ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ PODESTA ΜΕΡΑ 3

 

Την Πέμπτη, στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτρόπων,ο εισαγγελεας Crandall προεδρεύει

και αφηνει για λιγο στην ακρη τα εγκληματα του Podesta με μικρά παιδιά και επικεντρώνεται σε εγκληματικές ενέργειες που είχε κάνει εναντίον του Donald J. Trump και της οικογένειάς του.
 

Ο Crandall έδειξε τις δηλώσεις ενοχής των τριών γυναικων αξιωματικών, που είχε γράψει και υπογράψει ο Ποντέστα πριν από το δικαστήριο και πριν ο στρατός ακυρώσει μια συμφωνία ένστασης για την αφαίρεση της θανατικής ποινής από το τραπέζι. Μία δήλωση περιέγραψε πώς ο Ποντέστα, η Χίλαρι Κλίντον και η τότε πρόεδρος του DNC, Donna Brazile, σχεδίαζαν να εκδώσουν τον Τραμπ ώστε να αποχωρήσει από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Το σχέδιο, το οποίο ήταν η ιδέα του Podesta, περιελάμβανε την απαγωγή του μικρότερου γιου του Trump, Barron, και την απειλή «να τον στείλει εν τοπο χλοερο», εκτός αν ο Trump ακολούθουσε τα αιτήματα του απαγωγέα.

Για να συγκαλύψει τη συμμετοχή τους, ο Podesta πρότεινε τη χρήση ατομων χωρίς δεσμούς με το DNC και την πρόσληψη Κινέζων υπηκόων για να αρπάξει τον Barron Trump. Εκείνη την εποχή, ο Barron ήταν 10 ετών και συνήθως συντροφιά με τη μητέρα του, Melania Trump. Τρίτη και Παρασκευή το απόγευμα ήταν οι εξαιρέσεις. Για 2 ώρες εκείνες τις μέρες, ο Barron άφησε την πλευρά της μητέρας του και ταξίδευε με μια συνοδεια της μυστικής υπηρεσίας σε πολυτελή καταστήματα παιχνιδιών της Νέας Υόρκης, όπως το FAO Schwartz και το Kidding Around, μέρη φιλικά για τα παιδιά .

Έμαθαν το πρόγραμμα των Τραμπ. Σκοπεύαν είτε να δωροδοκησουν τη Μυστική Υπηρεσία είτε να δημιουργήσουν αντιπερισπασμούς για να απαγάγουν τον νεαρό Βαρόν. Αυτή η κακοσχεδιασμένη πλοκή δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Η συνωμοσία για διάπραξη εγκλήματος είναι αδίκημα που μπορεί να δικαστει σε ανωτατο επιπεδο », ειπε ο Crandall .

Επιπλέον, έδειξε ένα email που είχε στείλει ο Podesta στην Κλίντον και την Μπραζίλ. «Δύσκολο αλλά εφικτό. Θα κοστίσει πολύ, πιθανώς. Αλλά αν πάρουμε τον «B» τότε ο «D» δεν θα έχει άλλη επιλογή », διαβάσε στο email.

Η απάντηση από τον Brazile ηταν, "Ας το κάνουμε."

«Η Κλίντον και ο υπηρέτης της, εννοώ τον κατηγορούμενο, ήταν δημόσια πεπεισμένοι ότι η Χίλαρι θα κέρδιζε αυτές τις εκλογές. Ιδιωτικά ομως, είχαν μεγαλο φόβο ότι ο Τραμπ επρόκειτο να κερδίσει. Τόσο φοβισμένοι ηταν που ήθελαν να απαγάγουν τον γιο του. "


Μετά από μια μικρή παυση ο Crandall επικεντρώθηκε σε μια συνωμοσία Podesta και Clinton για δολοφονία του Προέδρου Donald J. Trump κατά την επίσκεψή του στην Πόλη του Βατικανού στις 23-24 Μαΐου 2017.

Η γραπτή ομολογία του Podesta ελεγε μια τρομακτική ιστορία για την πρόσληψη κάποιου για να δολοφονήσει τον Τραμπ στο Αποστολικό Παλάτι. Σε αυτήν την περίπτωση, το σχέδιο να σκοτώσει τον Τραμπ απέτυχε, αλλά χάθηκε μια αλλη ζωή.
 

Ο Crandall διάβασε από την εξομολόγηση του Podesta: «Ήταν και η ιδέα μας να εξαλείψουμε τον Τραμπ γιατί γνωρίζαμε ότι ο Πενς θα ήταν πιο σιγουρο οτι θα συνεργαστεί. Η Χίλαρι είχε διασυνδέσεις στο Βατικανό και μου ζήτησε να επικοινωνήσω με έναν άντρα που ήξερα μόνο ως Βίττορ Μάζι. Τον πληρωσαμε το ποσο των 2.500.000 δολαρίων και του είπαμε ότι δεν θέλουμε λεπτομέρειες, μόνο αποτελέσματα. Έιπε οτι κρυφά, θα δηλητηριάσει το πιάτο του Τραμπ και θα σιγουρευτεί ότι μόνο ο Τραμπ έπαιρνε δηλητηριασμένα τρόφιμα. Δεδομένου ότι δεν περιμέναμε να τον ακούσουμε ξανά μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά ή οι ειδήσεις θα ανακοίνωναν ότι ο Τραμπ πέθανε, δεν έλεγξα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία απάντησε έως ότου είχε προγραμματιστεί το δείπνο. Αν ειχα ελενξει  νωρίτερα, θα του ελεγα να βρει έναν διαφορετικό τρόπο να σκοτώσει τον Τραμπ, γιατί γνωρίζουμε, φυσικά, ότι ένας ελεγκτής τροφίμων τον συνοδεύει στα περισσότερα εγχώρια και σε όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό. Έμαθα λίγο αργότερα ότι κάποιος εκτός από τον Τραμπ είχε φάει φαγητό από το πιάτο του και πέθανε. Η διοίκηση το κάλυψε επειδή επισημα δεν ειναι γνωστο ότι ένας πρόεδρος χρησιμοποιεί έναν ελεγκτή τροφίμων και η διοίκησή του φοβόταν ότι η δημόσια διάδοση θα έβλαπτε την κοινή γνώμη της μυστικής υπηρεσίας. Αυτό έμαθα. Και μπορώ μόνο να υποθέσω ότι ζήτησαν από το Βατικανό να το αποκρυψει.

«Ο κατηγορούμενος ειναι αξιολυπητος», ο  Crandall είπε, απευθυνόμενος στο δικαστηριο. «Φαίνεται ότι όταν η Κλίντον σου ανέθεσε να σχεδιάσεις αυτά τα εγκλήματα, τα πράγματα πηγαιναν πάντα στραβά. Η συμμετοχή σου είναι αδιαμφισβήτητη. Ανεξάρτητα από τις δηλώσεις και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, ο ιδιος παραδέχτηκε αυτά τα εγκλήματα στη δίκη της Κλίντον. Αυτή η επιτροπή θα μπορούσε να περάσει εβδομάδες ή και μήνες να επισημάνει την εκτεταμένη εγκληματική του καριέρα, αλλά έχουμε και άλλους να προσαχθούν στη δικαιοσύνη. "

Ένα δάκρυ απο τον αλαζονικό Podesta έπεσε στην καρέκλα του. Δίπλα του, η σύμβουλός του, η Τρίσα Άντερσον, κοίταξε την οθόνη του MacBook της και χτύπησε τα πλήκτρα. Σηκώθηκε αργά στα πόδια της και με ένα άθλιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, ζήτησε να κάνει μια δήλωση.

"Υπενθυμίζω στην επιτροπή ότι οι παραδοχές ενοχής του πελάτη μου βασίστηκαν σε συμφωνία καλής πίστης. Η JAG εδωσε ένα δόλωμα και τωρα το πηρε πισω απο τον κ. Podesta. Αν γνώριζε ότι θα μπορούσε να τιμωρηθεί, δεν θα είχε συνεργαστεί. Ο στρατός ανατρέπει τη δικαιοσύνη και ο κ. Podesta, σε καμία περίπτωση δεν ένας τέλειος άνθρωπος - που ζει ανάμεσά μας; Ζητώ από εσάς κυρίες, αξιωματικοί, να εξετάσετε τη συμπεριφορά της JAG πριν αποφασίσετε το αποτέλεσμα του κ. Podesta », είπε η Trisha Anderson.
 

Ο Crandall έδωσε μια σύντομη ανασκόπηση των κατηγοριών και υπενθύμισε στην επιτροπή ότι μια στρατιωτική επιτροπή, σε αντίθεση με ένα πολιτικό δικαστήριο, χρειάζεται μόνο πλειοψηφία για να καταδικάσει. Είπε επίσης ότι το δικαστήριο, και πάλι σε αντίθεση με μη στρατιωτική δίκη, δεν έχει ξεχωριστή ποινή και ότι η απόφαση θα εκδοθεί μόλις επιτευχθεί προσδιορισμός της ενοχής. Χωρίς κανένα δισταγμό, η επιτροπή ανακοίνωσε ότι είχε καταλήξει σε ετυμηγορία, κρίνοντας την Podesta ένοχο για όλες τις κατηγορίες. Προτεινε να τιμωρηθεί για τα σοβαρά εγκλήματά του.

"Κυρία. Άντερσον, κατανοεί ο πελάτης σας την ετυμηγορία και προτιμά πώς θα εκτελεστεί αυτή η πρόταση; " Ρώτησε ο Κράνταλ.

Ο Ποντέστα αρχισε τα κλαματα

«Τον σκοτώνεις με αυτη την αποφαση», είπε η Τρίσα Άντερσον.

"Πολύ καλά. Αυτή ειναι η απόφαση της επιτροπής John Podesta και θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή από την ομάδα εκτελεσεων,πράξη που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου. Αυτή η σύνοδος της στρατιωτικής επιτροπής για τα δικαστήρια ολοκληρώθηκε »,« Είπε ο Κράνταλ.

Καθώς ο Podesta δεν μπορουσε να σταθει στα πόδια του και συνοδεύτηκε από τους φρουρους, η σύμβουλός του είπε ότι θα άσκησε έφεση για την απόφαση σε οποιονδήποτε και σε όλους που επιθυμούν να ακούσουν.












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Διαβάζαμε την φράση «ενώστε τις τελείες για να καταλάβετε», αλλά δεν βλέπαμε τις τελείες, που ως φαίνεται είναι άνθρωποι.
    Αυτοί εκεί στο DC είναι όλοι ίδιοι, αρουραίοι της cabal – με κάποια ιεραρχία φυσικά.

    Αυτή η Donna Brazile – άγνωστο όνομα για εμάς – μεγάλο όνομα της cabal στις ΗΠΑ. Συνεργός της Killery σε εγκλήματα.
    Αναλύτρια πολιτικής στρατηγικής, πρόεδρος του Democratic National Committee(DNC) και τακτική επισκέπτρια της εβδομαδιαίας εκπομπής του Τζορτζ Στεφανόπουλου στο ABC.

    Ερωμένη από 10ετίας της δημάρχου του DC – γνωστής για τον ρόλο της στο ξεπέταγμα του Trump - με την οποία τελικά παντρεύτηκε μέσα στο 2021.
    Μαζί με την ερωμένη της είχαν βρεθεί στο νοσοκομείο, τον Ιούλιο του 2016, όπου μετέφεραν τον Rich Seth – πυροβολημένο που κατέληξε. Πήγαν τάχα από ενδιαφέρον, στην πραγματικότητα ήθελαν να σιγουρευτούν ότι σιώπησε για πάντα – είναι από τα άτομα που δολοφόνησε η συμμορία Κλίντον – είχαν γράψει τα WikiLeaks για το θέμα αυτό και παλαιότερα είχε αναφερθεί το όνομά του σε ανάρτηση εδώ.

    Αυτή εξασφάλισε θέση στο gitmo.

    Οι αρουραίοι είναι σαν ένα πουλόβερ … ξεκίνησε το ξήλωμα από την Killery και με κάθε θηλιά που λύνεται ξεπετιέται ο επόμενος... ωραία πράγματα – και στους δικούς μας αρουραίους με το καλό...
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις