Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ....!!!

 Δωροδοκία Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Δωροδοκία Εικόνες |  Depositphotos®
 
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται στο δρόμο. Επειδή η ιστορία είναι τόσο άβολα, μεγάλο μέρος των ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης, ο τύπος που περιγράφεται ως ανεξάρτητος, δεν βλέπει τίποτα, δεν ακούει τίποτα, δεν μιλάει τίποτα, όπως συνήθως.
 
Η Στέλλα Κυριακίδη, η επίτροπος υγείας που υπέγραψε τις αποτυχημένες, καθυστερημένες συμφωνίες εμβολίων της ΕΕ, φαίνεται να εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο διαφθοράς με γιγάντιες διαστάσεις.
 
 Ορισμένοι παρατηρητές είναι ήδη βέβαιοι ότι δωροδοκήθηκε από τους κατασκευαστές εμβολίων, καθώς ο Επίτροπος Υγείας της ΕΕ και ο κοινός λογαριασμός του συζύγου της έδειξαν απροσδόκητα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο κυπριακός τύπος μιλά ήδη - κυριολεκτικά - για την παθητική δωροδοκία.

 Τα χρήματα κατέληξαν στον λογαριασμό της οικογένειας του Επιτρόπου μέσω της κρατικής Κυπριακής Συνεταιριστικής Τράπεζας. Προκειμένου να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο, έγιναν προσπάθειες να συγκαλυφθεί η μεταφορά ως δάνειο.

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "UNSER MITTELEUROPA A AU Res Commission européerne European Commission Korruptionsskandal in Brüssel: Haben Impfstoffhersteller die EU- Kommissarin bestochen? (Update) Weil die Geschichte so unangenehm ist, sieht ein Großteil der europäischen Medien, die sich selbst als unabhängig bezeichnet, wie üblich nichts, hört nichts, spricht nichts. me/FreiheitsbotenBottrop/1597 99.5K May 4 at 13:55" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις