ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται 
 
«Ο Ντοναλντ Τραμπ δεν θα δεσμευτεί για τις εκλογές του 2024 επειδη ακριβώς δεν έχει παραδεχθεί ήττα στις εκλογές του 2020.
 
Και δεν θα το κάνει ποτέ.
 
Εάν δεν βγει η αλήθεια για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020 έχουμε χάσει την χώρα μας». Dan Scavino
 
Προκαταρκτική καταμέτρηση των ψήφων μέχρι στιγμή δείχνει ότι ο πρόεδρος Τραμπ προηγείται με 250,000 ψήφους στην Μαρικοπα της Αριζόνα.
 
Σχεδόν 950,000 ψηφοδέλτια έχουν δηλωθεί παράνομα και σχεδόν όλα αφορούν τον Μπαι ντεν.
 
Η Katie Hobbs γραμματέας της κυβέρνησης της Αριζόνα, με διασυνδέσεις με τον Σόρρος βάλλει εναντίον της καταμέτρησης των ψήφων στην Αριζόνα, σε μια προσπάθεια να την σταματήσει.
 
Το υπουργείο δικαιοσύνης του Μπαι ντεν έχει πρόθεση να ανακατευτεί στην καταμέτρηση των ψήφων στην Μαρικόπα.
 
Ο πρόεδρος Τραμπ υποσχέθηκε μια σημαντική ανακοίνωση σύντομα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Το υπουργείο Δικαιοσύνης του JB ανακατεύεται ήδη…
    Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ – DOJ - που κατασκεύασε την εκλογική απάτη του 2020 ανησυχεί για τον έλεγχο της Αριζόνα!
    Τώρα το Υπουργείο Δικαιοσύνης παρεμβαίνει στον πολιτειακό έλεγχο των εκλογικών ψηφοδελτίων!

    «Το DOJ εκφράζει ανησυχίες σχετικά με τον έλεγχο των εκλογών στην κομητεία Maricopa μέσω επιστολής»

    https://www.abc15.com/news/region-phoenix-metro/central-phoenix/doj-expresses-concerns-over-audit-of-maricopa-county-election-through-letter

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν αναλάβει την κατάσταση ο στρατός, αυτοί άκρη δεν θα βγάλουν... τα αποτελέσματα – με νόμιμες διαδικασίες – μπορεί να εξαχθούν γύρω στο τέλος του μήνα. Αυτό που συμβαίνει στην Maricopa – μια κομητεία μιας Πολιτείας – θα συμβεί σε όλες τις κομητείας όλων των Πολιτειών, αν και όταν γίνει επανέλεγχος, σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ. Θα τελειώσουν πιθανόν γύρω στο τέλος του ΄22.

    Διαπιστώνεται, ότι δεν υπήρχαν πολίτες της κομητείας στην διαδικασία της ψηφοφορίας του 2020, αλλά έμμισθοι της dominion. Και ακόμη δεν έχει επέμβει ο στρατός;

    -Η κομητεία Maricopa δεν είχε πρόσβαση «Διαχειριστή» στις εκλογές 2020 - Αυτό σημαίνει ότι παραχώρησαν την κυριότητα των εκλογών στον εξωτερικό πάροχο του συστήματος (δηλαδή στην Dominion)

    https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/breaking-maricopa-county-not-admin-access-2020-election-means-ceded-ownership-election-outside-system-provider/

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γνωρίζω από πού αντλεί τις πληροφορίες η κυρία που έκανε την ανάρτηση – με αριθμούς.

    Αυτό που προκύπτει από προσωπική περιήγηση είναι ότι μέχρι σήμερα το πρωί είχαν ελεγχθεί το 18% περίπου των ψηφοδελτίων, (ΜΕ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) άρα αδύνατον να τελειώσουν στις 14 Μαΐου.

    9 κάμερες είναι προσβάσιμες από οποιονδήποτε για να παρακολουθεί την διαδικασία.

    Γνωρίζουμε ότι οι εκλογές εκλάπησαν. Αλλά να κοροϊδεύουμε τους «κοιμισμένους» της άλλης πλευράς και να δεχόμαστε αποδείξεις από το υπερπέραν για την νίκη Τράμπ, αυτό με ντροπιάζει ως νοήμων άτομο.

    Πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι η ελπίδα μπορεί να είναι ο χειρότερος – μη θεραπεύσιμος – καρκίνος του μυαλού. «Το χάιδεμα των αυτιών» είναι η τροφή για τους ανόητους και δίνεται από αυτούς που θέλουν να χειραγωγούν και να γίνονται αρεστοί. Έχουμε τους πολιτικούς και το ιερατείο – δεν χρειαζόμαστε χειραγωγείς Ελληναράδες / ρούδες…

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tuesday, April 27, 2021:

    http://www.johnleary.com/

    Jesus said: “My people, for fair elections, you need to get rid of all of your Dominion machines and stop mail-in ballots. It was the internet connections to the Dominion machines that allowed China, Germany, and Italy to stuff your ballot boxes with more illegal votes than there were registered people. There were no investigations allowed in the courts to see why there were so many votes that were illegal and were counted. Any excess votes beyond the registered amount should not have been counted. The late votes were mostly for Biden, and they should not have been allowed past election day. Without some control over these excess votes, then you will never have a fair election. How did all the judges go silent in the face of obvious cheating? If your people do not control your votes better, then your elections will be no better than Venezuela elections that control the votes with the same cheating Dominion machines. You cannot allow such cheating to continue, or the communists will take over your government. Your people need to revolt against your cheating voting machines and the people who run them. Pray for your country to find fair elections before you are taken over.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα μετράνε?!?!?! 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ελπιδα ο χειροτερος καρκινος του νου. Πολυ σωστα το εθεσε η ΖΕΤΑ. Μεχρι να γινει η καταμετρηση θα εχει ολοκληρωθει ο εμβολιασμος-δολοφονια των ανθρωπων του πλανητη και θα εχουν μεινει τα ερπετα με τα παιδια τους την κιτρινη φυλη. Ποιος ηταν αραγε ο ρολος του Τραμπ στο θεμα ΕΛΠΙΔΑ που πολυ ευστοχα επισημανε η ΖΕΤΑ;
    Τροφη για σκεψη!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ρόλος του Trump στο ξεσκέπασμα της cabal ήταν και είναι καθοριστικός. Είναι αυτός, που χρησίμευσε ως ανάχωμα, ανάμεσα στην αποφασισμένη cabal να ισοπεδώσει την ανθρωπότητα και στους ανυποψίαστους ανθρώπους.

      Αν δεν ήταν ο DT ήδη τα σχέδιά τους θα είχαν υλοποιηθεί. Διαπιστώνουμε ότι οι cabalists συνεχώς αλλάζουν σχέδια – αδυνατούν να εφαρμόσουν κάποιο συγκεκριμένο για την μαζική εξολόθρευση των πληθυσμών, διότι υπάρχει επέμβαση, από αυτούς που εμείς ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… και δεν εννοώ από το υπερπέραν, αλλά γήινων δυνάμεων.

      Η αναφορά για την ΕΛΠΙΔΑ, έχει να κάνει με άτομα, που υπερβάλλοντας εαυτούς, παρέχουν πληροφορίες για καταστάσεις που συμβαίνουν επί γης, όπως πχ έλεγχος ψηφοφορίας στην Maricopa, που μπορεί να διαπιστωθεί ότι δεν στέκουν.
      Στον έλεγχο που γίνεται είναι ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ προς παρακολούθηση και σίγουρα οι ελεγκτές δεν θέλουν να κατηγορηθούν για απόκρυψη και παραποίηση στοιχείων.
      ΖΕΤΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις