεγονός ότι καμια πολιτεια δεν έλαβε νομοθετική έγκριση, η οποία απαιτείται βάσει του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πού είναι οι προσπάθειες των Ρεπουμπλικανών σε αυτές τις πολιτείες να προσδιορίσουν τι συνέβη; Αυτό σαφώς δεν ήταν λάθος. Ήταν σαφώς απάτη. Δεν χρειάζεται να είστε διευθυντής διεθνούς ελέγχου για να δείτε ότι αυτά τα γεγονότα ήταν απάτη.

Τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στα νομοθετικά σώματα σε αυτές τις πολιτείες που δεν κάνουν τίποτα. Οι άνθρωποι της Αριζόνα σηκώθηκαν και ζήτησαν πραγματικό έλεγχο εκεί. Η Γερουσία της Αριζόνα κάνει εξαιρετική δουλειά ακούγοντας τους ψηφοφόρους της. Ώρα να απαιτήσουμε δικαιοσύνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Γράφει «ώρα να απαιτήσουμε δικαιοσύνη»... σωστό... αλλά, από ποιους;

    Στην Αριζόνα κάτι πηγαίνει να γίνει... αλλά, για σήμερα γίνεται «της πόπης»... σταμάτησε η διαδικασία στην Maricopa, αφού η Dominion αρνείται να παραδώσει στην επιτροπή ελέγχου, τους κωδικούς πρόσβασης για τα μηχανήματά της.
    Το δε 5μελές Συμβούλιο Εποπτών των εκλογών, διαπιστώθηκε ότι κατά την διάρκεια των εκλογών του 2020 «πετούσε αετό»... δεν έλεγχε κατά πως έπρεπε τα δεδομένα της καταμέτρησης του αριθμού των ψηφοδελτίων... με αποτέλεσμα να «αγνοούνται» τώρα πολλά στικάκια με δεδομένα, τα οποία είχαν «εμφανιστεί» σε οθόνες παρακολούθησης τότε και τώρα είναι εξαφανισμένα... μιλούν μέχρι και για ακύρωση των εκλογών του 2020 για την Maricopa.

    Πολλές στροφές έχει αυτός ο αγώνας - μακάρι να αντέξουν, αλλά οι αρουραίοι δεν το βάζουν κάτω.
    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ,ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙ ΠΕΥΚΟΥ ,ΣΟΥΛΑΤΣΟΦΕΡΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ.
    ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.
    ΦΕΡΝΩ ΤΗΝ ΜΑΒΕΡΙΚ ,ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ,ΕΝΑ semi magnum ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ,ΚΙΟΦΤΕ ,ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΡΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ .
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΗ ΕΙΣ ΜΑΚΡΟΣ.
    ΤΟ ΧΩΝΕΥΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΗ ,ΤΑ ΜΑ ΜΟΥ.
    ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΜΕΤΑ ,ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
    ΜΕ ΠΆΝΤΣΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙΑ.
    ΘΑ ΠΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ ΜΗΝΑΣ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα επιτύχουν τίποτα με αυτό και απλά συντηρείται το κλίμα της "απάτης", για όσους παρακολουθούν, ώστε να μην ξεχαστεί από όλους όλους. Αν είναι επέλθει μια δημόσια αλλαγή εξουσίας, θα γίνει δυναμικά. Ο,τι και αν σημαίνει αυτό. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους...

    Υ.Γ. για πολλοστή φορά και για όσο κάτι δεν αλλάζει: ουδέν μονιμότερον του προσωρινού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις