Podesta Στρατιωτικο Δικαστηριο μερα 2

 

Την Τετάρτη το απόγευμα

ο Εισαγγελεας  Κράνταλ ξεκινησε την αγορευση...

"Όχι μόνο ο κατηγορούμενος κακοποίησε αθώα, ανυποψίαστα παιδιά, αλλά έπαιρνε φάρμακα για να διαπράξει τα μακάβια εγκλήματά του"

 Ο Crandall απευθύνθηκε στο πάνελ τριών αξιωματικών γυναικών. "Δείτε, για μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής του, ο John Podesta είχε στυτική δυσλειτουργία. Παραδέχθηκε αυτήν στην προδικαστική διαδικασία, και έχετε πριν από αυτο αντίγραφα των γραπτών δηλώσεών του, με την υπογραφή του στο χειρόγραφο εγγραφο.

Για να θεραπεύσει την ασθένειά του, ο Podesta έκανε ό, τι κάνουν πολλοί άντρες: Πήρε μια συνταγή για φάρμακα ED, στην περίπτωσή του Cialis. Σε αντίθεση με τους περισσότερους άνδρες, ωστόσο, η Podesta δεν χρησιμοποίησε αυτό το φάρμακο για να κάνει συναινετικό σεξ με ενήλικες συντρόφους. Το χρησιμοποίησε για να τρομοκρατήσει τους εφήβους. Ο John Podesta έλαβε φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία για να κάνει σεξ με παιδιά...!!! "

"Είναι δύσκολο για μένα να σας το διατυπώσω αυτό"Ο Crandall είπε, εξακολουθώντας να απευθύνεται στην επιτροπή, «όχι επειδή εσείς οι αξιωματικοί ειστε όλες γυναίκες, αλλά λόγω της φύσης αυτών των εγκλημάτων. Είχα την ίδια δυσκολία να μιλήσω σε μια ανδρική επιτροπή. "

Σύμφωνα με τη δήλωση του Podesta,τον Αύγουστο του 2009, του είπαν μια «θαυματουργή θεραπεία» που φέρεται να αντιμετώπιζε ασθένειες από το κοινό κρυολόγημα έως την πνευμονία, από τη στυτική δυσλειτουργία έως τον καρκίνο του παγκρέατος σταδίου 4. Το άτομο που είπε στον Podesta για αυτή τη θεραπεία δεν ήταν άλλο από τον William Jefferson Clinton, ο οποίος, ισχυρίστηκε ο Podesta, το είχε και το αυτοδιαχειρίζοταν για σχεδόν 30 χρόνια.

Η θεραπεία περιελάμβανε μια διαδικασία κατά την οποία αντλήθηκε αίμα από τα επινεφρίδια μικρών, φοβισμένων παιδιών. Όσο νεότεροι και όσο πιο φοβισμένοι, τόσο καλύτερο, ο Podesta είχε γράψει στη δήλωσή του. Αρκετες δοσεις αίματος ελήφθησαν από παιδιά, συνήθως όταν βρίσκονταν σε κατάσταση υπερβολικου φόβου. Επειδή το αίμα προήλθε από έναν μικρό αδένα πάνω από τα νεφρά, το τρύπημα ήταν εξαιρετικά επώδυνο.

"Ο Podesta λέει ότι το αίμα περιστράφηκε μέσω φυγοκέντρου, έπειτα ψύχθηκε και στάλθηκε σε ένα" υπόγειο "εργαστήριο στην Ελβετία, όπου αναμίχθηκε με άλλα χημικά σε μια ένωση που, όταν εγχύθηκε, αναζωογόνησε τον παραλήπτη και του εδωσε εφηβικο σθένος. Λέει επίσης ότι δεν θεραπεύτηκε ποτέ μακροχρονια το προβλημα του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα αυτής της σύνθεσης, αλλά λέει ότι αυτός και αμέτρητοι άλλοι το έχουν κάνει και νιώθουν νεανικά, ενεργητικά εως και να επεκτείνουν τη ζωή τους », Είπε ο Κράνταλ.

Στη δήλωσή του, ο Podesta είπε ότι το φαρμακευτικό σκεύασμα, το οποίο ονόμασε adrenochrome-C9H9NO3CU7TI9CN5, χορηγήθηκε είτε με ένεση είτε, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ενδοφλεβίως δυναμοποιηθηκε σε αλατούχο διάλυμα. Έγραψε ότι είχε λάβει δώδεκα εγχύσεις από το 2009.

"Αυτό το άτομο λέει ότι αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται από χιλιάδες πλούσιους ανθρώπους, πλούσιοι, επειδή, λέει, κοστίζει περίπου 250.000 $ ανά ένεση ή 425.000 $ ανά έγχυση. Ας είμαστε σαφείς: Αυτό είναι εξωφρενικο και, αν είναι αλήθεια, οι άνθρωποι που το πήραν τελικά θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη, "Είπε ο Κράνταλ.

Ο Podesta κάθοταν με χειροπεδες σιωπηλά δίπλα στον πληρεξούσιό του με τους αγκώνες του να φυτεύονται σταθερά στο γραφείο. Το κεφάλι του κατέβασμενο, απέφυγε να κοιτάζει τους τρεις αξιωματικούς που είναι επιφορτισμένοι με την απόφαση για τη μοίρα του.


Ο Κράνταλ είπε ότι η εισαγγελία θα παρουσιάσει τα τελικά αποδεικτικά της Πέμπτη το απόγευμα.














ΠΗΓΗ








Σχόλια

  1. Σχετικά με την άντληση υγρών από τα επινεφρίδια και χρήση ως ελιξίριο, γράφτηκε μυθιστόρημα τρόμου
    Αυτοί που ποτέ δεν κοιμούνται
    https://www.skroutz.gr/s/241030/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9.html
    Αναστάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κλίντον γνώριζαν για την "αποστράγγιση αίματος" από τα αθώα παιδιά εδώ και σχεδόν 4 δεκαετίες. Για να λειτουργεί αξιοπρεπώς το σκουληκάκι με καμπούρες του Μπιλάκου... καλή οικογένεια...
    Παρόμοιες περιπτώσεις προφανώς γνώριζε ο Trump όταν είπε:
    "Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι" – και σκεπτόμασταν τι εννοεί ο ποιητής...
    Επίσης τώρα όλοι γνωρίζουμε για τι πράγμα μιλούσε ο Q όταν είπε "αυτοί που ξέρουν, δεν μπορούν να κοιμηθούν".
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις