Βράβευσαν το «Φουρθιώτη» της Αμερικής !!!

Κλόουν: Γιατί τους φοβούνται μικροί και μεγάλοι - Healthview 

Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι να μη δουν

τσαρλατάνους και υπόκοσμο και αμέσως, ανοίγει η καρδιά τους και σπεύδουν να τους αγκαλιάσουν στοργικά. Ο Μένιος Φουρθιώτης, το αγαπημένο παιδί του Μαξίμου, είναι ένας άνθρωπος που προσποιούνταν το δημοσιογράφο-εκδότη και πολιτικό παράγοντα της χώρας. Ο τσαρλατανισμός του, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα, τοποθετούσε βόμβες στο σπίτι του και μίσθωνε πολυβολητές, για να αποδείξει ότι είναι στόχος της Ακροαριστεράς και της Τρομοκρατίας. Τσαρλατανισμός μαζί με υπόκοσμο, σε ένα μείγμα.

Κάτι ανάλογο είναι και ο Τζον Κέρι, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Ομπάμα και νυν ειδικός απεσταλμένος του ξεκούτη Τζο, για θέματα κλιματικής αλλαγής. Ο Μητσοτάκης και η Ακαδημία Αθηνών, βράβευσαν τον Κέρι, ως μεγάλο φιλέλληνα και μεγάλη προσωπικότητα, για την μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής. Τώρα, από που κι ως που, ο Τζον Κέρι, αξίζει βραβείο φιλελληνισμού, μόνο το σκοτεινό μυαλό του Μητσοτάκη μπορεί να μας το εξηγήσει. Αλλά, δε θα το κάνει, όπως δεν μας έχει εξηγήσει, μέχρι στιγμής, τις σχέσεις του με τον Λιγνάδη, το Φουρθιώτη και το Χριστοφοράκο.

 

Η αλήθεια, στην περίπτωση Τζον Κέρι, όπως στην περίπτωση Φουρθιώτη, καταφέρνει πάντα να βλέπει το φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post , ο «τσάρος» της κλιματικής αλλαγής του Μπάιντεν, ο κοπρίτης που ανέλαβε να τρομάξει τις κοινωνίες με την «κλιματική αλλαγή», είχε επενδύσει μεγάλα κεφάλαια στις Πετρελαϊκές Εταιρείες!

«Ο Τζον Κέρι, επένδυσε σε πετρελαϊκές εταιρείες, πριν γίνει απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα, όπως δείχνουν οι οικονομικές αποκαλύψεις. Ο Τζον Κέρι, ο ειδικός προεδρικός απεσταλμένος του Μπάιντεν για την κλιματική αλλαγή, είχε επενδύσεις σε πετρελαϊκές εταιρείες, πριν αποχωρήσει από τις μετοχές, όταν ανέλαβε τη θέση, σύμφωνα με τις φορολογικές του δηλώσεις.

John Kerry

Τα έγγραφα του Κέρι, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Fox News, δείχνουν, ότι ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών είχε επενδύσει οικονομικά σε πολλές πετρελαϊκές εταιρείες, μεταξύ των οποίων οι Duke Energy, Cimarex, Dominion Energy, Exelon Corporation και Valero Energy.

Ως απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα, θα προωθήσει πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τις προσωπικές του επενδύσεις, πριν αναλάβει τη θέση. Την ίδια στιγμή που ο Κέρι είχε επενδύσεις σε πετρελαϊκές εταιρείες, συνεργάστηκε επίσης με τις κλιματικές ομάδες The Rise Fund, όπου διετέλεσε ανώτερος σύμβουλος και Climate Finance Partners, όπου διετέλεσε πρόεδρος της συμβουλευτικής ομάδας…

Τα οικονομικά έντυπα δείχνουν ότι οι συνολικές επενδύσεις του Κέρι, είχαν αξία μεταξύ 4,2 και 15 εκατομμυρίων δολαρίων», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όμως, ο τσαρλατανισμός του Τζον Κέρι δεν τελειώνει εδώ! Ο άνθρωπος, είναι κατακάθι του διεθνούς υποκόσμου και ένας, πρώτης τάξεως, προδότης της χώρας του και των συμμάχων της. Όπως αποκαλύφθηκε το τελευταίο διάστημα, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Ομπάμα, αποκάλυπτε στους Ιρανούς, απόρρητα σχέδια του Ισραήλ για χτυπήματα στη Συρία! Το σκουπίδι αυτό, πρόδωσε όχι μόνο το ίδιο το πολιτικό του σύστημα, αλλά και έναν από στους στενότερους συμμάχους της Αμερικής στην Μέση Ανατολή! Αδίστακτος, όπως ακριβώς και ο Μένιος Φουρθιώτης. Προφανώς, εκτός από την μεγάλη του αγάπη για τον Ισλαμοφασιστικό κόσμο της Μέσης Ανατολής, δεν το έκανε για τη φουκαριάρα τη μάνα του. Έχουν πέσει χοντρά Ιρανικά χαρτζιλίκια σε αυτόν τον τύπο.

Βραβευμένος φιλέλληνας και έμμισθο πρακτοράκι των Ισλαμοφασιστών του Ιράν, δεν κολλάνε μαζί, κύριε Μητσοτάκη και σούργελα της Ακαδημίας Αθηνών. Είναι πολιτικά, πολιτισμικά και γεωπολιτικά, ασύμβατα. Μην μας δουλεύετε άλλο! Προσβάλλετε τον ελληνικό πολιτισμό, μόνο και μόνο για να γλείψετε, πολιτικά, την συμμορία του Μπάιντεν.

lord byron 2021


Παιδεραστές, μπράβοι, μάνατζερ, δολοφόνοι, δοσίλογοι, διεφθαρμένοι, πράκτορες της Καγκελαρίας και της Τουρκία, έχουν συσπειρωθεί γύρω από το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δείχνει να έχει μία στοργική αγκαλιά για όλους.

Αυτή, είναι η νέα, Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου. Ένα κόμμα, βόθρος!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τιμάται ένα γουρούνι από άλλα γουρούνια!Όλα τα γουρούνια,βλέπεις,έχουν την ίδια μύτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις