Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ NANCY PELOSI

 

Μια στρατιωτικη μυστικη ομαδα του Ναυτικου ειχαν κρυφή αποστολή για

να συλλάβουν την Πρόεδρο της Βουλής Νάνσυ Πελόσι.Προς εκλπηξη ολων συνελαβαν μια μασκαρεμενη σωσια της Pelosi που φορούσε μια εκπληκτικη μάσκα που μιμουνταν κάθε φρικτή λεπτομέρεια του προσώπου της Πελόσι, μέχρι τις πιο βαθιά χαραγμένες ρυτίδες.

Μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στον πόλεμο του Trump στο Deep State είπε ότι το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου του Ναυτικού άνοιξε τη Δευτέρα ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο που ο Ντόναλντ Τραμπ και ο επικεφαλής AG Τζέφρι Ρόζεν είχαν εγκρίνει προς το τέλος της θητείας του Τραμπ. Ο Τραμπ, ανέφερε η πηγή μας, είχε δώσει στην JAG το έγγραφο, με οδηγίες για την αποσφράγιση του όταν ο στρατός είχε ολοκληρώσει την έρευνά του για την Πελόσι και επιβεβαίωσε έναν τεράστιο κατάλογο κατηγοριών που περιλαμβάνουν προδοσία και πολλα αλλα.

Τη Δευτέρα 3 Μαΐου ο Τζον Γ. Χάινκ συντονίζε τη σύλληψη με τον Στρατηγό Ναυτικού Σώματος Γκάρι «Λόρτ» Τόμας, και επέλεξαν, αυτό που αποκαλούσε η πηγή μας, μια ομάδα ναυτικής αναγνώρισης για την επιχείρηση.

"Οι Πεζοναύτες άρχισαν την επιτήρηση στο σπίτι του Pelosi στο Σαν Φρανσίσκο την Τρίτη. Χρησιμοποίησαν παραβολικά μικρόφωνα και οπτικά εργαλεία για να την παρακολουθούν και την ακολούθησαν από και προς το σπίτι της για δύο ημέρες, παρακολουθώντας το πρόγραμμά της για να βεβαιωθούν ότι θα την αρπάξουν όταν κανείς άλλος δεν ήταν κοντά. Ο σύζυγός της βρισκόταν εκτός πόλης για δουλειά για ολη την εβδομάδα, οπότε ήταν η τέλεια στιγμή », είπε η πηγή μας.

Οι Πεζοναύτες, πρόσθεσε, προσπάθησαν να αρπάξουν την Πελόζι ενώ βγήκε έξω για να ελέγξει το γραμματοκιβώτιό της την Πέμπτη το απόγευμα. Την έδεσαν και την πέταξαν σε ένα φορτηγό. Μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς το φορτηγό κατευθύνθηκε προς μια μυστική αποθήκη, συνειδητοποίησαν ότι είχαν εξαπατηθεί.

«Η γυναίκα έμοιαζε με την Πελόσι, ειχε το ίδιο πρόσωπο, τις ίδιες ρυτιδες, με μια σχεδόν πανομοιότυπη φωνή. Αλλά οι πεζοναύτες συνειδητοποίησαν ότι αυτή η γυναίκα, η οποία προφανώς είναι πολύ νεότερη από την Πελόσι, είχε μια προσθετική μάσκα Pelosi που κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι, τα μαλλιά και όλα. Ήταν η τελειότητα του Χόλιγουντ », είπε η πηγή μας.

Οι ρεαλιστικές μάσκες είναι κοινές στη βιομηχανία του κινηματογράφου και είναι συνήθως κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη και σιλικόνη.

Η σωσιας της Pelosi, ανέφερε η πηγή μας, μετέφερε διπλότυπα της άδειας οδήγησης και της κάρτας βιβλιοθήκης της Pelosi, την οποία βρήκαν οι Πεζοναύτες όταν την έψαξαν. Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, λέγοντας μόνο ότι ήταν ηθοποιός που προσλήφθηκε από την Pelosi.

Αρνήθηκε να ταυτοποιηθεί. Δεν νομίζω ότι την έχουν χάσει ακόμα. Ο Τραμπ θέλει απαντήσεις », είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι πιστεύει ότι η πραγματική Νάνσι Πελόσι εξαφανίστηκε στο "σκοταδι" επειδη ηξερε τι την περιμενε,με σκοπο να μην ξαναεμφανιστει,ενώ ο στρατός κυνηγά έναν άγνωστο αριθμό αντιγράφων.

«Το Deep State αναλαμβάνει δράση για να προστατεύσει τους δικό τους», δήλωσε η πηγή μας. "Δεν θέλουν να συμβεί αυτό που συνέβη στη Χίλαρι Κλίντον."













ΠΗΓΗ







Σχόλια

  1. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις