ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

How to Say PLEASE in Thai | Learn Thai from a White Guy 

 Εχω εντοπισει εδω και αρκετο καιρο

sites....blogs και διαδυκτιακες πλατφορμες οπως facebook κτλπ να βαζουν αναρτησεις απο το δικο μου blog και να τις εμφανιζουν ως δικες τους.

Αναρτησεις που ειτε ειναι δικες μου ειτε αναδημοσιευμενες με παντα την πηγη απο κατω ειτε μεταφρασμενες απο εμενα με παλι την πηγη απο κατω.

Ολοι αυτοι λοιπον δηλωνουν πως ειναι με την πατριωτικη πλευρα.

Θα τους παρακαλεσω γι αρχη χωρις ν αναφερω ονοματα οτι ειναι ελευθεροι να διακινουν την πληροφορια εφοσον αναφερουν την πηγη μιας και καποιοι ανθρωποι κοπιασαν γι αυτο.

Εφοσον λοιπον ασπαζονται την εντιμη πατριωτικη νοοτροπια να μην συμπεριφερονται σαν Νεοταξιτες και να σεβονται τον κοπο καποιων ανθρωπων που σπαταλουν ατελειωτες ωρες ωστε να ενημερωνομαστε...





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Εγω αδερφε μονο λινκς προωθω μεσω chats γτ δυστυχως δεν ειναι ετοιμοι πολλοι απο fb να δεχθουν τετοιες πληροφοριες η ειναι με το σκοτος και οτι και να τους πεις τον χαβα τους... μια φορα μονο πηρα μια φραση σου μοναχα χωρις να βαλω πηγη. Παντως πατησαν λικε ακομα και δυσπιστοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε μου δεν μιλαμε για μια φραση.Μιλαμε για ολοκληρα αρθρα.Δεν το κανω για μενα...ετσι κι αλλιως εγω δεν γραφω προσωπικα και τοσα πολλα.Το θεμα ομως που με τσαντιζει ειναι οτι εχω συνδεσει τη φιλοπατρεια με τη δικαιοσυνη και την ηθικη και δεν μπορω να βλεπω "φιλοπατριωτικα" μεσα να λογοκλεβουν ο ενας τον αλλο

      Διαγραφή
  2. Μια διόρθωση. Αυτοί είναι της πράσινης φυλής, της πιο σιχαμερής ράτσας του πλανήτη γη. Οι λεγόμενοι Πασόκοι. Αυτά τα χαμερπή φημίζονται για την φυγοπονία τους, οι λάτρεις του έτοιμου, του ο άλλος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα κι εγώ θα φανώ μπροστάρης. Καμία σχέση με πατριωτικό πνεύμα και Ελλάδα τέτοιοι. Άτομα τύπου Άδωνι, Καρατζαφέρη, Βορίδη που κουνάνε την σημαία δημοσίως ενώ σκουπίζουν τον πισινό τους με αυτήν όταν ιδιωτεύουν. Φοβού τέτοιους προδότες. Είναι ύπουλοι. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα !! Ξερεις ποσες φορες το συναντω αυτο που γραφεις στο Facebook ?Και το κακο ειναι ειναι οτι τους ρωτουν την πηγη .Απο που το ειδαν και το εγραψαν και πολλοι δεν απαντουν !!! Ολα γινονται για τα likes και ας εχεις κανει εσυ εδω ολη την δουλεια .Δεκαρα τσακιστη δε δινουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λογοκλοπή είναι αποτέλεσμα έλλειψης ήθους.

    Η αναφορά της πηγής είναι απαραίτητη. Πρέπει ο αναγνώστης να έχει σαφείς ενδείξεις, ώστε να γνωρίζει αν ο συγγραφέας γράφει δικές του σκέψεις ή μεταφέρει στοιχεία «από δεύτερο χέρι». Η «μεταφορά γνώσης με υπογραφή» είναι καλοδεχούμενη και απαραίτητη.
    Οι λογοκλοπείς θέλουν να δείχνουν ότι κάνουν έρευνα – ότι γράφουν πρωτότυπα και καινούργια - απλά αντιγράφοντας.

    Χαρακτηριστικό των υβριδίων – ζουν μια ζωή μέσα στα ψέμα και το κάνουν διότι θεωρούν εαυτούς ευφυέστερων των άλλων.
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφει ο Θουκυδίδης : άλλαζαν τη σημασία των λέξεων καταπως τους βόλευε. Έτσι, λοιπόν, και σήμερα κάποιοι βολεύονται μια χαρά κάτω από βαρυσημαντες λέξεις - έννοιες, πχ φιλοπατρία (για τους δικούς τους λόγους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δούρειοι ίπποι στο πατριωτικό χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις