Podesta Στρατιωτικο Δικαστηριο μερα 1

 

Την Τρίτη το πρωί  ο στρατός άνοιξε την υπόθεσή εναντίον του

πρώην συν-συνωμότη και συνεργατη της Κλίντον Τζον Ποντέστα, ο οποίος κατηγορείται για προδοσία,συνεργια σε δολοφονίες και αμέτρητα εγκλήματα σεξουαλικών πραξεων με συμμετοχη παιδιών. 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου του Ναυτικού ξεκίνησε τη δίκη ζωγραφίζοντας την Podesta ως νευρικο κι ανυπόμονο, τον οποίο η Χίλαρι Κλίντον είχε στρατολογήσει στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η ακορεστη δίψα του Podesta για εξουσία μεταμόρφωσε έναν ικανό δικηγόρο σε έναν κυριολεκτικό "υπακουο αντρα" που θυσίασε την ψυχή του και διέπραξε ανείπωτα εγκλήματα για να καθησυχάσει τους "μεντορες του" του στο Clinton Rear Adm. 

50 αγορια και κοριτσια φερεται να κακοποιηθηκαν αγρια απο τον Podesta μεταξυ 2003-2014.

Ενας Ναυαρχος μελος του Δικαστηριου παρουσιασε 12 ενορκες βεβαιωσεις απο θυματα που ειχαν καταφερει να ξεφυγουν απο α νυχια του Podesta.Τώρα ειναι ενήλικες, οι περισσότεροι τοτε ήταν μεταξύ 9 και 12 ετών, όταν ο Podesta έπεισε τους γονείς των θυμάτων ότι τα παιδιά τους ήταν ιδανικα για ένα μέλλον στην πολιτική η για μοντέλα ή για αστέρια του Χόλιγουντ. Δύο ένορκες δηλώσεις, που συντάχθηκαν από άσχετα άτομα που δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, διηγούνται μια εντυπωσιακά παρόμοια ιστορία.

Τον Ιούλιο του 2012, ο 10χρονος Χένρι Ρέιμπερν (όχι το πραγματικό του όνομα)  γνωριστηκε με τον Ποντέστα ως φίλος των γονέων του, των Σοσιαλιστών της Ουάσιγκτον, οι οποίοι πέρασαν περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούν με διπλωματικούς εκπροσώπους από ό, τι να φροντίζουν το παιδί τους. Οι γονείς του Henry δεν "πονηρευτηκαν" δύο φορές όταν ο Podesta προσφέρθηκε να μεταφέρει τον νεαρό Henry σε ένα ταξίδι στην Disneyworld για να συναντήσει τον Micky Mouse. Σύμφωνα με την ένορκη δήλωση, ο Ποντέστα ναυλώσε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και «συνομιλουσε» με μια ομάδα τεσσάρων παιδιών στο Ορλάντο.

Ο Ναυαρχος διαβασε ενα μερος της καταθεσης

«Δεν γνώρισα ποτέ τον Μίκυ Μάους. Αφού έφτασε στη Φλόριντα, ο John Podesta μας είπε ότι πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο και επρόκειτο να παραγγείλει πίτσα και σόδα για φαγητό πριν συναντήσουμε τον Micky. Όσο και εγώ προσπάθησα να το ξεχάσω, θυμάμαι ένα πράγμα ζωηρά: αίσθημα ζάλης μετά το φαγητό και ξύπνησα με ιδρώτα, με τα μάτια στραμμένα προς τα κάτω και δεμένα σε ένα μεταλλικό τραπέζι σε αυτό που τώρα γνωρίζω ότι ήταν μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη. Πονάγα παντού, πληγωμένος τόσο άσχημα, νόμιζα ότι έπρεπε να ήταν ένας εφιάλτης. Προσπάθησα να ουρλιάξω, αλλά τα λόγια μου βγήκαν αργά και περίεργα. Άκουσα τη φωνή του Τζον Ποντέστα να λέει «αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να τραβήξω αίμα» καθώς κάποιος άλλος...υποθέτω ότι ηταν και καποιος αλλος εκει. Λιποθυμισα ξανα και μετά βρεθηκα να ξυπνάω στο αεροπλάνο πίσω στο D.C. Ο Podesta δεν ήταν στο αεροπλάνο, ή τουλάχιστον δεν τον είδα. Ένας άλλος άντρας που δεν αναγνώρισα μου είπε ότι μ έστειλαν σπίτι νωρίς επειδή αρρώστησα και δεν θα μπορούσα να συναντήσω τον Μίκυ Μάους. Ρώτησα για τα άλλα παιδιά και μου είπαν ότι ήταν ακόμα στο Ορλάντο. Όταν τα είπα στους γονείς μου, προσπάθησαν να με πείσουν ότι η φαντασία μου έπαιζε κόλπα, παρόλο που ειχα μώλωπες παντού και είχα ενα τεράστιο αιμάτωμα στα χερια μου όπου είχαν κάνει αιμοληψίες. Αν και οι γονείς μου δεν το παραδέχτηκαν ποτέ, πιστεύω ότι είχαν δωροδοτηθεί για να σιωπήσουν.Ποιος θα πίστευε ένα "φαντασμενο" 10χρονο παιδι"

"Οι άλλες 11 ένοπλες βεβαιώσεις λένε παρόμοια πραγματα με έναν κοινό παρονομαστή: τον John Podesta," 

 Ο Crandall είπε στο πάνελ. «Δεν πρόκειται για αμφισβητούμενα επιχειρήματα. Ο Τζον Ποντέστα τα παραδέχτηκε ολα πριν από τη δίκη, και τα έχουμε όλα σε κασέτα. Ασχολήθηκε με τελετουργική κακοποίηση παιδιών και δωροδοκεί και εκβιάζει τους γονείς για να παραμείνουν σιωπηλοί. Εκείνος και η Κλίντον συμμετείχαν σε αυτά τα εγκλήματα. "

Σε αντίθεση με την Κλίντον, που εκτελέστηκε στο GITMO στις 26 Απριλίου, ο Podesta είχε διατηρήσει έναν δικηγόρο υπεράσπισης για να μιλήσει εκ μέρους του. Η σύμβουλός του, Τρίσα Άντερσον, δεν ήταν ξένη στον κόλπο του Γκουαντάναμο. Από το 2013-2016, υπηρέτησε ως κύριος σύμβουλος άμυνας για 17 Υεμένους Τζιχαντιστές στο GITMO.

Υποστήριξε ότι η παραδοχή της ενοχής της Ποντέστα εξαρτάται από μια ένσταση που ο στρατός είχε ακυρώσει μόλις δύο ημέρες πριν από το δικαστήριο. Είπε ότι ο Ποντέστα υπέγραψε τη συμφωνία με καλή πίστη και ότι ο JAG είχε παραβιάσει τα δικαιώματά του «τραβώντας το χαλί από κάτω».

«Ο πελάτης μου ομολόγησε για ν αποφυγει τη θανατική ποινή από αυτό το δικαστήριο, όχι επειδή είναι ένοχος για τα εγκλήματα. Έχετε απλα φήμες και αστεία στοιχεία. Εάν αυτά τα δικαστήρια επέτρεπαν τους ειδικούς μάρτυρες, θα μπορούσα να καταστρέψω αυτά τα στοιχεία. Η συμπεριφορά της JAG αποτελεί άμεση παραβίαση των δικαιωμάτων του πελάτη μου ", διαμαρτυρήθηκε η Άντερσον.
 

Ο Crandall υπενθύμισε στην επιτροπή ότι ο Podesta,, δεν είχε δικαιώματα και ότι ήταν καθήκον τους, όχι της κυρίας Anderson, να κρίνουν την εγκυρότητα των αποδεικτικών στοιχείων.

"Τώρα λοιπόν που αποσύραμε τη συμφωνία περί λόγου, ξαφνικά δεν διέπραξε τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται. Συναρπαστικό » Είπε ο Κράνταλ.

Μετά από μια σύντομη παρενθεση, παρουσίαστηκε το επόμενο αποδεικτικό στοιχείο ηταν μια βιντεοηχητικη μαρτυρια ενος πλεον 19χρονου που κατεθεσε οτι το 2013 τοσο αυτος οσο και η ανηλικη αδερφη του κακοποιηθηκαν απο τον Podesta σ ενα "pool party" που εκανε η η Χίλαρι Κλίντον στο αρχοντικό της στο Chappaqua της Νέας Υόρκης. Αναγνώρισε τον εαυτό του ως γιο ενός ζευγαριού που ήταν παλιοί φίλοι των Κλίντον.

«Ο Τζον Ποντέστα μας είπε ότι όλα τα παιδιά θέλουν να το δουν», είπε η φωνή του άντρα. «Η Χίλαρι ήταν εκεί, έτσι και ο Μπιλ. Το ίδιο έκανε και ο Chuck Schumer ηταν και ο ηθοποιός Τομ Χανκς και πολλοί αλλοι άνθρωποι που δεν αναγνώρισα. Όλοι ήξεραν τι συνέβαινε. Ήθελε εγώ και η αδερφή μου να αγγίξουν το πέος του. Άρχισε να το κουνάει αριστερα-δεξια. "

Στην αίθουσα του δικαστηρίου έτρεξαν δάκρυα από το πρόσωπο του Ποντέστα πίσω από τα γυαλιά του.

"Κλαίει όχι απο τύψεις, αλλά επειδή έχει πιαστεί", ειπε ο Ναύαρχος. 

"Εσείς οι αξιωματικοί έχετε ολοι δικά σας παιδιά Φανταστείτε, ποσο αδιανόητο κι αποτροπαιο θα ηταν, αν αυτά ήταν τα παιδιά σας. Έχουμε πολλά περισσότερα να παρουσιάσουμε, αλλά αν δεν υπάρχει αντίρρηση, να διακοψουμε λιγες ώρες μεχρι αύριο. "

Ένας Podesta, δεμένος στους καρπούς με χειροπεδες, αποχωρησε με συνοδεια από την αίθουσα με τη δικηγορο στο πλαι του....




















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Σε σχόλιο, αναγνώστης αναφέρεται στην σκηνή όπου το τέρας κακοποιεί το παιδάκι παρουσία εκλεκτών pedoβιαστών και αναφέρεται στον Tom Hanks – ότι πρέπει και αυτός να τιμωρηθεί.

    Η απάντηση του Baxter : Ο Hanks και η γυναίκα του, έχουν Ελληνική ιθαγένεια και έχουν πετάξει για αλλού.

    **Εδώ, ο καλός ο άρχοντας, Κούλη με λένε – όσοι pedoβιαστές χρειάζεστε πατρίδα, σας παρέχω ιθαγένεια... εδώ θα είστε ψυχικά νοσούντες – ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ – διαθέτω το φάρμακο θεραπείας της ψυχασθένειάς σας - ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορουν να ερθουν να παρουν και το κουλι μαζι, το χαριζουμε

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις