ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χρήματα 
 
1ή ΜΑΪΟΥ;;;
Τυπωμένα στο δολάριο υπάρχουν τα εξής:
 
-E PLURIBUS UNUM που σημαίνει ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ,ΕΝΑ.
 
-NOVUS ORDO SECLORUM που σημαίνει ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
 
-ANNUIT COEPTIS που σημαίνει ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ή ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
 
-MDCCLXXVI ρωμαϊκοί αριθμοί που κάνουν 1776 και συμπίπτει με την ίδρυση των Ιλουμινάτι στις 1.5.1776.
 
-Τα χαρτονομίσματα του δολαρίου έχουν ως εξής MDCCLXXVI, δηλαδή M=1000, D=500, C=100, L=50, X=10, V=5, I=1 που κάνουν 1776.
 
Μπορεί να είναι εικόνα χρήματα και κείμενο
 
-DCLXVI αν μεταφράζετε αυτούς τους αριθμούς βγάζει 666 επειδή αυτοί είναι πονηροί αλλά είμαι και εγώ που πλέον ξέρω το πώς κρύβονται. Οι υπόλοιποι αριθμοί που έκρυψαν είναι MCX που βγάζει 1110. Το έτος 1110 το φεγγάρι εξαφανίστηκε από τον ουρανό και υπήρξε κακή σοδειά, κρύο και μεγάλη πείνα στην Ευρώπη που θεωρήθηκε το φαινόμενο σε κάποια κλιματική αλλαγή (ψάξτε το), έγιναν πολλά γεγονότα τότες που αξίζει να τα γνωρίζετε.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
-Εχει το μάτι που όλα τα βλέπει.
 
-Η πυραμίδα σχηματίζεται με 78 τούβλα ή πέτρες και χωρίζεται σε 13 γραμμές που αντιπροσωπεύουν τις 13 ισχυρές οικογένειες του κόσμου. Πάμε 78÷13=6.
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Acceptance LAUIT NNUIT COEIE UINDERTAKING Iuminati Compass fits perfectly 13 steps OROO SRLONOLL NEW ORDER (illuminati) Serpents Tongue scrolls edge Ages (THE NEW WORLD ORDER)= THE ONE WORLD ORDER Illuminated eye (All 1776 Solar number= 666 Seeing Eye)= lluminati Watching All"
 
-Η ασπίδα του δολαρίου έχει τα εξής:
 
Έχει ένα κλαδί ελιάς με 13 φύλλα, έχει 13 ελιές, έχει 13 αστέρια, έχει 13 βέλοι, έχει 13 ρίγες στην ασπίδα και 13 είναι οι κάτω άκρες από τα βέλοι που σημαίνει 6x13=78÷6=13.
 
- Γύρω από την πυραμίδα είναι οι λέξεις Annuity coeptiS Novus ordO secloruM που διαβάζουμε τα κεφαλαία ASNOM και βγαίνουν οι λέξεις MASON-SOMAN-MOSAN-MONAS-NASOM ψάξτε στο Google πληροφορίες για αυτές τις λέξεις. 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Τα ερπετά είναι οι εχθροί μας και αυτή την αυτοκρατορία που έχουν χτίσει εδώ και χιλιάδες χρόνια καταρρέει μπροστά στα μάτια μας. Είναι ανόητο να νομίζουμε ότι τα προβλήματά μας είναι εθνικά και μπορούμε να τα λύσουμε. Δεν εφαρμόζουν τώρα την νέα παγκόσμια κυβέρνηση, ήδη την είχαμε από το 1800. Τώρα γκρεμίζεται η κυβέρνησή τους!
 
Μπορεί να είναι εικόνα χρήματα
 
1.5.1776 ιλουμινάτι!
 
1.5.2011 ανακοίνωσαν το θάνατο (τάχα) του Οσάμα Μπιν Λάντεν αρχηγός του Αλ-Κάιντα.
 
1.5.1945 στο Βερολίνο ο υπουργός προπαγάνδας της ναζιστικής κυβέρνησης του Χίτλερ, Τζόζεφ Γκόμπελς, η σύζυγός του και τα 6 παιδιά αυτοκτόνησαν για να μην συλληφθούν από συμμαχικά στρατεύματα.
 
1.5.1933 είπαν για πρώτη φορά στη τηλεόραση για το τέρας του Λόχ Νέα.
 
1.5.1886 στην Ατλάντα (ΗΠΑ) ο John Pemberton κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την πατέντα της Coca-Cola, ένα πράσινο ποτό που παρασκεύαστηκε από εκχυλίσματα φύλλων κόκας, κόκας, ζάχαρη, καραμέλα, καθαρισμένο νερό και διοξειδίο του άνθρακα.
 
1.5.1979 έγινε πρωθυπουργός η Μάργκαρετ Θάτσερ που έγινε η πρώτη γυναίκα που κατείχε αυτή τη θέση στην Ευρώπη.
 
1.5.1851 άνοιξε η πρώτη μεγάλη παγκόσμια έκθεση στην ιστορία στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
1.5.1979 η Γροιλανδία επιτυγχάνει εσωτερική αυτονομία από τη Δανία και απέκτησε δική της κυβέρνηση.
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χρήματα
 
 Αυτό ήταν το καθαρό δολάριο το οποίο είχε ασήμι και χρυσό και είχε βάρος, δεν ήταν ένα σκέτο χαρτί όπως είναι τώρα. Και το ευρώ ψεύτικο είναι διότι δεν έχει χρυσό ή ασημί ουτε εχει αντικρυσμα
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας04 Μαΐου, 2021 16:23

    Κουίζ:
    Τό σύμβολο τού δολαρίου είναι μίξη τόν γραμμάτων S+H. Μαντέψτε ποιάς χώρας τό νόμισμα αρχίζει από Sh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις