Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ FBI ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ GIULLIANI

 

Οι ομοσπονδιακοί πρακτορες του FBI εξέδωσαν την

Τετάρτη ένταλμα έρευνας για την πιθανη συμμετοχη του πρώην δήμαρχου της Νέας Υόρκης, Rudy Giuliani, στο Μανχάταν.Εγινε κατάσχεση κινητών τηλεφώνων, φορητών υπολογιστών και εγγραφων με την πρόφαση της αναζήτησης επικοινωνιών μεταξύ του Giuliani και του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Petro Poroshenko. 

Πηγές κοντά στην Giuliani, ωστόσο, ανέφεραν οτι ο επισημος λόγος του Τμήματος Δικαιοσύνης για εισβολή στο σπίτι του Giuliani ηταν ένα ψέμα. Με εντολή της Καμάλα Χάρις, το FBI πήγε στο σπίτι του Giuliani ελπίζοντας να βρει ένα αντίγραφο βίντεο της εκτέλεσης της Χίλαρι Κλίντον στον κόλπο του Γκουαντάναμο, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Απριλίου. Όπως ειχαμε αναφερει, ο Rudy Giuliani είχε παρακολουθήσει τη φοβερή υπόθεση και ηταν αναμεσα στη μικρή αντιπροσωπεία πατριωτών που παρακολούθησαν τον απαγχονισμο της Κλίντον.

"Λήφθηκε βίντεο. Ο στρατός έδωσε στον Rudy ένα αντίγραφο. Δεν ήξερα καν ότι ο Rudy πήρε ένα μέχρι που ήρθε το FBI, και τότε ήταν προφανές. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν εκείνη την ημέρα να εισβαλλουν το σπίτι του Ρούντι. Δύο φορές πριν ο Rudy προσφέρθηκε εθελοντικά να δώσει οποιαδήποτε αλληλογραφία με Ουκρανούς αξιωματούχους στο FBI. Και ξέρεις τι? Το FBI δεν το ήθελε ποτέ. Ξαφνικά, μια μέρα μετά την κρεμαλα της Κλίντον, το FBI θέλει τις ηλεκτρονικές του συσκευές. Στη συνέχεια, ρώτησα τον Rudy αν είχε ένα αντίγραφο και είπε ότι του δόθηκε «κάτι» που πήρε το FBI. Δεν ήταν συγκεκριμένος, αλλά ήξερα τι εννοούσε. Γνωρίζετε ότι ο Rudy έχει δύο μονάδες δίσκων από τα αρχεία του Hunter Biden; Και το FBI δεν ήθελε καν να τα αγγίξει ", είπε η πηγή μας.

Δύο πράκτορες του FBI, πρόσθεσε, ζήτησαν συγνώμη από τον Giuliani για το ρόλο τους στη δήμευση της περιουσιας του. Όταν ο Giuliani ζήτησε να μάθει ποιος ενορχήστρωσε την παράνομη αναζήτηση και κατάσχεση, ένας πράκτορας του FBI παραδέχτηκε ότι "η παραγγελία ήρθε κατευθείαν από την κορυφή - η Kamala Harris."

Μια δεύτερη πηγή που συμμετείχε στην επιχείρηση του Trump για τη φυλάκιση ή την εκτέλεση των προδοτών του Deep State επιβεβαίωσε ότι ο Giuliani ήταν ένα από τα 6 ή 7 άτομα που είχε λάβει αντίγραφο του θανάτου του Κλίντον. Δεν θα ονόμαζε τους άλλους παραλήπτες, αλλά είπε ότι ο στρατός είχε κρυπτογραφήσει το βίντεο πριν από τη διανομή. Ακόμα και ο Giuliani, πρόσθεσε, δεν θα μπορούσε να δει το βίντεο. Ούτε άλλοι που έχουν αντίγραφο.Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου του Ναυτικού, το οποίο εξακολουθεί να είναι πιστό στον Ντόναλντ Τραμπ, έχει το μόνο κλειδί που είναι γνωστό ότι υπάρχει.

"Το Deep State γνωρίζει ότι η Κλίντον πέθανε εκείνο το βράδυ. . Όλες οι κρυπτογραφίσεις μπορούν να σπάσουν με την πάροδο του χρόνου. Δεν θέλουν αυτά τα βίντεο να δημοσιοποιούνται ποτέ, γιατί μια τέτοια αποκάλυψη θα τους έκανε πολύ πιο δύσκολο να παρουσιάζουν  συνεχως "αντιγραφα" σώματα της Clinton ειτε με CGI ειτε με αλλους τροπους. Λιγότερο από 20 άτομα, εξαιρουμένου του στρατιωτικού προσωπικού, παρευρέθηκαν στην εκτελεση. Εάν το Deep State έχει μια λίστα, πιθανότατα θα ακολουθήσει οποιονδήποτε πιστεύουν ότι έχει ένα αντίγραφο », δήλωσε η πηγή μας.













ΠΗΓΗ








Σχόλια

  1. Σε σχόλια του Baxter κάτω από την δημοσίευση του RRN σχεδόν απολογείται που, στην ανάρτηση εκτέλεσης της HRC, αναφέρει την πληροφορία ότι Τραμπ, Πομπέο και Τζουλιάνι παρέλαβαν αντίγραφο της σκηνής, ουσιαστικά τους άφησε έκθετους στους αρουραίους του deep state.

    Αυτό πρέπει να είναι θεατράκι, διότι είχε οδηγίες για το τι θα δημοσιοποιούσε.

    Τα «καλά παιδιά» γνώριζαν ότι διαρρέοντας τα ονόματα των κατόχων αυτού του βίντεο, οι αρουραίοι θα κτυπούσαν – σημάδι ότι το πίστεψαν. Ο αδύναμος κρίκος της τριάδας, από πλευράς φύλαξης, είναι ο Τζουλιάνι.

    Αφού δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να το δεί, γιατί του το έδωσαν; Το είχε στο σπίτι του, αυτό το πολύτιμο ντοκουμέντο. Το deep state με τα μέσα που έχει – ολόκληρη silicon valley – σε χρόνο dt μπορεί να το ξεκλειδώσει.

    Αυτό το βίντεο δόθηκε για να κλαπεί. Να δουν την μάγισσα ψόφια και να γνωρίζουν τι περιμένει τους cabalists, άμεσα όμως... έτσι έβαλαν εμπρός το σχέδιο επίθεσης των γιαλαντζί εξωγήινων – άμεσα.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιδιο πιστευω κι εγω....μαλλον πρεπει να εφαγαν το δολωμα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις