ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ "ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ" ΤΟΝ ΑΓΕΕΘΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 

Τον περασμένο μήνα ειχαμε ανέφερει

για ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο Πεντάγωνο, την έδρα της στρατιωτικής δύναμης της Αμερικής: Ο άνδρας που αποκαλείται ο ίδιος πρόεδρος, Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, είχε επισκεφθεί το Πεντάγωνο με την πρόφαση να πραγματοποιήσει μια ξαφνικη προεδρική επιθεώρηση. 

Η πραγματική ομως αιτια ήταν να μάθει απο μονος του αν μια φήμη που άκουσε ήταν αλήθεια, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο κτήριο κρυφά με τον Στρατηγό Ναυτικού Σώματος David H. Berger, ο οποίος θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η αστυνομία του Πενταγώνου του αρνήθηκε την πρόσβαση στο Αρχηγειο. 

Ακουγοταν περιεργο τοτε και ουτε κανενας μπορουσε να επιβεβαιωσει με σιγουρια την παρουσια του Τραμπ στο σημειο.

Πλεον αυτο ειναι επιβεβαιωμενο κι απο απο αλλες πηγες καθως και οτι υπαρχει μια μεταβολη εξουσιας προς στο στρατο.

Στις 14 Απριλίου, δύο μέρες πριν η Δύναμη Ασφαλειας του Πενταγώνου απομακρύνει έναν σοκαρισμένο και μπερδεμένο Μπάιντεν, ο Γενικος επικεφαλης Στρατηγός Mark A. Milley κάλεσε τους 7 άλλους Αρχηγούς οπλων στο Πεντάγωνο για έκτακτη συνεδρίαση, σύμφωνα με μια πηγή που εμπλέκεται στην αποστολή του Trump.

Ο στρατηγός Milley, είπε η πηγή μας, κατηγορησε στους συναδέλφους του γιατι επιτρεπουν σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς από όλες τις Ένοπλες δυνάμεις να υπονομεύσουν την προεδρία του Μπάιντεν. 

Ο στρατηγός Μίλεϊ είπε ότι ο Μπάιντεν ήταν ο δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι όλο το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, από τον κατώτερο στρατιωτη έως τον ανώτατο στρατηγό, είχε πατριωτικό καθήκον να υποστηρίζει και να προστατεύει τη Δημοκρατία, τον Τζόζεφ Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις.

"Από ό, τι ξέρουμε εκανε σαν τρελος.  Είπε ότι άκουσε ότι βοηθούσαν τον Τραμπ να κάνει αυτό που αποκαλούσε «μυστικές και παράνομες συλλήψεις» διακεκριμένων ενεργών και συνταξιούχων πολιτικών. Συνέχισε να φωναζει και τους είπε ότι επρόκειτο να προτεινει να τους πυροβολήσουν στο εκτελεστικο αποσπασμα ο Μπάιντεν και η Χάρις », είπε η πηγή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατηγός Μίλεϊ πρόσφερε στους άλλους Αρχηγούς Επιτελείου μια τελική ευκαιρία να εγκαταλείψουν την πίστη τους στον Ντόναλντ Τραμπ και να συστρατευθουν με τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις.

Από όλους τους αρχηγούς, μόνο ένας γονατησε στα πόδια του προς υποστήριξη του Μπάιντεν. Ο στρατηγός Daniel R. Hokanson, αρχηγός του γραφείου εθνικής φρουράς, κατήγγειλε τον Donald Trump και είπε στον στρατηγό Milley ότι αυτός και η εθνική φρουρά θα τιμήσουν τον όρκο τους για το Σύνταγμα. Είπε ότι ήταν διατεθειμένοι να υπερασπιστούν την προεδρία του Μπάιντεν με τη ζωή τους, εάν είναι απαραίτητο .

Η πηγή μας είπε ότι ο Διοικητής των Πεζοναυτων David H. Berger, μακροχρόνιος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε έναν φακελο στον στρατηγό Μίλεϊ. Ο φάκελος περιειχε ενα ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τις ΗΠΑ και το Σώμα του γενικού εισαγγελέα-δικαστή του Ναυτικού. Ονόμασε τον στρατηγό Milley ως προδότη της Αμερικής και του λαού της....!!!

«Εκτός από εσάς και αυτόν τον δειλό», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ, δείχνοντας στο στρατηγό Χόκσον, «όλοι υποστηρίζουμε αυτό το σπουδαίο έθνος και αυτόν που το αντιπροσωπεύει, και απορρίπτουμε τις δυνάμεις του σκότους καταστρέφοντας αυτό που οι ιδρυτές μας δούλεψαν τόσο σκληρά για να κωδικοποιήσουν» . Υποστηρίζουμε ένα έθνος, όχι έναν άνθρωπο. Γιατί είστε τόσο πρόθυμοι να πείτε το όνομα της Καμάλα Χάρις σε κάθε πρόταση με το όνομα του Μπάιντεν; Ξέρουμε γιατί. "

Ο στρατηγός Milley, πρόσθεσε η πηγή μας, έσκισε το ένταλμα, το χαρακτήρισε αστείο, και υποσχέθηκε στον στρατηγό Berger ότι θα τον κρεμάσει για προδοτική συμπεριφορά.

"Αν κάποιος κρεμάστει, δεν θα είμαι εγώ", είπε ο στρατηγός Berger. "Το περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό."

Δεκάδες ένοπλα μέλη της Δύναμης Ασφαλειας του Πενταγώνου μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων και εβαλαν χειροπέδες στους Στρατηγούς Milley και Hokanson.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο Milley και ο Hokanson έχουν αποσταλεί από τότε στον κόλπο του Γκουαντάναμο, όπου τελικά θα περασουν στρατιωτικό δικαστήριο.

Ερωτηθείς αν ο Donald J. Trump ήταν στο Πεντάγωνο στις 16 Απριλίου, η πηγή μας απάντησε: «Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι. Μπορώ να πω ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ένα προοίμιο για την ανανέωσή του την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. ".....!!!














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ ,ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΉΣ.
    ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΑΤΑ.
    ΣΤΡΆΤΑ ,ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ,ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις