ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο που λέει "Familie MARS Franklin Clarence Mars MilkyWay Forrest Mars, Jr. Mars Huhn Uncle Bens Chappi Forrest Mars, Sr, AWENsO John Franklyn Mars Sheba CHOCOLATE whiskas Victoria Mars SALZBURG GLOBAL SEMINAR Jacqueline Mars Juicy SRLES Fruit" 
 
Πρωτεύουσα αρχοντικη, μοναρχίες, αριστοκρατικές οικογένειες, φατρίες, δυναστείες και οικογένειες 
 
Οικογένεια Μαρς - εκτροφή αλόγων, παιδική δουλεία, βιομηχανία τροφίμων (Σατανιστές, αποκρυφιστές και υψηλού επιπέδου ελεύθεροι ελεύθεροι)
 
Η οικογένεια Lee θεωρείται ότι είναι η πιο σημαντική οικογένεια στη Σιγκαπούρη. 
 
Η ασιατική πόλη-κράτος της Σιγκαπούρης είναι μόνο 728 km2 σε μέγεθος και άρα πενήντα πέντε φορές μικρότερη από την Ελβετία. 
 
Παρ ' όλα αυτά, η Σιγκαπούρη είναι ένα από τα μεγαλύτερα εξαγωγικά έθνη και οικονομίες στην Ασία. 
 
Η Σιγκαπούρη είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο. 
 
Παράλληλα με το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη είναι το σημαντικότερο χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ασίας και αποτελεί τώρα έναν από τους πέντε μεγαλύτερους φορολογικούς παραδείσους στον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΉ ΤΗΣ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ CANDIA=KΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΕΤΩΝ.
    CANDIES=ΖΑΧΑΡΩΤΆ.
    ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΤΗΣ ΕΝΕΤΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ,ΩΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΑΝΆΜΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΤΩΡΑ;
    Η ΜΕ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Η Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΗΤΑΝ ΞΩΓΑΜΟ Η ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ FORREST MARS SR.
    TΕΤΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΣ;ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΪΝΆ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΗΣ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΚΕΦΑΛΗΣ,ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ SENIOR!;!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΔΟΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΟ...ΚΑΘΟΤΙ ΗΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ;ΜΗ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις